ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΧΤΥΠΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΕΥΡΩΠΗ ΑΝΑ ΠΕΡΙΟΧΗ

22-3-2016
Greek Spirit
Όπως έχω γράψει κατά καιρούς σε δεκάδες άρθρα μου, η Γερμανία το Κατάρ και η Τουρκία αποτελούν άξονα ο οποίος έχει ως στόχο την κατάλυση της νότια; Ευρώπης, την κυριαρχία της Γερμανίας στην βόρεια Ευρώπη και τη ανάδειξη της Τουρκίας σε περιφερειακή υπερδύναμη και ενεργειακό κόμβο
Το Κατάρ θα αποτελεί την ενεργειακή πηγή της Γερμανίας η οποία θα απεξαρτηθεί ενεργειακά  απο τη Ρωσία με τον σχεδιαζόμενο αγωγό αερίου Κατάρ-Ιορδανίας-Συρίας-Τουρκίας-Ελλάδας-βόρειας Ηπείρου-Ιταλίας-Αυστρίας-Γερμανίας.Η Συρία αρνήθηκε την διέλευση του αγωγού το 2009 και ο πόλεμος που άρχισε το 2011 έχει ως στόχο την κάμψη του πρόεδρου Άσαντ  που αρνήθηκε.
Το Κατάρ έχει ζητήσει και έχει λάβει ως αντάλλαγμα ότι η νότια Ευρώπη θα μετατραπεί αρχικά σε Ειδική Οικονομική Ζώνη  στην οποία και ειδικά στην Ελλάδα θα δραστηριοποιούνται Τούρκοι επενδυτές με καταριανά κεφάλαια και σε βάθος χρόνου θα μετατραπεί σε έδαφος της υπό ανασύστασης απο το Κατάρ της πάλαι ποτέ Αραβικής αυτοκρατορίας τω προ μεσαιωνικών χρόνων.Βόρεια Αφρική και νότια Ευρώπη θα αποτελούν τα εδάφη της . Η 'εγινε από την Λιβύη όπου το Κατάρ έβαλε την εκβιαζόμενη Δυση να ρίξει τον Καντάφι.
Η Γερμανία βοηθά πολιτικά το Κατάρ με τις συνθήκες Σένγκεν και Δουβλίνο οι οποίες εξασφαλίζουν την είσοδο των εκατομμυρίων μουσουλμάνων, την παραμονή τους και εν τέλει τη νομιμοποίηση τους σε όλη την Ευρώπη και ειδικά στη νότια.

Η Γερμανία με το Κατάρ βρίσκονται πίσω από την τρομοκρατία
Τι σημαίνουν οι τρομοκρατικές επιθέσεις ανα χώρα.
Οταν συμβαίνουν στην Γαλλία : Η Γαλλία αποτελεί την δεύτερη μεγαλύτερη χώρα της Ευρώπης σε έκταση-οικονομία-πληθυσμό και επιρροή, μετά τη Γερμανία.Η Γαλλία έχει πάντα ως κρυφό στόχο την δημιουργία της Μεσογειακής Ένωσης, μια ένωση από όλες τις χώρες που βρέχονται από την Μεσόγειο αλλά και τα Βαλκάνια.Όταν η Γαλλία υφίσταται τρομοκρατικά χτυπήματα ο στόχος είναι ο εκβιασμός της να συνταχθεί με την Γερμανία και να αφήσει στην 'ακρη τα σχέδια της για την Μεσογειακή Ένωση η οποία αντιτίθεται τόσο στα σχέδια του Κατάρ όσο και της Γερμανίας.
Όταν συμβαίνουν χτυπήματα στο Βέλγιο.:Το Βέλγιο ως κράτος δεν έχε4ι καμία γεωπολιτική αξία και ο μόνος λόγος ύπαρξης του είναι ότι φιλοξενεί τη έδρα της Ε.Ε. Το Βέλγιο αποτελεί κράτος παρωδία με δύο κοινότητες-Ολλανδόφωνους και Γαλλόφωνους, οι οποίες βρίσκονται στα μαχαίρια.Το Βέλγιο στις τελευταίες εκλογές δε μπορούσε α συστήσει κυβέρνηση για πάω από έξι μήνες. Αυτό το κατασκεύασμα σύντομα θα τελειώσει την καριέρα εφόσον το δήθεν παράδειγμα της δήθεν αρμονικής συμβίωσης δυο αλλόγλωσσων κοινοτήτων θα αντικατασταθεί από την Κωνσταντινούπολη και την αυτονομημένη ανατολική Θράκη στην οποία σκοπεύουν να μεταφέρουν την έδρα του ΟΗΕ και Ε..Ε Εκεί, στην Πόλη, Έλληνες, χριστιανοί, μουσουλμάνοι, Κούρδοι, Τούρκοι θα ζούνε δήθεν αρμονικά ως παγκόσμιο παράδειγμα ''αρμονική συμβίωσης και πολυπολιτισμού''.(περισσότερα στο άρθρο μου ''Κωνσταντινουπολη Παγκόσμια Πρωτεύουσα  http://hellenicsunrise.blogspot.gr/2013/05/blog-post_7767.html"
Τα χτυπήματα στο Βέλγιο έχουν ως στόχο να αποδείξουν στην Ευρώπη ότι οι πρόσφυγες-μετανάστες είναι κακοί, δόλιοι και επικίνδυνοι, γιαυτό και καλά κάνουν και τους αποκλείουν στην Ελλάδα.Τώρα που η Ευρώπη έχει ''πήξει΄΄ από μετανάστες καιρός να αλλοιωθεί ο πληθυσμός της νότιας Ευρώπης και να γίνεται σιγά-σιγά πραγματικότητα τ σχέδιο του Κατάρ/
Όταν συμβαίνουν στην Σκανδιναβία: Η Σκανδιναβία αποτελεί το ''χανουμάκι'' της Γερμανίας, το πιστό γιουσουφάκι. Όταν όμως ξεφεύγει από την σκληρή πειθαρχία της αφέντρας Γερμανίας παθαίνει είτε τρομοκρατικά χτυπ΄'ηματα είτε εξεγέρσεις μεταναστών που κρατάνε εβδομάδες.
Η Σκανδιναβία και η Ολλανδία προορίζονται ως οι θεραοπαιν΄λιδες της Γερμανίας στην νέα Ευρώπη, οι χωρες οι οποίες θα αποτελούν τους πιο πιστούς συμμάχους αλλά και τις ποιο υποταγμένες .Χώρες με  μορφωμένο ανθρωοπινο δυναμικό το οποίο θα επανδρώνει με επιστήμονες την Γερμανία αλλά παράλληλα θα πρέπει να πειθαρχεί τυφλά.
Όταν συμβαίνουν στην Γερμανία Μα ποτέ δεν θα συμβούνε !!!! Αφου η Γερμανία είναι ο δράστης, δεν είναι δυνατόν να χτυπήσει τον εαυτό της Το μόνο που θα δούμε είναι δήθεν ότι οι υπηρεσίες της πρόλαβαν κάποιο χτύπημα, άντε και καμία βομβίτσα με ένα δύο νεκρούς, έτσι για το ''ξεκάρφωμα''
Στην Ελλάδα δεν θα συμβούνε τρομοκρατικά χυπηματα , ακόμα , εφόσον αποτελεί το πέρασμα και το καταφύγιο των ισλαμιστών και δεν τους συμφέρει να βρωμίσουν το καταφύγιο τους
Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
μια ερωτηση αν μου επιτρεπετε
η αμερικη και το ισραηλ συμφωνουν με τηυν πολιτικη και τα καμωματα της γερμανιας?
απο ποτε η γρεμανια εχει αυτονομη πολιτικη αφου ειναι προτεκτορατο των ΗΠΑ?
τελικα τι συμφερει στις ΗΠΑ μια αποδυναμωμενη ευρωπη και γερμανια ή μια ισχυρη γερμανια που θα ειναι πιστο σκυλακι τους και δεν θα συμαχησει με ρωσια???
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δεν θα πάρης απάντηση Ανώνυμε 9.04, γιατί για τον αρθρογράφο, αυτές οι δύο χώρες δεν υπάρχουν! Την Ευρώπη διευθύνουν η Γερμανία και το Κατάρ!! Το οτι η Γερμανία είναι χώρα μειωμένης (ή ανύπαρκτης) εθνικής κυριαρχίας δεν του λέει τίποτε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνω με αυτο που λετε και οι δυο,οτι αν η Αμερικη δε δωσει το ok,η Γερμανια δεν κανει τιποτα.Ομως τη συμφερει την Αμερικη αυτο που γινεται προς το παρον γιατι τους δινει δικαιωμα επεμβασης στη Μεση Ανατολη,κατοχης του Αιγαιου ωστε οι Ρωσσοι να μην κατεβαινουν ευκολα απο τα στενα ή τουλαχιστον να τους παρακολουθουν.
Απο την αλλη επειδη η Γερμανια απ'οτι φαινεται προσπαθει να ανεξαρτητοποιηθει απο την Αμερικη,εχει δεχθει ηδη δημοσιοποιηση σκανδαλων οπως siemens και VolksWagen σαν προειδοποιηση και πιστευω οτι αν συνεχισει θα δεχθει ισχυροτερο πληγμα.
Το τι ακριβως παιζεται δε ξερουμε,μονο εικασιες κανουμε
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων