ΑΝΑΚΗΡΥΞΗ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ-ΠΤΩΣΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ-ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Greek Spirit 
30-3-2016
Ο Ερντογάν ξόφλησε, επίκειται πραξικόπημα εναντίον του. Αφορμή θα είναι η ανακήρυξη η ίδρυση Κουρδικού κράτους με εδάφη της Συρίας και Τουρκίας. Ακόμα και οι φανατικοί οπαδοί του από την καθυστερημένη Ανατολία δεν θα του το συγχωρέσουν.
Ο Ερντογάν δεν έχει πλέον φίλους πουθενά, ούτε έξω, ούτε μέσα.
ΗΠΑ και Ρωσία έχουν συναποφασίσει την δημιουργία του Κουρδικού κράτους.Οι ΗΠΑ δεν θα μπορούσαν ποτέ να μην συμφωνήσουν με την Ρωσία, δεν διαθέσουν πλέον ικανό στρατό και ότι πλέον είναι ετοιμοπόλεμο το προορίζουν για τον περιορισμό της Κίνας στην Ασία και Ειρηνικό. 
Ο Ερντογάν τρώει αδειάσματα συνεχώς από τις ΗΠΑ με επιστέγασμα την πρόσφατη ταξιδιωτική οδηγία των ΗΠΑ προς τους Αμερικάνους πολίτες και οικογένειες στρατιωτικών που ζούνε στην Τουρκία.

Από το 2013 ο Ομπάμα ξέγραψε τον Ταγίπ , όταν ο τελευταίος προσπάθησε να παρασύρει τις ΗΠΑσε πόλεμο με την Συρία με αφορμή την σκηνοθετημένη από την ΜΙΤ επίθεση με χημικά στην Δαμασκό.
Τον Ερντογάν θα τον ρίξουν οι στρατιωτικοί οι οποίοι είναι μοιρασμένη σε κεμαλιστές και γκιουλενιστές, οπαδοί του Φετουλάχ Γκιουλέν , του Τουρκου ιμάμη που διαμένει στις ΗΠΑ με έξοδα των ΗΠΑ και με χιλιάδες ιεροδιδασκαλεία σε όλο τον κόσμο, και στην Τουρκία βεβαίως όπου και έχει προσηλυτίσει χιλιάδες Τούρκους δημόσιους υπαλλήλους και στρατιωτικούς.
Κεμάλιστές και γκιουλενιστές είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι, οι μεν κοσμικοί και οι δε ισλαμιστές, αλλά στην προκειμένη πε΄ριπτωση θα συνεργαστούν υπο τις οδηγίες των ΗΠΑ για να ρίξουν τον Ταγίπ.
Η δουλειά θα γίνει πριν τις εκλογές του Νοεμβρίου 2016 στις ΗΠΑ οπότε και αναμένονται να κυριαρχήσουν οι ρεπουμπλικάνοι που είναι σύμμαχοι του Κατάρ, τον κύριο χρηματοδότη του Ερντογάν.
Ο Ταγίπ από το 2014 και μετά τις ταραχές στην Κωνσταντινούπολη και σε όλη την Τουρκία, κατάφερε και διέρρηξε τις σχέσεις του με όλη την κοσμική επιχειρηματική ελίτ της Τουρκίας.Ο Ταγίπ θεωρούσε ότι οι κοσμικοί επιχειρηματίες όπως ο KOC (Kοτς), του οποίου οι επιχειρήσεις συνεισφέρουν στο 5% του τουρκικού ΑΕΠ, ότι τον υποσκάπτουν.
Η ηλίθια συμπεριφορά εναντίον των Τούρκων επιχειρηματικών κολοσσών με έκτακτους φορολογικούς στημένους ελέγχους αποθάρρυναν ακόμα και τους ήδη υπάρχοντες ξένους επενδυτές στην Τουρκία οι οποίοι αποσύρθηκαν. Η οικονομική πολιτική του Ταγίπ και Νταβούτογλου εκτός από τον πόλεμο στο υγιές οικονομικό κομμάτι της χώρας τους συνεχίστηκε και με λανθασμένες επιλογές στην πολιτική των επιτοκίων  η οποία μπορεί να εμπόδισε την ανεξέλεγκτη φυγή κεφαλίων από την χώρα, αύξησε όμως τα ελλείμματα του τουρκικού κράτους.
Η κόντρα με τον Πούτιν στέρησε από την Τουρκία και τα προσδοκώμενα κέρδη από τον τουρισμό.
Οι μόνοι ευχαριστημένοι  είναι τα σώματα ασφαλείας που ο Ταγίπ έχει ''χρυσώσει'' για να σφάζουν τους άμαχους Κούρδους μέσα στα σπίτια τους. Αυτό που γίνεται σήμερα στο τουρκικο Κουρδιστάν είναι γενοκτονία με τις ευλογίες της ''διεθνής κοινότητας'' που κατά τα άλλα καταδίκασε τον Καρατζιτς σε 40 χρόνια κάθειρξη.Δυο μέτρα- δύο σταθμά.
Η πτώση Ερντογάν λόγω ιδρύσεως Κουρδικού κράτους θα φέρει τους στρατιωτικούς στην εξουσία οι οποίοι όμως θα διατηρήσουν την εξουσία για μια μεταβατική περίοδο.Στο τέλος της περιοδου αυτής η Τουρκία θα έχει χωριστεί σε δύο καντόνια, σε δύο ομόσπονδες περιοχές, αυτή της Κωνσταντινούπολης με εδάφη την ανατολική Θράκη και παράλια μέχρι την Σμύρνη και αυτή της Άγκυρας με τα υπόλοιπα. Ο Ντεμιρτάς θα είναι ο ηγέτης του τμήματος της Κωνσταντινούπολης.Νέος, σαραντάρης, Κούρδος, έκανε τον Ερντογάν να ιδρώσει στις εκλογές του καλοκαιριού το 2015.
Έχουμε και εμείς νέο, σαραντάρη, ο οποίος θα διαμελίσει την Ελλάδα.......
Εάν κατά την μεταβατική περίοδο η Τουρκία περιέλθει σε πολιτική αστάθεια ή έστω για ''χρυσωθεί '' το χάπι του διαμελισμού, τότε ίσως οι ΗΠΑ δώσουν το ΟΚ για την κατάληψη του Καστελόριζου, κάτι που τονώσει το ηθικό των Τούρκων, θα τους συσπειρώσει αλλά και θα προικοδοτήσει το ανατολικό τμήμα, αυτό της Άγκυρας, με ΑΟΖ γεμάτη υδρογονάθρακες.
Η καντονοποίηση της Τουρκίας δεν πρόκειται να την αποδυναμώσει, το αντίθετο. Το δυτικό κομμάτι της Κωνσταντινούπολης θα γίνει η νέα πρωτεύουσα του κόσμου όπου όλοι οι διεθνείς οργανισμοί θα έχουν έδρα.Το ανατολικό θα αποτελέσει ενεργειακό κόμβο από όπου θα περνάει ο Νότιος Ενεργειακός Διάδρομος, δηλαδή αγωγοί από Κατάρ-Ιράν-Αζερμπαϊτζάν-Ισραήλ αλλά και Κύπρο, αγωγοί που θα τροφοδοτούν την Ευρώπη. Το μόνο πρόβλημα είναι η Συρία , η οποία ακόμα δεν λέει να δεχθεί την σύμπραξη σε αυτό το σχέδιο εφόσον υποστηρίζεται από την Ρωσία η οποία δεν θέλει τον Νότιο Ενεργειακό Διάδρομο εφόσον θα χάσει το ενεργειακό  μονοπώλιο στην Ευρώπη.
Παράλληλα στην Ελλάδα θα ε΄χει αρχίσει η ίδια διαδικασία διαμελισμού αλλά στην περίπτωση μας αυτό θα γίνει για να αποδυναμωθούμε .

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων