Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΜΟΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

 ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΤΟΥ HELELENIC SUNRISE ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2017 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ EUROGROUP ΤΗΣ 22 ΜΑΙΟΥ 2017 ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΡΟΠΟ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΣ ΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ-ΔΟΣΗ -Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΧΕΔΙΟ -ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

<<Η μόνη λύση είναι να αμολύσουν την Τουρκία εναντίον της Ελλάδας. Έτσι θα μπορούσε να δικαιολογήσει την καταστροφή του τραπεζικού τομέα, με ένα ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον μας του οποίου οι φλόγες θα έκαιγαν το τραπεζικό πτώμα.>>
3-1-2016
Γράφει ο  Greek Spirit
Η Ελλάδα έπεσε θύμα των Γερμανών στα πλαίσια ενός σχεδίου το οποίο προβλέπει την ομοσπονδοποίηση της με την Τουρκία, ότι ακριβώς θα συμβεί και με την Κύπρο.
 Η Γερμανία και η Τουρκία αποτελούν μια συμμαχία ακόμα και από την εποχή πριν τον Α΄ ΠΠ, όταν ο καγκελάριος Ότο Βίσμαρκ που ένωσε την Γερμανία προσχώρησε μυστικά στο σουνιτικό  Ισλάμ.Από τότε και μέχρι σήμερα όλη η πολιτική και οικονομική ελίτ της Γερμανίας ήταν διαχρονικά προσηλυτισμένη στο Ισλάμ.Μάλιστα δε ο Χίτλερ προτού ξεκινήσει τον πόλεμο ήρθε σε επαφή με τον αρχιμουφτή των σουνιτών Μουσουλμάνων ο οποίος ήταν Παλαιστίνιος και υποσχέθηκε να κρατήσει τους Εβραίους μακριά από την Παλαιστίνη.Ο Μουφτής είπε στον Χίτλερ ότι αυτό δεν θα ήταν αρκετό και ότι θα έπρεπε οι Εβραίοι να αφανιστούν από προσώπου γης.
Ο Χίτλερ δέχθηκε εφόσον η Παλαιστίνη ήταν μέρος της Βρετανικής αυτοκρατορίας και σκόπευε να την κατακτήσει όπως και όλη την Μ.Ανατολή για να εκμεταλλευτεί τα πετρέλαια της. Την ίδια εποχή και από το 1936 έως το 1939 οι Παλαιστίνιοι διεξήγαγαν αγώνα εναντίον των αποικιοκρατών Βρετανών οι οποίοι βεβαίως απάντησαν με τον γνωστό κτηνώδη τρόπο. Έτσι η Βρετανία δεν είχε ερείσματα στους Άραβες και όταν ο Χίτλερ- ως συνεχιστής της μυστικιστικής παράδοσης που ήθελε την γερμανική ελίτ προσήλυτη στο Ισλάμ- πρόσφερε την απελευθέρωση της Παλαιστίνης από τον βρετανικό ζυγό και την ένταξη της στο  Γ Ράιχ οι παλαιστίνιοι δεν χρειάστηκαν πολύ χρόνο για να δεχθούν.Εφαλτήριο των Γερανών ήταν η Τουρκία στην οποία είχε ήδη συντελεστεί γενοκτονία εναντίον των χριστιανών Ελλήνων και Αρμενίων από το Κεμάλ υπό την καθοδήγηση των Γερμανών. Μια πολύ καλή πηγή για να διαφωτιστείτε περαιτέρω είναι η  O ΜΟΥΦΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΑΛ ΧΟΥΣΕΙΝΙ -ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ 
Πράγματι ο Χίτλερ έστειλε τον Ρόμελ και το Africa Corps από την  Βόρεια Αφρική προς την Αίγυπτο και Παλαιστίνη και τις  στρατιές του σχεδίου Barabarossa δια μέσω Καυκάσου . Το μοιραίο λάθος του Χίτλερ ήταν ότι απέσπασε μεγάλο μέρος των δυνάμεων αγνοώντας τις εισηγήσεις των στρατηγών του για να χτυπήσει το Στάλινγκραντ το οποίο βρίσκονταν εκτός του άξονα προέλασης προς Καύκασο  και  την Μ.Ανατολή.
Η ιστορία σήμερα επαναλαμβάνεται. Η Γερμανία θέλοντας να απεξαρτηθεί από το ρωσικό αέριο  επαναχρησιμοποιεί την συμμαχία της με την Τουρκία και έρχεται σε επαφή αυτή την φορά όχι με τους παλαιστίνιους αλλά με το Κατάρ και Σαουδική Αραβία προκειμένου να εξασφαλίσει την απρόσκοπτη τροφοδοσία της με αέριο.Ο πόλεμος στην Συρία ξέσπασε επειδή ο πρ.Άσαντ το 2009 αρνήθηκε την διέλευση αγωγού Γερμανοκαταριανών συμφερόντων από την χώρα του.
Όπως έχει ήδη αποδειχθεί πέρα απο κάθε αμφιβολία η Τουρκία παρέχει καταφύγιο και υποστήριξη στους ισλαμιστές του Ισλαμικού Κράτους το οποίο είναι δημιούργημα του Κατάρ-Σαουδικής Αραβίας και CIA η οποία ελέγχεται από την ρεπουμπλικανική αντιπολίτευση που αντιπολιτεύεται τον Δημοκρατικό Ομπάμα.
Η Ελλάδα έχει διεγνωσμένα κοιτάσματα υδρογονανθράκων τα οποία είναι ισοδύναμα με αυτά της αραβικής χερσονήσου και γιαυτό απο το 1974 ΗΠΑ και Γερμανία διαγκωνίζονται για την απόκτηση τους.
Όλη η ιστορία  ''μεταπολιτευσης''  αφορά στην προσπάθεια εκμαυλισμού της κοινωνίας και αποβιομηχανοποίησης της οικονομίας προκειμένου να φθάσουμε στο σημείο που βρισκόμαστε σήμερα.
Οι ΗΠΑ παρόλο που αρχικά είχαν ενορχηστρώσει πρώτες την διάλυση της Ελλάδας για την οικειοποίηση των κοιτασμάτων της σταδιακά έχασαν έδαφος από την Γερμανία λόγω των πολέμων στο Ιράκ και Αφγανιστάν οι οποίοι εξάντλησαν την οικονομία τους αλλά και τον αμερικάνικο στρατό
Η κόπωση των ΗΠΑ έφερε την Γερμανία στο ευρωπαϊκό προσκήνιο ως τοποτηρητή των αμερικανικών συμφερόντων.Αλλά επειδή σε Τούρκο και Γερμανό δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι ούτε τις κοπριές των ζώων,οι Γερμανοί γρήγορα σύναψαν ανίερες όπως αυτή με την Πολωνία και άρχισαν την πολιτική ανάμειξης σε χώρες όπως η Ουκρανία.Βέβαια επειδή Τούρκοι και Γερμανοί έχουν συγκεκριμένο νοητικό δυναμικό η ανάμειξη της Γερμανίας στην Ουκρανία κατέληξε στη κατάληψη της Κριμαίας από τον Πούτιν και την Γερμανία να κρύβεται πίσω από τον Αμερικάνο ΥΠΕΞ Τζων Κέρυ ο οποίος ''καθάρισε'' την παρτίδα και ηρέμησε τους Ρώσους πάντα βέβαια σε συνεργασία με τον Ρώσο ΥΠΕΞ Σεργκέι Λαβρόφ.
Ωστόσο το σχέδιο της Γερμανίας για ομοσπονδία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας παραμένει σε εξέλιξη.Το σχέδιο έχει την αμέριστη υποστήριξη του Κατάρ το οποίο αφού διέθεσε τόνους  κυριολεκτικά χρημάτων στην τουρκική οικονομία προκειμένου το 2013 να βγει από την επιτήρηση του ΔΝΤ και να στηρίξει τον ισλαμιστή Ερντογάν, είναι έτοιμο να διαθέσει επιπλέον κεφάλαια σε Τούρκους ισλαμιστές επιχειρηματίες για να εξαγοράσουν την Ελλάδα.
Το Κατάρ έχει ζητήσει ως αντάλλαγμα από την Γερμανία όλη την Βαλκανική αλλά και την νότια Ευρώπη με την Γαλλία .Γιαυτό και η Γερμανία παρέχει πολιτική στήριξη με τις συνθήκες Σενγκεν και Δουβλίνου.
Το σχέδιο προβλέπει την καντονοποίηση Τουρκίας και Ελλάδας στην δε πρώτη με βάση  πληθυσμιακά και θρησκευτικά κριτήρια και την δε δεύτερη με βάση τα πλουτοπαραγωγικά , δηλαδή το που έχει πετρέλαιο-αέριο, χρυσό κτλ αλλά και την γειτνίαση με όμορες χώρες από τις οποίες μπορεί να εξάγονται τα προϊόντα.
Οι δύο χώρες θα ενωθούν αρχικά με πρόσχημα την οικονομική διείσδυση της Τουρκίας πάντα με καταριανά κεφάλαια.Οι Τούρκοι επενδυτές θα προφέρουν δουλειές αφού θα εξαγοράσουν τα πάντα, από το ζωικό και φυτικό αγροτικό κεφάλαιο μέχρι τους αιγιαλούς και την ακτοπλοΐα.Οι Έλληνες θα πρέπει να πεισθούν ότι τελικά οι Τούρκοι είναι φίλοι μας και ότι το ψυχροπολεμικό κλίμα εμποδίζει την οικονομική ανάπτυξη, η οποία θα εξαρτάται απο τα τουρκικά κεφάλαια.
Ύστερα είναι και τ άλλο, ο αγωγός ΤΑΡ ο οποίος εφόσον και όποτε ξεπερασθεί το εμπόδιο της Συρίας, θα διασχίζει και την Ελλάδα και γιαυτό η χώρα πρέπει να ενταχθεί στον απόλυτο έλεγχο των Αράβων και Γερμανών.
Όλα τα παραπάνω προϋποθέτουν ότι θα υπάρχει χώρα, ότι θα υπάρχει κοινωνικός,κρατικός και οικονομικός ιστός σε καταστολή μεν αλλά υπαρκτός δε.
Η Γερμανία με το μίσος της εναντίον της Ελλάδας εκτέλεσε το σχέδιο οικονομικής υποταγής με υπερβάλλοντα ζήλο με αποτέλεσμα ο τραπεζικός τομέας να έχει διαλυθεί μαζί βέβαια με το κράτος.
Έχω ξαναγράψει ότι παρόλο που δεν έχω αποδείξεις, είμαι σίγουρος ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι πληρώνονται με χρήμα το οποίο τυπώνεται από την ΕΚΤ και στέλνεται κρυφά με αεροπλάνα. Το ίδιο πρέπει να γίνεται και με τις τράπεζες οι οποίες δεν έχουν ΄΄σάλιο''.
Πόσο καιρό θα μπορεί η Γερμανία να στηρίζει με μετρητά το θύμα της ; Τον περασμένο Οκτώβριο-2015- η Μερκελ έβαλε Γερμανούς ελεγκτές να υποβάλουν σε  stress tests και τις βρήκαν ΟΚ .Αστεία πράγματα. Οι μεγαλοεπενδυτές που γνωρίζουν δεν αγοράζουν μετοχές ελληνικών τραπεζών εφόσον γνωρίζουν ότι πάνε για κλείσιμο.
Το ίδιο ισχύει για όλο τον σκληρό πυρήνα του δημοσίου το οποίο συντηρεί η Γερμανία κρυφά.Πόσο μπορεί να συνεχισθεί αυτό;
Υστέρα είναι και το άλλο.Οι Έλληνες αποδείχθηκαν πολύ πιο σκληροί από όσο περίμεναν οι νεοναζιστές της Μέρκελ.Η Ελλάδα δεν έγινε ακόμα Αργεντινή, οι Έλληνες άντεξαν, το ίδιο και η κοινωνία τους.Τζάμπα όλα τα λεφτά του Κατάρ για τον προσεταιρισμό των μουσουλμάνων της Θράκης, τζάμπα τα λαδώματα σε πολιτικούς για να ψηφίζουν εθνοκτόνα νομοσχέδια, τζάμπα όλα.
Το σχέδιο εξελίσσεται πολύ αργά και το κυριότερο πρόβλημα είναι οι τράπεζες.Εάν οι ελληνικές τράπεζες πτωχεύσουν και επίσημα τότε η ΕΚΤ θα πρέπει να τις αγοράσει ή έστω το χαρτοφυλάκιο της Δεν γίνεται αλλιώς. Οι Γερμανοί τώρα πληρώνουν κρυφά ένα πτώμα για να φαίνεται ζωντανό με κίνδυνο να το φορτωθούν μαζί με τα χρέη του όταν πλέον θα βρομίσει και θα γίνει γνωστό σε όλους ο θάνατος.
Η μόνη λύση είναι να αμολύσουν την Τουρκία εναντίον της Ελλάδας. Έτσι θα μπορούσε να δικαιολογήσει την καταστροφή του τραπεζικού τομέα, με ένα ολοκληρωτικό πόλεμο εναντίον μας του οποίου οι φλόγες θα έκαιγαν το τραπεζικό πτώμα.
Κατόπιν η Γερμανία θα μεσολαβούσε για την ειρήνευση και εφόσον η Τουρκία κινεί τον στρατό της με Καταριανά κεφάλαια και εφόσον η Ελλάδα θα έχει συρθεί εκλιπαρούσα σε διαπραγματεύσεις τότε η Τουρκία θα απέσυρε τις δυνάμεις της με αντάλλαγμα την ολοκλήρωση της θεσμοθέτησης της ελληνοτουρκικής ομοσπονδίας. Βέβαια θα πρέπει να έχει προηγηθεί καταστροφή των υποδομών και της οικονομίας για να κρυφτεί από πίσω τους η τραπεζική χρεωκοπία. Τις υποδομές -δρόμοι, γέφυρες, υδραγωγεία, μονάδες παραγωγής ρεύματος κτλ- θα αναλάβουν Αλβανοί και Σκοπιανοί καταδρομείς οι οποίοι εκπαιδεύονται και ταΐζονται από την Τουρκία εδώ και χρόνια.
Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την σελίδα του HELLENIC SUNRISE στο FACEBOOK και στο  hellenicsunrisecontact@yahoo.grΣχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης Pan Pan είπε…
Έχεις απολύτως δίκαιο. Συμφωνώ με την αναλυσή σου.
Ο χρήστης alex fil είπε…
Φίλε μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Ας τα δούμε πιο διαλεκτικά.
Η Ελλάδα πήρε μέρος στο πρότζεκτ της Ε.Ε..
Το πρότζεκτ αυτό είναι το πρόπλασμα της παγκοσμιοποίησης. Δηλαδή εθνικά κράτη παραδίδουν τις εξουσίες τους για να συγχωνευθούν σε μια Ένωση με τελικό σκοπό το παγκόσμιο ΜΗ κράτος όπου στη θέση των κρατικών θεσμών θα υπήρχαν πλέον οι πολυεθνικοί γίγαντες ( κόπυ "πάστε" το σχέδιο του Μαρξ, στην θέση των σοβιετ βάλε πολυεθνικές). Αυτό προϋπέθετε το ξερίζωμα του πατριωτισμού και γενικά κάθε συλλογικής ταυτότητας (εθνικής, θρησκευτικής, ταξικής κτλ) και αντικατάσταση απο τον άκρατο ατομικισμό.
Το πρότζεκτ προχώρησε πολύ, αλλα εδώ και αρκετά χρόνια έχει μείνει απο καύσιμα και σάπισε.
Δεν έγινε ο Έλληνας προδότης. Όλοι οι Ευρωπαίοι ευνουχίστηκαν σε μεγάλο βαθμό (αρκετοί σε μεγαλύτερο απο εμάς) αλλά το θέμα είναι τώρα οτι ενώ παραδώσαμε εθνική κυριαρχία (όχι το 2009, αλλά απο 81, Μάστριχτ, 2001 - ευρώ), αποεθνικοποιήσαμε το κράτος και τους ανθρώπους, τώρα μείναμε ξεκρέμαστει γιατί το πρότζεκτ φαλίρισε, το έθνος - κράτος που παραδώσαμε και είναι παρελθόν δεν πρόλαβε να αντικατασταθεί με κάτι μεγαλύτερο.
Επειδή βρισκόμαστε στο σύνορο, δηλαδή οι γειτονικές χώρες με τις οποίες έχουμε σύνορα παραμείναν κράτη και δεν πήραν μέρος σε μ@λακίες πρότζεκτ η γύμνια μας φαίνεται παραπάνω απο ότι π.χ. στο Βέλγιο.
Όλοι οι σοβαροί οικονομολόγοι πλέον συμφωνούν οτι η επιστροφή στα εθνικά κράτη είναι μονόδρομος, αλλά επειδή αυτό θα είναι δύσκολο και εμείς πάνω στο σύνορο, είναι και δύσκολο για εμάς να ξαναμετασχηματιστούμε (σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα - μέχρι το 95 είμασταν έθνος κράτος, τώρα πρέπει να ξαναγίνουμε. Δηλαδή καλούμαστε στην ίδια γενιά να απεμπολίσουμε εθνική ταυτότητα και τώρα να την ξανααποκτήσουμε. Για αυτό και έχουν γεμίσει τα τρελάδικα).
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Γραφεις στο αρθρο για τον αγωγο TAP. Πιστευεις οτι το εμποδιο της Συριας θα παψει να υπαρχει καποια στιγμη;
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
H Συρία εχει κλεισει οριστικα για τον αγωγο Καταρ-Τουρκιας-Γερμανιας.Ο ΤΑΡ θα τροφοδοτειται μονο απο Αζερμπατζαν αλλα δενθα προλαβεο λογο εισβολης Ρωσιας στην Γεωργια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τα παραπάνω μπορεί να είναι υπαρκτά ως σχέδια αλλά μη υλοποιήσιμα λόγο ύπαρξης του βασικού παίκτη της περιοχής που διαρκός δεν ξέρω αν και εσκεμμένα δεν αναφέρεις....
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Επί 4 μήνες τώρα ότι ανάληψη έχω κάνει από ΑΤΜ (Τράπεζα Πειραιώς) είναι 50ρικα κολλαριστά ίδιας σειράς και με αριθμούς συνεχόμενους (όχι απόλυτα συνεχόμενους, αλλά το ένα με το άλλο διαφέρουν κατά 9). Είμαι σίγουρος ότι το χρήμα έρχεται από έξω.
Ο χρήστης andreas demetriu είπε…
Aφου θελει να "απεξαρτητοποιηθει" απο την Ρωσσια γιατι προχωρησε στην κατασκευη του δευτερου αγωγου nord stream 2 ;
Υποτιθεται οτι οι ΗΠΑ ξεκινησαν οικονομικο πολεμο στην Γερμανια και ενας απο τους λογους ειναι στενη σχεση που ανεπτυξε με την Ρωσσια !
Ο χρήστης andreas demetriu είπε…
Οι ΗΠΑ κανουν κουμαντο στο ΝΑΤΟ και οχι η Γερμανια...χωρις την εγκριση των ΗΠΑ δεν μπορει να κανει και πολλα πραγματα η Μερκελιτσα !
Ο χρήστης σταυρουλα ραϊκου είπε…
.
.
ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΜΕΘΟΔΕΥΜΕΝΟ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ
.
ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
.
ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ
.
ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΠΙΖΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
.
ΤΗΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤ΄ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΕΙ ΠΛΕΟΝ
.
ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΟΣ ΑΜΜΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ
.
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΣΑΙ ΚΛΙΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΤΙ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ
.
ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΡΟΗΓΗΘΗΚΕ Ο ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΟΙΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ
.
ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ Ο .Χ .Ι ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΟΣΕΣ
.
ΘΕΛΟΥΝ......
.
ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΜΙΜΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ
.
ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΜΑΣ........
.
ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ
.
ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΤΕ...
.
ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΛΑΟΥΣ
.
ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΑΙΑ ΞΕΡΝΑΕΙ Η ΙΕΡΗ ΤΗΣ ΓΗ ΑΡΧΑΙΑ...
.
ΞΕΡΟΥΝ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ....
.
ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΕΣ...
.
ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΕΙΔΙΚΟΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ
.
ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΜΕΝΟ ΤΟ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΑΠΟ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ
.
.
ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…………..
.
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟ……………
.
ΔΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ .
ΕΙΝΑΙ ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΤΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΥΤΑ .
ΕΞΗΓΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΦΟΡΑ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ .
ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ !

ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ
…………………………
Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

Με αναλογιστική μελέτη αποδεικνύεται ότι οι εισπράξεις των τελευταίων 98 ετών στο μουσείο του Λούβρου μόνο από τα Ελληνικά εκθέματα αγγίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 359 τρις ευρώ…!!!

302 Δίς ευρώ έχει εισπράξει αναλογικά η Γαλλία από τα Ελληνικά εκθέματα τα τελευταία 50 χρόνια…!!!

Μήπως τελικά μέσα στο παιγνίδι που παίζεται τον τελευταίο καιρό κρύβεται στην ουσία η εξαγορά του πολιτισμού της Ελλάδας που η απόδοση σε κέρδη δεν τελειώνει ποτέ και είναι πάνω από πετρέλαια, θάλασσες, κλίματα και διάφορα άλλα…!!!

http://www.triklopodia.gr/360-tris-evro-echi-kerdisi-evropi-apo-tin-ellada-tha-prepi-na-sintaraxi-pannellinio-ke-na/

////////////////////////////////////////////
ΤΟ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟ ΠΟΡΙΣΜΑ -ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
.
.
οι ορθές απόψεις που είχαν το 1993 οι πολιτικοί μας. Συγκρίνετε τη διαστροφή τους σήμερα !
.
.
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2017/03/blog-post_139.html
.
ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ
.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
.
.
ΒΙΝΤΕΟ
.
.
.
ΕΛΛΑΣ
,
.
.
https://www.youtube.com/watch?v=OUJP53OcQn0
.
.
.
Δημοσιεύτηκε στις 30 Μαρ 2013
.
.
.
http://2.bp.blogspot.com/-n-60l1UbnHo/VaN2nvyMJwI/AAAAAAAAI7k/mOHD1WCa8lQ/s640/%25CE%259D%25CE%25B1%2B%25CE%25BC%25CE%25B7%25CE%25BD%2B%25CE%25BE%25CE%25B5%25CF%2587%25CE%25BD%25CE%25AC%25CE%25BC%25CE%25B5.jpg
.
.
.
.
.
.
ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ
.
.
Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς
.
και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι.
.
.
Σωκράτης, 469-399 π.Χ., Φιλόσοφος
.
.
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ ΛΑΟΣ ! ! ! ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ! ! !

.
.
.
ΕΛΛΑΣ ! ΤΟ ΜΕΓΑΛEΙΟ ΣΟΥ ! ΤΕΛEΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ……………………
.
.
.
ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
.
.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων