Η ΡΩΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ


ΡΩΣΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!

15492e6080c6ba072eff755c0359917aΓράφει Νίκος Χειλαδάκης
Μια είδηση που κυκλοφόρησε την Δευτέρα το βράδυ έχει αναστατώσει την Άγκυρα καθώς διαφαίνεται πως οι Ρώσοι θα προχωρήσουν σε μια κίνηση που πολύ πιθανό θα ανάψει για τα καλά την φωτιά με την Τουρκία.
Όπως αποκαλύπτει η τουρκική εφημερίδα Milliyet, στην ιστοσελίδα της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ρωσικής Ομοσπονδίας αναφέρεται ότι ένεκα των εξελίξεων και των προκλητικών κινήσεων της Τουρκίας σε εδάφη εκτός Τουρκίας, στην ρωσική βουλή κυκλοφορεί η πρόταση να δοθεί εντολή για επιχειρήσεις μέσα στο έδαφος τη Τουρκίας, έτσι ώστε να σταματήσει μια και καλή η τουρκική προκλητικότητα!
putin-in-cirkin-turkiye-plani-kan-dokmek-istiyor-6476923Η είδηση αναφέρει ότι λόγω του ότι η Τουρκία εξακολουθεί να υποστηρίζει τους Τζιχαντιστές και παράλληλα εξακολουθεί το παράνομο εμπόριο με το ISIS, θα πρέπει να χτυπηθούν οι βάσεις στήριξης μέσα στο τουρκικό έδαφος.

ΠΗΓΗ http://nikosxeiladakis.gr
Το εντυπωσιακό είναι πως την επιχείρηση αυτή θα αναλάβουν οι γνωστοί Ρώσοι κομάντος με τον ονομασία Spetsnaz, οι οποίοι θα πάρουν την εντολή να εισβάλουν μέσα στην Τουρκία για την πραγματοποίηση της εξολόθρευσης των βάσεων ενίσχυσης των Τζιχαντιστών.
Στην ίδια είδηση αναφέρεται ότι η οργή του Πούτιν κατά της Τουρκίας έχει μεγαλώσει ακόμα περισσότερο από τις τελευταίες προκλητικές τουρκικές κινήσεις στο Ιράκ, και για τον λόγο αυτό είναι στο πάρα πέντε ακόμα και για απ’ ευθείας χτύπημα κατά της Τουρκίας.
Όσον αφορά τους Spetsnaz και μόνο το όνομα τους προκαλεί μεγάλο προβληματισμό στην Άγκυρα, καθώς είναι ήδη πολύ γνωστοί από προηγούμενες επιχειρήσεις τους στο Αφγανιστάν, Πακιστάν και στην Βηρυτό, όπου εξόντωσαν με «ειδικό» τρόπο τους αντιπάλους τους.
Φαίνεται πως έφτιασε η ώρα να πάρουν για τα καλά το μάθημα τους!
«Putin’ in çirkin Türkye planı : Kan dökmek istiyor» = Αισχρό σχέδιο του Πούτιν : θέλει να χυθεί αίμα.
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr

Η ΡΩΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ
6-1-2016
Greek Spirit
Ο Πούτιν έχει πολλές φορές προειδοποιήσει Καταριανούς-Σαουδάραβες και Τούρκους ότι δεν θα επιτρέψει την συνέχιση της υποστηριξης τους προς τους ισλαμιστές στην Συρία και το Ισλαμικό Κρατος. Οι ισλαμιστές αυτοί αποτελούν μια πολυεθνική ομάδα η οποία αποτελείται από Τσετσένους, Ουιγούρους Τούρκους, Άραβες , Πακιστανούς, ''βαρεμένους'' δυτικούς , Ερωπαίους κτλ.
Οι Τσετσένοι  φιλοδοξούν μετά το πέρας των επιχειρήσεων στην Μ.Ανατολή και την τελική νίκη τους με την ανατροπή του πρ. Ασαντ, να μεταφέρουν το μέτωπο στον Καύκασο. Η Αραβική χερσόνησος, η Συρία, το Ισλαμικό Κράτος, η Τουρκία, η Γεωργία και η Τσετσενία αποτελούν μια τεράστια ενωμένη περιοχή μέσα στην οποία κινούνται οι ισλαμιστές, κάτι που εκνευρίζει τον κ.Πούτιν αφάνταστα.
Η Γερμανία προσπαθεί εδώ και χρόνια να απεξαρτηθεί από το ρωσικό αέριο με τον αγωγό ΤΑΡ, δηλαδή με τον αγωγό που θα συνδέει το Αζερμπαϊτζάν, την Γεωργία , Τουρκία και Ελλάδα .
TAP
Ο κ.Πούτιν ποτέ δεν είδε με καλό μάτι το παραπάνω εγχείρημα το οποίο ωστόσο είναι θνησιγενές εφόσον οι αρχικοί επενδυτές δεν έχουν πεισθεί για την ποσότητα και επάρκεια των κοιτασμάτων της Κασπίας και μάλιστα η ΤΟΤΑL αποχώρησε το 2014 απο το επενδυτικό σχήμα.
Ωστόσο ο ΤΑΡ έχει γίνει το σύμβολο της απεξάρτησης της Γερμανίας και Ε..Ε απο το ρωσικό αέριο και παρόλο που ακόμα δεν έχει καλά καλά αρχίσει η κατασκευή του -που προβλέπεται να ολοκληρωθεί σε οχτώ χρόνια- η Ευρώπη επαίρεται και χαίρετε και χτίζει συμμαχία με το Αζερμπαϊτζάν ενισχύοντας παράλληλα την Γεωργία.
TAP

Έχει γραφεί στο hellenic sunrise και έχει αναλυθεί εκτενώς το πως και γιατί ο Πούτιν τελικά θα εισβάλλει στην Γεωργία-Αζερμπαϊτζάν και Τουρκία προκειμένου να λύσει τα προβλήματα που του δημιουργούνε.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ : ΓΙΑΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ -Μ.ΑΝΑΤΟΛΗ
Πρώτα όμως θα παίξει σαν την γάτα με το ποντίκι . Η Τουρκία εκτός από το Κουρδικό αντάρτικο έχει να αντιμετωπίσει και το Ποντιακό , το οποίο δεν μπορεί να συγκριθεί σε καμία περιπτωση με το κουρδικό , ωστόσο είναι υπαρκτό.ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΠΟΝΤΟ ΕΔΩ
Η Τουρκία έχει να αντιμετωπίσει και τις ακροαριστερές τρομοκρατικές οργανώσεις όπως αυτή που τον Απρίλιο του 2015 έπιασε όμηρο Τούρκο εισαγγελέα μέσα στο δικαστικό μέγαρο της Άγκυρας .
Η Τουρκία έχει να αντιμετωπίσει και κυβερνοεπιθέσεις από τους Ιρανούς οι οποίοι την 31 Απριλίου βύθισαν στο σκοτάδι για 12 ώρες την χώρα του μπακλαβά. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ
Τίποτα πιο εύκολο για τον Πούτιν να χρηματοδοτήσει και να εκπαιδέυσει τις ήδη υπάρχουσες αντάρτικες και τρομοκρατικές ομάδες στην Τουρκία.
Εξάλλου τα ανατολικά σύνορα είναι αφύλακτα εφόσον οι Τούρκοι στρατηγοί έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην Ελλάδα και Συρία.
Εάν η Τουρκία μπορεί να υποθάλπει του ισλαμιστές και να τους διακινεί προς Τσετσενία και Συρία, τότε γιατί η Ρωσία να μην μπορεί να οργανώσει κάτι ανάλογο απο τα εδάφη της γειτονικής Αρμενίας, και του Ιράν.
Η δημιουργία αστάθειας στον Πόντο και την μεθοριακή γραμμή με την Αρμενία θα ακυρώσει την κατασκευή του αγωγού ΤΑΡ. 
Η Αρμενία είναι σύμμαχος και εξαρτώμενη από την Ρωσία, το δε Ιράν παρόλο που έχει φορέσει τα καλύτερα δυτικά του ρούχα στις διαπραγματεύσεις με την Δύση για το πυρηνικό του πρόγραμμα πάντα παραμένει η χώρα που στηρίζει την Χεζμπόλα τον Λίβανο και τον Άσαντ στην Συρία, και μάλιστα με στρατιωτικά μέσα.

Η δημιουργία αστάθειας στην χώρα με τρομοκρατικές επιθέσεις στα αστικά κέντρα και επιθέσεις ενόπλων εναντίων κρατικών υποδομών σε όλη την ανατολική μεθόριο και στον Πόντο , θα βυθίσει την Τουρκία στο χάος και τον Ερντογάν στον πάτο της τουρκικής τουαλέτας του.
 Η Τουρκία έχει σαθρή ανάμεσα στις διάφορες εθνότητες και θρησκευτικές ομάδες που αποτελούν το τουρκικό συνονθύλευμα.  Αλεβιτες και Σουνίτες , Μουσουλμάνοι και Χριστιανοί, Κούρδοι και Πόντιοι, Σμυρνιοί και Ανατολίτες ορεσίβιοι κ.ο.κ.
Πολύ σύντομα η Τουρκία θα βυθιστεί στο χάος  με ενορχηστρωτή την Ρωσία.

Για την υποβολή σχολίων επισκεφθείτε την σελίδα του HELLENIC SUNRISE στο FACEBOOK και στο  hellenicsunrisecontact@yahoo.gr Όταν αντιγράφετε τα άρθρα του HELLENIC SUNRISE μην ξεχνάτε την αναφορά στην πηγή (αντιγραφή γίνεται με CTR+A)

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων