ΤΑΝΚΕΡ- ΥΔΑΤΙΝΟΙ ΔΡΟΜΟΙ - ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ-ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ-ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΖΗΣΑΝΕ ΚΑΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

ΤΑΝΚΕΡ ΑΕΡΙΟΥ
Greek Spirit 
17-2-2016
Η έλευση των 4 φρεγατών του ΝΑΤΟ δήθεν για να σταματήσει τιw προσφυγικές ροές είναι ψέμα.
Ο λόγος είναι η νομιμοποίηση της παρουσίας του στόλου ο οποίος θα κλείσει ή θα παρεμποδίσει τον ρωσικό στόλο να εξέλθει των στενών και τηςΜαύρης Θάλασσας εάν η Ρωσία αθετήσει τα συμφωνημένα με τις ΗΠΑ σχετικά με την δημιουργία του Κουρδικού κράτους.ΗΠΑ-Ρωσία τα έχουν βρει και επιθυμούν την δημιουργία του.
Η Ελλάδα μαζί με την Ισπανία αλλά και την νότια Ιταλία προορίζονται ως ΄΄οι νέες χώρες '' της Αραβικής αυτοκρατορίας που οραματίζεται το Κατάρ.
Το Κατάρ δέχθηκε από το 2009 την κατασκευή αγωγού αερίου Κατάρ-Ιορδανίας-Συρίας-Τουρκίας-Ελλάδας-Αλβανίας-Ιταλίας-κ Ευρώπης με κατάληξη την ΓΕΡΜΑΝΙΑ.
Η Συρία αρνήθηκε διότι ο Άσαντ είχε σχέδια να κάνει κάτι παρόμοιο με το Ιράν.Συρία είναι σιτική ή τουλάχιστον κυβερνούσε και κυβερνά η σιτική κάστα.Το Ιράν είναι σιτικό, το μισό Ιρακ το ίδιο.Κατάρ-Σαουδική Αραβία είναι σουνίτες.Το ίδιο και οι Τούρκοι.
Το ίδιο και οι Γερμανοί. Η γερμανική πολιτική ελίτ από την εποχή του Βίσμαρκ μέχρι σήμερα είναι όλοι μουσουλμάνοι. Ο Χίτλερ έψηνε Εβραίους καθ υπόδειξη του αρχιμουφτη των Παλαιστινίων το 1940 στην Ιερουσαλήμ.Ο Χίτλερ είχε προσκυνήσει στην Μέκα, ήταν χατζής και μάλιστα σουφιστής. Γερμανοί και Τούρκοι έχουν κοινή καταγωγή, τα υψίπεδα του Τουράν στα βάθη της Ασίας, έχουν και την ίδια τάση για μυστικισμό (σουφισμό στην προκειμένη περίπτωση) αλλά και ροπή στο έγκλημα και στην ακολασία.

πειδή πολλοί απο την ασφάλεια της ανωνυμίας τους με αμβισβητούν με ειρωνικό ύφος όταν γράφω ότι η Γερμανική ελίτ έχει προσχωρήσει στο ισλάμ κάνετε τον κόπο να διαβάσετε τα παρακάτω http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2015/05/h-20.html O ΜΟΥΦΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΑΛ ΧΟΥΣΕΙΝΙ -ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ και http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2015/05/20.html ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΝΕΠΝΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΛΤΕΡ )
 
Ο Χίτλερ ήθελε να τα έχει καλά με τον μουφτή διότι σκόπευε να τον ορίσει κυβερνήτη όταν θα κατακτούσε την Μ.Ανατολή και θα την αποσπούσε από τους Βρετανούς και Γάλλους. Το πετρέλαιο ήταν η αιτία πίσω απ όλα, τότε και τώρα.
Ο αγωγός Κατάρ-Γερμανίας που εμποδίστηκε από την Συρία ήταν ο λόγος για τον πόλεμο, να πέσει ο Ασαντ ο οποίος δεν ήθελε να συμπράξει.
Η Ρωσία βοήθησε την Συρία για να μην γίνει ο αγωγός ο οποίος θα την έβγαζε έξω από την ευρωπαϊκή αγορά αερίου.
Η Γερμανία αυτή την φορά ,όπως και τότε με τον αρχιμουφτή, δέχτηκε τους όρους του Κατάρ, τον σημερινό αρχιμουφτή του Αραβικού και σουνιτικού κόσμου.Οι όροι υπαγόρευαν α. την θέση των Εβραίων ως θύματα αυτή την φορά θα έπαιρναν οι Έλληνες και η Ελλάδα και β. η αναβίωση της πάλαι ποτέ Αραβικής Αυτοκρατορίας σε βόρεια Αφρική και νότια Ευρώπη.
Πρώτος την πληρωσε ο Καντάφι.
Η Γερμανία επέβαλε τα Σενγκεν και Δουβλίνα, συνθήκες που επικροτούσαν, υπεθαλπταν, νομιμοποιούσαν και επαύξαναν την ροή ΄΄παράτυπων '' μεταναστών.
Η Αραβική αυτοκρατορία θα δημιουργούνταν σταδιακά χωρίς πόλεμο με την αλλοίωση των πληθυσμών της Μεσογειακής Ευρώπης
Η Γαλλία η οποία έχει ως κρυφό σχέδιο την δημιουργία της ''Μεσογειακής Ένωσης'' με τα κράτη που βρέχονται απο την Μεσόγειο έπρεπε να βγει από την μέση. Μερικές τρομοκρατικές επιθέσεις από πράκτορες του Κατάρ και Γερμανίας, Σαρλί Χεμπτώ, Μπατακλάν , και το μήνυμα ελήφθη από τον Ολάντ.Γιατί άραγε δεν γίνοτναι επιθέσεις στην Γερμανία; ή πάντα δήθεν εξουδετερώνονται την τελευταία στιγμή;
Είναι γεγονός ότι μέχρι πέρυσι η Γερμανία δεν είχε πρόβλημα να δέχεται καθημερινά χιλιάδες τριτοκοσμικούς ''παράτυπους'' από τα Ισπανικά σύνορα, από τα Ιταλικά και από τα Ελληνικά. Αυτούς τους πληθυσμούς τους είχε περιλάβει στους σχεδιασμούς της.Οι Σύροι πρόσφυγες είναι άλλο πράγμα.Αυτούς δεν τους είχε υπολογίσει. Η Συρία σύμφωνα με τα σχέδια θα έχανε τον πόλεμο σύντομα , ο Άσαντ θα έπεφτε και δεν υπήρχε ανάγκη για τους Σύριους να εγκαταλείψουν την χώρα τους.Τους Σύριους δεν τους θέλει η Γερμανία στην Ευρώπη , ούτε το Κατάρ, διότι είναι σιίτες, αλαουίτες και όχι σουνίτες.Αλλά και σουνίτες να είναι, οι Σύριοι πάντα ζούσαν σε κοσμικό κράτος και μάλιστα ο πατέρας του Ασαντ, ο Χαφέζ, είναι ο μόνος Άραβας ηγέτης που κατάφερε να ξεριζώσει την ΄΄Μουσουλμανική Αδελφότητα'' από την Συρία, έστω με ακραία μέτρα.Η οργάνωση αυτή είναι όργανο του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας.
Γιαυτό λοιπόν η πρεμούρα της Γερμανίας για την απαγόρευση της εξόδου από την Ελλάδα των Σύρων.
Για πάμε όμως πάλι  στην ενέργεια.

Η Γερμανία τελικά δεν κατάφερε να φτιάξει τον αγωγό Κατάρ-Γερμανίας.
Η μόνη λύση είναι ακόμη και σήμερα τα πλοία τάνκερ φυσικού αερίου.
Γερμανία και Κατάρ θέλοντας να μειώσουν την απόσταση του πλου Κατάρ-Σουέζ-Μεσόγειος-Ατλαντικός-λιμάνια Γερμανίας έκαναν το εξής : Έφτιαξαν τερματικά στην Αλεξανδρούπολη .όπου τα τάνκερ θα ξεφορτώνουν το αέριο χωρίς να κάνουν τον διάπλου της Μεσογείου και Ατλαντικού μέχρι την Γερμανία.
ΠΟΤΑΜΙΑ ΦΟΡΤΗΓΙΔΑ ΑΕΡΙΟΥ 
Από την Αλεξανδρούπολη το αέριο θα φεύγει για Γερμανία με τραίνο μέσω Σκοπίων και Βουλγαρίας αλλά και μέσω της τάφρου που διανοίγεται σήμερα παράλληλα με τον ποταμό Έβρο και η οποία θα είναι πλεύσιμη από φορτηγίδες με φυσικό αέριο . Η Τάφρος αυτή θα ενωθεί με τον Δούναβη .
Κατασκευάζεται σήμερα από τον Ελληνικό Στρατό ως αντιαρματική τάφρος ενάντια στα τούρκικα άρματα αλλά οι εμπνευστές της έχουν επίσημα παραδεχθεί ότι θα χρησιμοποιηθεί και ως υδάτινη εμπορική οδός που θα διασυνδεθεί με τον Δούναβη και όλα τα πλεύσιμα ποτάμια της Ευρώπης.
Η δουλειά αυτή όμως απαιτεί και τάνκερ.Οι Έλληνες εφοπλιστές υποσχέθκαν στην Μέρκελ την παραγγελία και κατασκευή τάνκερ αερίου, κάτι που όντως έγινε μαζικά.Σε αντάλλαγμα οι εφοπλιστές ζήτησαν την απαλλαγή τους από κάθε φορολογία στην Ε.Ε., κάτι που έγινε δεκτό από την Γερμανία που ανησυχεί για την ενεργειακή της αυτάρκεια.
Ο Σαμαράς τον Σεπτέμβριο και Νοέμβριο του 2014 ζήτησε από την Μέρκελ να φορολογηθούν οι εφοπλιστές ,μόνο οι Έλληνες χρωστάνε κάτι δις στην χώρα μας.
Τον Νοέμβριο του 2014 διορίζεται πρόεδρος της ευρωπαικής επιτροπής ο Γιούνγκερ ο οποίος αμέσως νομοθετεί την φορολογική ασυλία των εφοπλιστών.Ο Σαμαράς είχε ήδη τελειώσει.Η Μέρκελ τον ''αδείάζει' όταν αυτός ζητάει αναβολή του ΕΝΦΙΑ και άλλων μέτρων, ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται.Η συνέχεια γνωστή.
Σήμερα ετοιμάζεται νέα κυβέρνηση στην οποία θα βολευτούν όλοι όσοι εξυπηρετούν τα εφοπλιστικά συμφέροντα, όλοι όσοι''εβαλαν' πλάτη'' για την κατασκευή της τάφρου,όσους επένδυσαν σε τάνκερ. Ωστόσο όλα αυτά θα είναι προσωρινά διότι όπως είπαμε παραπάνω στόχο είναι η αναβίωση της Αραβικής αυτοκρατορίας σε βάθος μόνο μερικών δεκαετιών,λίγων -πολύ λίγων, και την μετατροπή της Ελλάδας σε επαρχία του Κατάρ και της Τουρκίας.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Ο Γερμανός υποναύαρχος Jorg Klein είναι ο διοικητής του στολίσκου του ΝΑΤΟ"

Το επίθετο Klein προδίδει την καταγωγή του.Γερμανοεβραιoύλης ο μπαρμπα Jorg.


Και κάτι άσχετο με την θεματολογία του blog.

Μήπως ο θάνατος του Παντελίδη,είναι προάγγελος της νεμέσεως που έρχεται;

Μπορεί να είμαι λιγάκι διαστροφικός εξαιτίας του ερευνετικού πνεύματος που με διακατέχει
αλλά ξέρουμε οτι πριν να ξεκινήσει μια "καταιγίδα" οτι παρατηρούνται πάσης φύσεως σημάδια.

Αρκεί λοιπόν να τα εντοπίσουμε και έτσι να αντιληφθούμε τον χρόνο ελεύσεως της καταιγίδας.

Όσο τέλειος να είσαι στην γεωστρατηγική ανάλυση,όσο και γατόνι να είσαι στα οικονομικοπολιτικά
πάντα η διαίσθηση σου δείχνει τον ακριβή χρόνο και όχι η επιστημονική ανάλυση,έτσι τουλάχιστον
θέλω να πιστεύω

Με άλλα λόγια, λόγω της χαοτικής κατάστασης το μέλλον δεν μπορείς να το προβλέψεις δια της επιστήμης.
Η επιστήμη σου δείχνει τα ενδεχόμενα,αλλά δεν μπορεί να επιλέξει ένα από αυτά.Αντίθετα η διαίσθηση
μπορεί να το κάνει διότι δεν υπόκειται στους περιοριστικούς νόμους της φύσης αλλά μπορεί να ξεφύγει απο αυτή και να συνδεθεί με άλλα "κανάλια" επικοινωνίας.

Για κάποιους ήταν απλά ένα θανατηφόρο ατύχημα.

Εγώ πιστεύω πως δεν ήταν.Πιστεύω οτι έπεσε το πρώτο βόλι της νεμέσεως.

Αρκεί να ερμηνεύσετε τι εστί "φαινόμενο Παντελίδης" για την νεοελληνική πραγματικότητα,τι αυτοκίνητο οδηγούσε και ποιους άνθρωπους είχε δίπλα την ώρα του τροχαίου. (προσθέστε και την γκόμενα στα κατεχόμενα)

Δηλαδή θα δείτε σε μικρογραφία από αυτό το σκηνικό την νεοελληνική πραγματικότητα των τελευταίων 30 ετών.

Απλά του συγχωρεμένου του κάτσε το λαχείο να είναι ο πρώτος στην λίστα της τιμωρίας.

Ίσως να κάνω και λάθος,αλλά στην έρευνα όλα τα ενδεχόμενα λαμβάνονται υπόψη και τίποτα δεν αποκλείεται εκ των προτέρων.

Υ.Γ.:There's a storm coming!
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Δεν ξέρω εάν ο θάνατος του τραγουδιστή ήταν τιμωρία ή όχι, νέμεση ή όχι. Ο Θεός να τον συγχωρήσει και καλό παράδεισο. Στον θάνατο είμαστε όλοι ίσοι, όλοι θα πεθάνουμε αλλά πιστευω ότι ο καθένας πρέπει να αφήνει αυτον τον κόσμο κατω απο καλύτερες συνθήκες.Σε κάθε περιπτωση είναι πολύ τραγικό να φευγει ένα ανθρωπος 32 ετών είτε είναι τραγουδιστής ευρείας αποδοχής είτε άγνωστος άστεγος.Ωστόσο δεν πιστευω ότι επεσε θυμα της νέμεσης ή τιμωρίας.Σε κάθε περίπτωση η δικιά μας τιμωρία δεν θα σταματήσει. Συνήθως μετά θάνατο τα τραγούδια των εκλειπόντων διακινούνται ακόμα περισοτερο απο τις εταιρίες...........
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ακούστε προσεκτικά το παρακάτω ηχητικό ντοκουμέντο.
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή απο το 3:50 μέχρι το 5:45

https://www.youtube.com/watch?v=xk9LG-krPNc

Υ.Γ.:There's a storm coming!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Όταν ζεις μέσα στην χλίδα και στα σούπερ γκομενάκια και άλλοι συνομηλικοί σου αυτοκτονούν γιατί δεν έχουν να φάνε ούτε ένα κομμάτι ψωμί ή τρώνε από τα σκουπίδια,τότε αργά ή γρήγορα θα πέσει σφαλιάρα εκ άνωθεν.

Το αν ήταν απονομή νέμεσεως σε προσωπικό επίπεδο είναι κάτι που δεν με απασχολεί και ούτε με ενδιαφέρει.Όπως έστρωσες ας κοιμηθείς.

Το ερωτημά μου είναι αν αυτό το γεγονός αποτελεί σημάδι ελεύσεως νεμέσεως σε εθνικό επίπεδο,διότι μιλάμε για ένα πρόσωπο που εξέφραζε τα νεοελληνικά δεδομένα σε ευρεία κλίμακα και αποτελούσε ίνδαλμα

Πρώτα γκρεμίζονται τα ινδάλματα και μετά οι κοινωνίες

Υ.Γ.:There's a storm coming!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Δυστυχώς η Νέμεσις δεν είναι κάτι που θα μας απαλλάξει απο τις ευθυνες μας. Εφόσον τίθεται θέμα νέμεσις τότε ας γνωρίζουμε ότι ετσι οπως θα πληρωσουν οι θύτες έτσι θα πληρώσουν και τα θύματα τα οποία έχουν ευθύνες.Οταν οι Γερμανοί και ΗΠΑ μας πασάρανε για ηγέτες ραμολιμέντα που χωρίζανε συζύγους για νεαρές με μεγάλα βυζιά και τα πλήθη απο κάτω ζητωκραυγάζανε, ε τότε καιτα πλήθη θα πληρώσουν. Στην Ελλάδα τα πράγματα δεν έχουν φτάσει ακόμα στο ζενιθ της ταλαιπρίας μας. Θα ερθει η κατάρευση των τραπεζών, θα πεσει ξύλο μεταξύ διαμαρτυρομενων πολιτων και δυνάμεων καταστολής, θα βγούμε απο την ευρωζώνη και θα μπούμε στην τουρκοζώνη.Δεν γλυτώνουμε έτσι ευκολα κοιτώντας έξω απο το παράθυρο μας εάν και ποτε θα περάσει η Νεμεσις παρασύροντας τα λαμόγια.Η δικαιοσύνη θα αποδώσει σε όλους τους ενόχους τα δέοντα.Ο αποθανωνν αποτελούσε ίνδαλμα και το ταλέντο του πηγαίο.Ωστόσο στην Ελλάδα δεν υπάρχει παιδεία να διδάξει στον μέσο άνθρωπο να διαχειρίζεται την ζωή του. Η δυναμη ψυχής, η νεότητα, το ταλέντο μπορούν έυκολα να καταλήξουν σε μια τρελλή πορεία η οποια μας βγάζει εξω απο τον δρόμο με ολεθρια αποτελέσματα εάν το περιβάλλον που ζεις και μεγαλώνεις είναι εκμαυλισμένο.
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Επειδή πολλοί απο την ασφάλεια της ανωνυμίας τους με αμβισβητούν με ειρωνικό ύφος όταν γράφω ότι η Γερμανική ελίτ έχει προσχωρήσει στο ισλάμ κάνετε τον κόπο να διαβάσετε τα παρακάτω http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2015/05/h-20.html O ΜΟΥΦΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΑΛ ΧΟΥΣΕΙΝΙ -ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΝΑΖΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΓΕΡΜΑΝΙΣΤΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ και http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2015/05/20.html ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΝ 20ο ΑΙΩΝΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΕΝΕΠΝΕΥΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΛΤΕΡ )
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνώ μαζί σου,αλλά....

Το να κάνουμε αναλύσεις επι αναλύσεων και να λέμε θα συμβεί αυτό και θα συμβεί το άλλο
είναι το λιγότερο ανώφελο.

Ξέρουμε επ'ακριβώς τι θα μας συμβεί.Μας το έχει πει εδώ και αιώνες ο άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός.

Ξέρουμε οτι θα καταρρεύσουν οι τράπεζες,ξέρουμε οτι θα πεινάσουμε,ξέρουμε οτι το δαμάλι
θα κάνει μπανάκι στο αίμα λόγω τρίτου παγκοσμίου πολέμου,ξέρουμε οτι θα μας δωθεί η Κωνσταντινούπολη,ξέρουμε για τους θησαυρούς της γης,ξέρουμε,ξέρουμε,ξέρουμε...

Δεν χρειάζεται να λέμε τα ίδια και τα ίδια.Το να επιβεβαιώνεις τις προφητείες δια γεωστρατηγικών αναλύσεων δεν κερδίζεις κάτι.(Αυτό δεν το λέω για εσένα αλλά ομιλώ γενικά)

Αυτό που μας καίει και δεν μας έχουν πει οι προφητείες είναι ο χρόνος.

ΤΟ ΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ.ΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.
ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ.

ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΟΥΜΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΓΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΥΡΟΔΟΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.

Το να γνωρίζεις οτι έρχεται μια καταιγίδα,χωρίς να ξέρεις την ακριβή ώρα είναι σαν να μην το γνωρίζεις γιατί ενδεχομένως να πιαστείς στον ύπνο,παρότι γνώριζες για την έλευση.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια λοιπόν κινείται και το ερωτημά μου περί ελεύσεως της νέμεσης.
Λέω μήπως αυτό το γεγονός είναι ένα σημάδι; Μήπως είμαστε κοντά;

Πόσο μακριά είμαστε από τα γεγονότα; Μια ημέρα,ένα μήνα,ένα χρόνο ή μια δεκαετία;

Ποιος μπορεί να μου απαντήσει;

Η καρτερία μπορεί να λειτουργήσει ως μπούμεραγκ.Αν δεν ξέρεις το πότε και απλά περιμένεις,μπορεί να βαρεθείς-να κουραστείς και στο τέλος να αφεθείς

Το ζητούμενο λοιπόν είναι το "πότε" και όχι το "τι"

Υ.Γ.:There's a storm coming!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το 1996 το άκουγες και γελούσες.Σήμερα όμως πως συμπεριφέρεσαι;

https://www.youtube.com/watch?v=h8W2fED-U2s

Χρονική πρόβλεψη ο άτιμος,ε;

Αφιερωμένο για εσένα Greek Spirit.

Εκτός από τις ωραίες σου αναλύσεις,θέλω απο εδώ και πέρα προσπάθεια για χρονικές προβλέψεις.

Δεν το λέω ειρωνικά,αλλά καιρός είναι να πάμε παρακάτω,να εξελιχτούμε περισσότερο.

Να φτάσουμε στο επίπεδο που εκτός απο γεγονότα να προβλέπουμε και το timing

Υ.Γ.:There's a storm coming!
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η φύση θέλει χρόνο.Ένας πλάτανος για να γίνει τεράστιος θέλει 50-100 χρόνια και όχι μονάχα μια νύχτα.

Ό Παντελίδης μέσα σε μια νύχτα,εκεί που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του,έφτασε στην κορυφή.
Αυτό έρχεται ενάντια με τους νόμους της φύσης.Οπότε αργά ή γρήγορα,με φυσιολογικό ή και μη τρόπο,θα το πληρώσεις.

Θες να το βαφτίσεις ως τιμωρία της φύσης,θες ως βόλι της νεμέσεως,θες ως ανθρωποθυσία μια είναι η ουσία.
Το γεγονός αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο.Η γνώμη μου είναι οτι ενδεχομένως να είναι ένα σημάδι.

Μπορεί να αποτελεί και την "θυσία της Ιφιγένειας".Στην αμερική έχουν ξεσκιστεί να θυσιάζουν celebrities.

Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας φονιάς της ασφάλτου επειδή ήταν celebrity βαφτίζεται ως αθάνατος.
Τι ητάν; Εθνικός ήρωας;

Κάτι τύποι που καβαλάνε μερσεντικά με βαρβάτη ιπποδύναμη και κάνουν τρελή πορεία στην άσφαλτο σαν το χάρο που βγήκε παγανιά δεν είναι αθάνατοι,αλλά εγκληματίες.

Ευτυχώς που δεν πήρε σβάρνα κανα φουκαρα οικογενειάρχη που θα πηγαίνε στην δουλειά του το πρωί και να αφήσει τα παιδιά του ορφανά.

Δεν θα κλάψω ποτέ έναν νεόπλουτο νεοραγιά που κυκλοφορεί με ακριβά μερσεντικά,με βιζιτούδες πολυτελείας και κάνει τον ορισμό της
χλιδάτης ζωής την ώρα που η πατρίδα χάνεται απο τον χάρτη.

Αλοίμονο δηλαδή αν κλαίμε με μαύρο δάκρυ για κάθε νεόπλουτο νεοραγιά των αθηνών και των περιχώρων που κάνει την ζωή των μνηστήρων στο παλάτι του οδυσσέα.


Κλάψτε μαλάκες για τον παντελίδη,κλάψτε και για τα 50 χιλιάρικα που του κόστισε το τζιπάκι.Να δω ποιος θα σας κλάψει εσάς οταν θα πηδάτε απο τα μπαλκόνια όταν θα καταρρεύσει το σύστημα
http://www.iefimerida.gr/news/251929/einai-megalo-alla-einai-trela-ti-elege-o-pantelidis-gia-moiraio-tzip

Άλλοι για 50 ευρώ που δεν έχουν στην τσέπη λιμοκτονούν και αυτοκτονούν και άλλοι με 50 χιλιάδες ευρώ μερσεντικό έχουν φορτωμένες
βιζιτούδες πολυτελείας και βγαίνουν στο δρόμο για "ροντάρισμα"

Εδώ κολλάει και ο χαρυ κλην με το "Ο βασιλιάς της ασφάλτου"
https://www.youtube.com/watch?v=qzFdLA8VGJY

Υ.Γ.:There's a storm coming!
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΑ ΛΑΙΚΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΘΑ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΕΙΔΙΚΕΥΕΤΑΙ ΣΕ ΒΙΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ- ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΤΙΝΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΟΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΗΣΥΧΙΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν έκανα κους κους,αλλά στο σχολείο μου μάθανε οτι στην αρχαιότητα πριν ξεκινήσει ένας πόλεμος κάνανε ανθρωποθυσίες.

Επίσης να έχεις και το νου σου προς Βουλγαρία μεριά

"Με μιας θα ανάψει η φωτιά από μικρή αιτία, κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία"

Επιπλέον τα δυο καλοκαίρια και οι δυο πασχαλιές.

Είδες τι έγινε φέτος; Μέχρι τα Χριστούγεννα η Ευρώπη δεν είχε καθόλου χιόνι και ανθίζανε τα λουλούδια.Το 2017 έχουμε κοινή ημερομηνία Πασχαλιάς με τους παπικούς,μετά πάμε για το 2025
Τον νου σου και σε αυτη την προφητεία

Ψαχνουμε καθετι που να μπορεί να ερμηνευτεί ως σημάδι για να προσδιορίσουμε με μεγαλύτερη ακρίβεια την ώρα-τον χρόνο ενάρξεως των γεγονότων.

Με το να το παίζουμε πατριώτες και να ευλογούμε τα γένια μας δια των αναλυσεών μας δεν καταρθωνουμε κάτι.

Δεν προσπαθούμε να ικανοποιησούμε τον εγωισμό μας δια την επαλήθευση των εκτιμησεών μας και να ζητωκραυγάζουμε
που πέσαμε μέσα,αλλά να προσπαθούμε να εντοπίσουμε τον χρόνο ενάρξεως προκειμένου να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τον όλεθρο.

Αλοίμονο αν τα γεγονότα σε πετύχουν ψυχικά και σωματικά ξαρμάτωτο.
Έρχονται τέτοιες καταστάσεις που οι σελιδες της νεότερης ιστορίας της Ελλάδος αλλά και του πλανήτη γενικότερα δεν τις έχουν περιγράψει ποτέ.

Τι να αναλύσουμε παραπάνω; Τελειωμένη υπόθεση είναι όλα.Και η Ελλάδα και η Τουρκία και η Ευρώπη και ολόκληρος ο πλανήτης.
Μέχρι να πέσει η πρώτη κανονιά (οικονομική-στρατιωτική) και να γίνουν όλα μπουρλότο.

Άσε τον Διηνέκη να πιστεύει για συνομοσπονδίες και άλλες τέτοιες παπαριές.
Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο,Θα ισοπεδωθεί ολόκληρος ο πλανήτης.

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ!
ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΕΣΗ-ΚΟΡΥΦΩΣΗ-ΘΑΝΑΤΟΣ.ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΙ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ.

Ε,ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΠΟΤΕ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ

Υ.Γ.:There's a storm coming!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ποσοι λαθρο πιστευεις βρισκονται αυτη τη στιγμη εγκλωβισμενοι στην επικρατεια?? Επισης εισαι σιγουρος οτι ο χιτλερ εψηνε εβραιους??σε παραπεμπω στο βιβλιο "η δευτερη αναφορα του λοχτερ"

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων