ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ


Grekk Spirit
28-2-2016
Πριν επιβληθεί ο κομουνισμός στην Ρωσία των Τσάρων και των μουζίκων χωρικών-δουλοπάροικων, είχε μελετηθεί εκτενώς ο χαρακτήρας των σλάβων.Η στοικότητα τους, η υπομονή τους αλλά και οι αυτοκαταστροφικές τους τάσεις, γνωρίσματα γνωστά σε όσους διαμένουν στην Ρωσία, όλα αυτά λοιπόν κατέταξαν τους Ρωσους ως τους ιδανικούς υποψήφιους για την επιβολή του κομουνισμού, την πρώτη προσπάθεια παγκοσμιοποίησης και ελέγχου του κόσμου.
Στην ελληνική πραγματικότητα τώρα.Οι γερμανοί αλλά και τα περίφημα funds  και όσοι βρίσκονται πίσω απο αυτά, έχουν μελετήσει σε βάθος και εύρος την νεοελληνική ιδιοσυγκρασία.
Η προσπάθεια αποβιομηχάνισης και εκμαυλισμού κατά την μεταπολίτευση είναι σχέδιο που βασίζεται στις αδυναμίες του ελληνικού χαρακτήρα, αδυναμίες που είχαν μελετήσει οι γερμανοί απο την κατοχή ακόμα.
Η αδύνατη κοινωνική συνοχή, η ανάγκη για συνεχή διασκέδαση, η ακιδία των καφενειων και ταβερνείων, η μικρή διάρκεια στην συλλογική προσπάθεια, η ροπή προς το εύκολο κέρδος,η αδυναμία πρόβλεψης και προγραμματισμού, η αυταρέσκεια και άλλα , είναι γνωρίσματα στα οποία βασίζεται η διάλυση της χώρας και η διαδικασία διαμελισμού της με την ομοσπονδοποίηση με την Τουρκία.

Την ίδια στιγμή που οικογένειες προσφύγων με μικρά παιδιά και έγκυες βαδίζουν προς τα βόρεια σύνορα κοιτώντας με αποφασιστικότητα προς τον στόχο τους, δηλαδή την επιβίωση, την ίδια ώρα οι Έλληνες κατακλύζουν τα μπαρ -κλαμ και ταβερνεία το Σάββατο βράδυ.
Την ίδια ώρα που οι αγρότες έκανα τον μάγκα με την ΄΄κάθοδο τους'' στην Αθήνα κάποιοι συνάδελφοι τους έτρεξαν στα σκυλάδικα κουρασμένοι απο τον ολοήμερο αγώνα.
Ασόβαροι είμαστε. Είναι κι άλλοι λαοί, όχι τόσο αλλά είναι .Μόνο που εμείς είμαστε και πουλημένοι απο τις ηγεσίες μας.
Και τους πρόσφυγες θα δεχθούμε, και θα τους ταίσουμε και θα τους σπιτώσουμε στα ίδια τα δικά μας σπίτια.
Πίσω απο τους πρόσφυγες είναι το Κατάρ και η Σαουδική Αραβία που σε συνεργασία με την Γερμανία θέλουν την ισλαμοποίηση της νότιας Ευρώπης και την προσάρτηση της στην υπό αναβίωση Αραβική αυτοκρατορία των προμεσαιωνικών χρόνων.
Μας γνωρίζουν καλά οι Γερμανοί. ''Αστους να φωνάζουν'' ψιθυρίζουν οι συμβουλοι στο αυτί της κυβέρνησης, το Σάββατο θα φύγουν για να πάνε ταβέρνα. ''Μη τους ηρωποιείς με συγκρούσεις με την αστυνομία, θα τελειώσουν τα λουκάνικα στα μπλόκα και θα φύγουν'' συμπληρώνουν. ''Μην ανησυχείς για τα εκατομμύρια προσφύγων, προς το παρόν δεν τους ενοχλούν στο κλάμπ και στην ταβερνα''. 
Όλη η Ελλάδα θα μετατραπεί σε πεδίο επενδύσεων των τούρκων επιχειρηματιών που βρίσκονται στον στενό ισλαμικό κύκλο του Ερντογάν, πρωτίστως, και δευτερευόντως όλοι οι υπόλοιποι .Το Κατάρ και το χρήμα του να είναι καλά
Ειδικές Οικονομικές Ζώνες σε Μακεδονία-Θράκη-Κρήτη-Αιγαίο στις οποίες θα εργάζονται οι πρόσφυγες . Αφεντικά οι Τούρκοι επιχειρηματίες . Οι Έλληνες θα μπορούνε να εργάζονται αλλά για να διατηρήσουν την δουλειά τους ή να κάνουν καριέρα θα πρέπει να μάθουν τουρκικά και να αποποιηθούν της θρησκείας τους. Μεγάλα αφεντικά θα είναι η νεολαία των μειονοτικών μουσουλμάνων της Θράκης, νεολαία που αθόρυβα σπουδάζει σε Ελλάδα και Τουρκία, είναι δίγλωσση  και έρχεται απο περιβάλλον συντηρητικό με αρχές ξεχασμένες απο τους Έλληνες των κέντρων διασκεδάσεων και σουβλατζίδικων.
Ψάξτε και θα δείτε ότι  σειρά νόμων έχει ψηφισθεί σε ανύποπτο χρόνο τα τελευταία χρόνια και που αφορούν την ενσωμάτωση και νομιμοποίηση των προσφύγων και αλλοδαπών που εργάζονται σε ΕΟΖ αλλά και το καθεστώς που θα διέπει τις ΕΟΖ-ευνοικό φορολογικό και εργασιακό καθεστώς, αυτονομία στα πλαίσια του κράτους κτλ κτλ-εγώ κουράστηκα, τα λέω , τα γράφω , αλλά δεν παίρνετε χαμπάρι.
Όχι δεν θα υπάρξει πολιτειακή ανωμαλία και εισβολή Τουρκίας, όχι ακόμα. Ερμηνεύετε τις προφητείες κατά το δοκούν.
Πρώτα θα έρθουν οι Τουρκοι και θα μας εξαγοράσουν, δουλειές, θρησκεία , συνείδηση. Το τυράκι θα είναι η καταπολέμηση της ανεργίας, πούλα τα όλα για μια θέση στην ΕΟΖ. Πάρε και λίγο ''μπάφο΄΄ , έλα να , εδω στο φεστιβάλ των τουρκόφιλων δημάρχων, έλα εδω ,όλοι είμαστε αδέρφια, άντε κουράγιο, Δημήτρη-Μουράτ, έλα να γυρνάει, στην υγειά μας.
Χάος....
Για λίγο καιρό θα σταματήσω να γράφω, πάω ένα ταξιδάκι, δεν γίνεται τίποτα, εδώ δεν μιλάμε να αναλάβουμε κάποια πρωτοβουλία, εδω δεν έχει καταλάβει κανείς τι γίνεται.
Όλοι κάθονται σπίτι ή ταβέρνα και σου αραδιάζουν όλες τις προφητείες περί ξανθού γένους κτλ κτλ.
Μελετήστε και θα δείτε ότι πριν η τοπική σας ταβέρνα ανοίξει παράρτημα στην Πόλη ότι η Ελλάδα θα περάσει τουρκική οικονομική κατοχή, πόλεμο, πείνα, έγκλημα .
Όλες ανεξαιρέτως οι ''επαναστάσεις'' και ανατροπές στην ιστορία , όλες , δεν έγιναν απο τον ΄΄λαό'' αλλά από κέντρα εξουσίας . Με άλλα λόγια όταν η πολιτική ηγεσία αποφασίσει να σε πουλήσει τότε δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, εκτός..., εκτός αν είσαι κοινωνία με συνοχή, διορατικότητα, συνεννόηση. Κολοκύθια τούμπανα.
Οι μεν κοιτάνε τους δε, οι δε τους μεν, και η Ελλάδα βαδίζει στην πλήρωση με τουλάχιστον 5-6 εκατομμύρια πρόσφυγες.
Άντε γεια, τα λέμε σε κανά δυο εβδομάδες

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αραγε ποιος ειναι ''μωρή παρθένα''; ο συγγρααφεας του κειμενου ή οι διαφοροι σχολιαστες που λογω ελειψης συντροφου δηλαδη παρθενιας ασχολουται ολη μερα με το εργο του
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
δηλαδη ο πανηλιθιος γερμανικος λαος που δεχτηκε 20 εκατομμυρια ξενους στη χωρα του και του εχουν ετοιμους αλλους τοσους τι να πει?
ή ο κατεξεφτελισμενος σουηδικος και ολλανδικος λαος που του βιαζουν ολες τις γυναικες του απο νηπια τι να μας πει?
ειναι λοιπον πολυ πιο συνθετα τα πραγματα...
ο πολιτισμικος μαρξισμος εχει μελετησει ολους τους λαους.... ο ελληνικος ειναι ο μονος απροβλεπτος ακομα και η τελευταια ελπιδα του ανθρωπινου γενους παρολη την καταντια του η οποια ειναι μικροτερη απο ολους τους υπολοιπους λαους της ευρωπης
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Υποτιμάς τον εαυτό σου διαβάζοντας τις συνθήκες λαθος. Ο μέσος Ελληνας δεν ξερει που να απευθυνθεί για να βρει λυση.Ακομη γλυφει τις πληγες του. Εχει καταλάβει συνειδητά ή ασυνειδητα οτι ολα τα λαμογια εσωτερικού και εξωτερικού τον εξιταρουν για να εξεγερθει(δεν συμπεριλαμβανεσαι)και ποντάρουν στοιχήματα στο πότε.Για να επιβαλουν τα τελικα μετρα μεσα εν μεσω χαους.Θυμησου τα αριστερα λαμογια της πλατειας συνταγματος.Και οταν δεν μπορεσουν να το κανουν θα του την πεσουν στρατιωτικά. Σκέψου μονο ποσο μας την εχουν στημενη σε πολιτικό (εντεταλμενοι χρηματιζομενοι πολιτικοι-ΜΜΕ), κοινωνικό (εκμαυλισμος ηθων), θρησκευτικό (θρησκευτικοι ταγοι υπερ ενοποιησης δογματων), παιδείας (υποβαθμισης γλωσσας), οικονομικο και εθνικό επιπεδο για να καταλαβεις ποσο θέλουν την αφορμή για ξεκαθαρισμα.
Αλλα μην ξεχνάς οτι δεν γινεσαι επαναστατης αν σου κοψουν τον άκοπο μισθό, το χαρτηλικι και το IPHONE. Πρεπει να νιωσεις πείνα πραγματική και αδιέξοδο το να στραφεις οπουδήποτε.Οχι να βρισκεις υποκαταστατα στην συνταξη του παππου και της μαμας.
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Καταρχήν ζητώ την κατανόηση για την καθυστέρηση δημοσιευσης των σχολίων σας.Δυστυχώς πρέπει να τα εξετ΄ζω πριν την δημοιευση διότι έχω πέσει θυμα υβριστή ο οποίος γράφει αδειαλείπτως υβριστικά μηνύματα.Είμαι απόλυτα σύμφωνος στο ότι και η γερμανία και η σουηδία έχουν δεχθεί τεράστιο όγκο ξένων.Παρακαλώ διαβάστε το http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/03/blog-post_10.html ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΚΑΤΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ Θα δείτε ότι παραδέχομαι την εισροή ξένων αλλά με κάποια ποιοτική διαφορά.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων