Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ- ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ


Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ Ο 25ος ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΣ
Greek Spirit  
23-2-2016
Θα προσπαθήσω με λίγα λόγια να σας εξηγήσω τη συνέβη σήμερα σχετικά με την εμπλοκή στις συζητήσεις για το προσφυγικό
Οι υπουργοί των χωρών μελών του ΝΑΤΟ είχαν συμφωνήσει -ανάμεσα τους και η Τουρκία- την αποστολή ΝΑΤΟΙκού στόλου ο οποίος -δήθεν- θα επιτηρούσε το Αιγαίο και θα απέτρεπε τους δουλεμπόρους να μεταφέρουν πρόσφυγες στην Ελλάδα( Εδώ γελάμε ) Η απόφαση προέβλεπε ότι  ότι η θαλάσσια περιοχή  ανάμεσα στα ελληνικά νησιά και τα ελληνοτουρκικά θαλάσσια σύνορα θα επιτηρούνταν από τον ΝΑΤΟικό στόλο, χωρίς βέβαια να χάσει ο Ελληνικός στόλο το δικαίωμα να περιπολεί εκεί. Δεν θα εξετάσουμε τώρα εάν η πρόταση αυτή είναι προδοτική ή επωφελής .
Η απόφαση αυτή πάρθηκε είπαμε σε επίπεδο υπουργών Άμυνας των μελών του ΝΑΤΟ. Δηλαδή την Τουρκία εκπροσώπησαν η πολιτική ηγεσία του τουρκικού ΥΕΘΑ.

Σήμερα διεξήχθη συζήτηση σε ΝΑΤΟικό επίπεδο πάλι, στην οποία θα καθορίζονταν οι τεχνικές λεπτομέρειες, δηλαδή κανόνες εμπλοκής του ΝΑΤΟικού στόλου, πεδίο δράσης και άλλα τεχνικά θέματα.
Η σημερινή συζήτηση διεξήχθη με τους εκπροσώπους της στρατιωτικής ηγεσίας των υπουργείων άμυνας των χωρών μελών, δηλαδή οι στρατιωτικοί κλήθηκαν να δουλέψουν τις τεχνικές λεπτομέρειες βασιζόμενοι στην πολιτική απόφαση .Οι Τούρκοι στρατιωτικοί που παραβρέθηκαν σε αυτή την ''στρατιωτικοί επιτροπή του ΝΑΤΟ'' εκφράσθηκαν απαξιωτικά για τους πολιτικούς προϊστάμενους τους αποκαλώντας την σχετική πολική απόφαση ως ''μπούρδες''.
Οι Τούρκοι στρατιωτικοί σαν ταύροι σε υαλοπωλείο ζήτησαν ο ΝΑΤΟικός στόλος να περιπολεί μόνο μεταξύ της περιοχής περιοχή ανατολικά -αριστερά -του 25ου Μεσημβρινού και  δυτικά των ελληνικών ακριτικών νησιών, δηλαδή μέσα σε μια περιοχή που δεν έχει σχέση με τα θαλάσσια σύνορα με την Τουρκία αλλά βρίσκεται στην καρδιά του Αιγαίου.
Η στάση αυτή των ανώτατων Τούρκων στρατιωτικών δείχνει ότι είναι έτοιμοι να συγκρουσθούν με τον Ερντογάν. Οι λόγοι είναι ότι ο Ερντογάν δεν ελέγχει τον στρατό εφόσον οι μισοί αξιωματικοί είναι κεμαλικοί και οι υπόλοιποι είναι οπαδοί του ισλαμιστή ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν, ο οποίος έχει από πίσω του τις ΗΠΑ.
Οι στρατιωτικοί δεν θέλουν εισβολή στην Συρία και εισηγούνται αρνητικά στον Ερντογάν ο οποίος πιστός στην συμμαχία του με το Καταρ και Σαουδική Αραβία τους αγνοεί.
Η στάση αυτή των Τούρκων ανώτατων στρατιωτικών και μάλιστα μπροστά σε όλη την διεθνή κοινότητα δείχνει ότι μέσα στον Τουρκικό στρατό γίνονται ζυμώσεις και διεργασίες εναντίον του Ερντογάν. Οπως έχουμε ήδη γράψει ο Ενρτογάν θα πέσει με πραξικόπημα, και ιδού τα σημάδια.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Παρακαλώ να σχολιάζετε επι των κειμένων του παρόντος ιστολογίου και να μην απευθύνετε μηνύματα σε τρίτα πρόσωπα μέσω του hellenic sunrise.
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Η ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΗ.ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΕΙΣ ΤΟ ΧΑΟΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ. Η ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΒΕΒΑΙΗ.

Μετά τον Τσίπρα τι; Κούλης; Οικουμενική;
Τελειώνουν όλα! Η μεταπολίτευση μετράει αντίστροφα.

Όλα είναι θέμα χρόνου.Οικονομική κατάρρευση της χώρας δεδομένη,του πλανήτη επίσης δεδομένη,ο τρίτος παγκόσμιος (αυτός και αν είναι δεδομένος).

Και τι λέτε εσείς; Οτι θα γεμίσει η χώρα hotspot λαθρομεταναστών και θα συνεχίσει η μεταπολίτευση να υφίσταται;

Οι ευρωπαίοι κλείνουν τα σύνορα,η χώρα δέχεται καθημερινά χιλιάδες λαθρομεταναστών.Για πόσο ακόμη;

Αν εγκλωβιστούν οι λάθρομετανάστες εδώ μέσα τι θα γίνει; Αν αρχίσουν και ξεσηκωθούν; Ποιος θα τους κάνει καλά; Η αστυνομία;

Το μνημόνιο του 2012 τελείωσε επίσημα,έρχεται καινούργιο ποιο δυσβάσταχτο.Στο άκουσμα των καινούργιων μέτρωντι θα παιχτεί;Πως θα αντιδράσει ο κόσμος;

Η μοναδική περίπτωση να γλυτώσει η μεταπολίτευση τον θάνατο είναι να πάρει την εξουσία ένα κόμμα το οποίο θα διατάξει έξοδος από το μνημόνιο-ευρω,"σκούπισμα" όλων των λαθρομεταναστών και κλείσιμο των συνόρων με εντολή βυθίσματος βαρκών και γενικά να βάλει τάξη στο χάος.Αυτό όμως είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας

Άρα,μήπως και σε εμάς έρχεται στρατιωτικό πραξικόπημα;Τα βλέπει κανείς άραγε τα σημάδια;


Υ.Γ.: There's a storm coming
Ο χρήστης Β.Α είπε…
Υπάρχουν σαφείς διαφορές μεταξύ πολιτειακής διάρθρωσης του Ελληνικού κράτους και του Τουρκεστανικού. Παρ' ότι οι Ε.Δ της Ελλάδος πρωταγωνίστησαν μέχρι το 73 στην πολιτική ζωή της χώρας, πλέον είναι τόσο διαβρωμένες από την κομματοκρατία (στα υψηλά κλιμάκια) ώστε καθίστανται ανίκανες για κάτι τέτοιο. Νομοτελειακά βέβαια αυτό θα γίνει αλλά πρώτα θα "εξαφανιστουν" απ' την συνείδηση του κόσμου τα κόμματα και τα πολιτικά αποβράσματα που τα στελεχώνουν. Πρώτα θα επικρατήσει χάος στην χώρα, ακυβερνησία, αιματοχυσία και τότε αναγκαστικά οι ευθύνες θα πέσουν στους ώμους τους. Άλλωστε αυτό το προείδαν κάποιοι φωτισμένοι Γέροντες και Πατέρες που σημαίνει ότι δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Το τί ακριβώς και πότε θα γίνει ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ αλλά πρέπει να' σαι τελείως τυφλός (πνευματικά και διανοητικά) για να μην βλέπεις που "πάει το πράγμα"...Ο Θεός να βάλει το χέρι του γι'αυτά που θα ζήσουμε

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων