Η ΚΑΘΟΔΟΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΚΤΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΧΑΟΣ

 9-2-2016
Greek Spirit
Οι αγρότες κάνουν μεγάλο λάθος με το να κατέβουν στην Αθήνα. Ο κύριος όγκος των αγροτών είναι και θα παραμείνει στα μπλόκα. Τα μπλόκα βρίσκονται δίπλα στα σπίτια τους άρα η υποστήριξη τους σε  φαγητό και κατάλυμα είναι εξασφαλισμένη. Το ίδιο και οι ενισχύσεις τους σε περίπτωση που εμπλακούν με την αστυνομία, υπάρχουν πάρα πολλοί αγρότες που δεν συμμετέχουν αλλά είναι έτοιμοι να συνδράμουν σε χρόνο μηδέν.
Η κάθοδος των αγροτών είναι καταδικασμένη. Είναι ανοησία να αποστείλουν  ένα τμήμα διαδηλωτών το οποίο σε καμία περίπτωση δεν ξεπεράσει ούτε κατά ένα κλάσμα την δύναμη των μπλόκων.Οι διαδηλωτές αυτοί θα βρεθούν αποκομένοι από κάθε υποστήριξη σε περιοχή που δεν γνωρίζουν - κέντρο της Αθήνας- και θα φάνε το ξύλο της αρκούδας εγκλωβισμένοι και κουρασμένοι.

Μεγαλύτερη ακόμα ανοησία είναι η κάθοδος των τρακτέρ. Τα τρακτέρ που θα κατέβουν στην Αθήνα θα είναι τα ποιο σύγχρονα και μεγαλύτερα, τρακτέρ που στοιχίζουν ακόμα και 300,00 το καθένα. ''Λιανοτράκτερα'' 20ετίας δεν θα κινηθούμε.
Τα οχήματα αυτά είναι δυσκίνητα και ο όγκος του δεν φοβίζει την αστυνομία εφόσον τα χημικά που θα φάνε οι οδηγοί τους προορίζονται γι αυτούς και όχι για τα μηχανήματα τους.Το τρακτέρ όσο σύγχρονη καμπίνα και να έχει δεν μπορεί να εμποδίσει τα χημικά ,πλην ελαχιστότατωνν εξαιρέσεων που διαθέτουν όντως μόνωση για τους ψεκασμούς φυτοφαρμάκων. Εξάλλου η αστυνομία αφού αρχικά θα προβεί σε συστάσεις τελικά θα μπλοκάρει τον δρόμο με κλούβες ή άλλα εμπόδια, των οποίων η παραβίαση από εποχούμενους αγρότες θα δώσει το δικαίωμα στην αστυνομία το σταμάτημα τους ακόμα και υπό την απειλή των όπλων. Ο αγρότης οδηγός θα βρεθεί ξεκομμένος στην εθνική οδό, μόνος και μάλιστα με κίνδυνο να υποστεί ζημιά το πανάκριβο μηχάνημα του. Πιστεύω ότι γρήγορα θα καταλάβουν τους κινδύνους και οι εποχούμενοι αγρότες θα υπακούσουν στα μπλόκα της αστυνομίας.
Την ίδια στιγμή οι υπόλοιποι που θα έχουν καταφθάσει με τα λεωφορεία στο κέντρο της Αθήνας θα χάσουν από την πρώτη μέρα την αγωνιστικότητα τους εφόσον ακόμα και η εύρεση τουαλέτας στο αφιλόξενο κέντρο είναι δύσκολη υπόθεση ή στοιχίζει χρήμα. Οι αγρότες δεν είναι ''παράτυποι΄΄ μετανάστες, πρόσφυγες από την Συρία κτλ κτλ οι οποίοι βρίσκονται παγιδευμένοι σε ξένη χώρα και έχουν υποστεί πόλεμο στην δικιά τους και έτσι είναι αποφασισμένοι να κοιμηθούν και να αφοδέυσουν για μέρες πάνω και πίσω από ένα παγκάκι.
Κακή  επιρροή ασκούν και οι Κρητικοί αγρότες οι οποίοι πάντα αποβιβάζονται με τα μπαϊράκια της επαναστάσεως στον Πειραιά καλώντας σε αγώνα και πάντα τρώνε το ξύλο της χρονιάς τους.
Η αστυνομία θα παίζει εντός έδρας στο πεδίο της μάχης που γνωρίζει τόσο καλά. Οι αγρότες είναι άπειροι, ούτε από μπαχαλάκηδες ''βαλτούς'' ξέρουν ,ούτε είναι παιδιά των πόλεων που έχουν συμμετάσχει παλιότερα σε διαδηλώσεις.Οι αγρότες δεν γνωρίζουν από  πόλεμο σε αστικό περιβάλλον και εκτός των μπλόκων είναι καταδικασμένοι.
Όμως το ξύλο που θα φάνε οι αγρότες στην Αθήνα και το αίμα που θα χυθεί θα οπλίσει με οργή και μίσος όσους μείνανε στα μπλόκα οπότε και θα σκληρύνουν την στάση τους.θα καταλάβουν ότι η δύναμη τους  είναι τα μπλόκα και μόνο και όχι οι αποστολές ελαφρών τμημάτων τους στα αστικά κέντρα.Οι δρόμοι θα κλείσουν εντελώς και η κυβέρνηση αφού θα έχει καταφέρει την πρώτη νίκη εναντίον στην Αθήνα τους θα στείλει την αστυνομία την επαρχία Και ο εμφύλιος παραμονεύει...
Η ηγεσία των αγροτών δεν βλέπει ότι η δύναμη του αγώνα τους είναι η συνέχιση της άσκησης πίεσης απο τα μπλόκα ;Δεν βλέπει ότι θα έχει θύματα στην Αθήνα; Μήπως επειδή η αστυνομία δεν διατάχθηκε μέχρι τώρα να διαλύσει τα μπλόκα και δεν πήγε να αναμετρηθεί με τους αγρότες, μήπως, οι αγρότες ωθούνται σε παγίδα με στόχο την πρόκληση αντίδρασης απο την αστυνομία;
Και κάτι άλλο. Ας προσέξει η κυβέρνηση διότι αυτή την φορά όλοι οι Έλληνες άλλοι φανερά και άλλοι κρυφά κι ανομολόγητα, περιμένουν με αγωνία την επιτυχή έκβαση του αγώνα των αγροτών.Αυτή την φορά μεγάλο μέρος της κοινωνίας είναι με τους αγρότες και φαντασιώνεται μεγάλης έκτασης επεισόδια , ναι αυτό φαντασιώνεται, προκειμένου να μπορέσουν να συμμετάσχουν ακόμα και οι πιοί δειλοί ή έστω αναποφάσιστοι , ακόμα κι αυτοί που υπό άλλες συνθήκες θα αδιαφορούσαν.'Εχουν σφίξει τα γάλατα πλέον

Σχόλια

Ο χρήστης AvDarGOR είπε…
οτι να'ναι στη κυριολεξια ομως.... φαγητο εχει στο Συνταγμα κ στα Εβερεστ.......
Ο χρήστης AvDarGOR είπε…
σε τσουζει κατι,ε?.......
Ο χρήστης Mac είπε…
Για να πάω κ ναρθω στο μπλόκο είναι 100 χιλιόμετρα.δεν το λες κ διπλα στο σπίτι.
Το κακό είναι ότι δε θα πάμε 🎬 για να πλακωθούμε όπως ίσως ετοιμάζονται αυτοί. Χημικά μπορούμε να πετάξουμε κ μεις κ μάλιστα θανατηφόρα. Δεν πάμε να πολεμήσουμε τους τούρκους. Θα μας δείρουν?ε και?κάποιες νίκες είναι χειρότερες από ήττες.η κυβέρνηση των προδοτών θα πέσει.το ξύλο...να το φοβούνται όσοι δε το αντέχουν,κατάλαβες παλουκαρι?
Ο χρήστης Mac είπε…
Και που να δεις όταν σφιξουν και οι κωλοι,θα πείτε το ψωμί ψωμάκι...ψωμόλυσες
Ο χρήστης timoleon hatoudis είπε…
ΧΑΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ!!!
Ο χρήστης PANAGIOTIS GEORGAKOPOULOS είπε…
Οι πραιτωριανοί της διεφθαρμένης εξουσίας σχεδιάζουν την απαγόρευση της εισόδου τρακτέρ στην Αθήνα, την Παρασκευή. Είναι προφανής η αγωνία των αφεντικών τους που ξέρουν ότι ζουν το τέλος τους.
Οι Έλληνες, γνωρίζοντας ότι κάθε οπισθοχώρηση θα σημαίνει παράταση της σφαγής μας από τους κυβερνητικούς τοποτηρητές ξένων συμφερόντων οργανωνόμαστε.
Όπως είναι γνωστό, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η Αστυνομία θα στήσει «αντιμπλόκα» παρεμπόδισης της διαμαρτυρίας των αγροτών στα εξής σημεία:

Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας: Στα διόδια των Αφιδνών

Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου: Στα διόδια Ελευσίνας

Λιμάνι Πειραιά

Λεωφόρο Αθηνών

Χαϊδάρι (Παλατάκι)

Στην παραλιακή στο ύψος του Τάε κβο Ντο

Κόμβο Κατεχάκη

Στην Αγία Παρασκευή

Κορωπί

Είναι γνωστό ότι αντίστοιχες ομάδες διαφόρων ιδιωτικών μηχανοκινήτων οχημάτων θα μπλοκάρουν τις δυνάμεις των πραιτωριανών από "πίσω" (μέσα από την Αθήνα) και θα τις λιώσουν σα κατσαρίδες. Θα είναι το πιο γευστικό σάντουιτς της νεότερης Ελλάδας.
Ο δρόμος στη Βουλή και στα σπίτια των εγκληματιών προδοτών πολιτικάντηδων είναι ΟΡΘΑΝΟΙΧΤΟΣ και οι κρεμάλες στημένες!


Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων