Πρέπει να υπάρξει προετοιμασία απο πυρηνικό χτύπημα στη Τουρκία


Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016


Καθηγητής Γ. Ζουγανέλης
Δεν υπάρχει περίπτωση η Ρωσία να αφήσει τη Τουρκία να επικρατήσει στη Συρία. Δεν θα είχε πρόσωπο μετά σαν υπερδύναμη. Αν η Τουρκία κάνει το λάθος και μπεί μέσα στη Συρία τα πράγματα θα γίνουν πολύ απλά για τη Ρωσία στον ΟΗΕ, αφού κανείς δεν έχει ζητήσει σε Τουρκία και Σαουδική Αραβία να παρέμβουν στη Συρία. Η Ρωσία πάλι θα μπορεί να μπεί μέσα στη Τουρκία ως αμυνόμενη. 

Αν γενικευθεί ο πόλεμος στη περιοχή, τότε η χρήση πυρηνικών όπλων απο τη Ρωσια αναγκαστικά θα προκύψει. Από αυτή την άποψη η παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο έχει διπλό σκοπό.
Πρέπει να δημιουργηθεί επιστημονική ομάδα στην Ελλάδα και ειδικός τομέας στο ΓΕΕΘΑ που να προετοιμάσει τη χώρα για παν ενεδεχόμενο (μάσκες, φαγητό, καλλιέργειες κλπ). Το ενδεχόμενο υπάρχει. Για ένα τόσο σοβαρό θέμα και με δεδομένο πως τα κόμματα μέσα στα ΑΕΙ διόρισαν ότι τους ερχόταν γενικώς, αμφιβάλλουμε αν μπορεί να προκύψει κάτι σοβαρό απο μια τέτοια δραστηριότητα αλλά είναι κάτι που πρέπει να γίνει επειγόντως με ότι υπάρχει. Μετεωρολόγοι, Τοξικολόγοι και φυσικά ειδικοί σε πυρηνική φυσική είναι απαραίτητο να συμμετάσχουν στην ομάδα αυτή.  Στη φωτογραφία φαίνεται η διάδοση της πυρηνικής μόλυνσης απο το ατύχημα της Φουκουσίμα. Η Ελλάδα κοιμάται.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων