Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΛΟΓΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΟ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΤΗ (ΤΙ ΑΛΛΟ) ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

23-5-2016
 Ο Χανς Ρίχτερ είναι Γερμανός, συμπατριώτης φυσικά των εμπνευστών των μεθόδων ψησίματος ανθρώπων σε στρατόπεδα συγκέντρωσης,καθηγητής ιστορίας,για άγνωστους λόγους ήταν και επίτιμος διδάκτορας του πανεπιστιμίου Κρήτης μέχρι που του αφαιρέθηκε ο τίτλος. Ο Ρίχτερ έίναι ο συγγραφέας ενός βιβλίου στο οποίο συκοφαντεί τους Κρητικούς που αντιστάθηκαν στους Γερμανούς κατά την Μάχη της Κρήτης.Βλεπετε οι Γερμανοί δόκτωρες  είτε ιατροί είτε ιστορικοί φαίνεται ότι διακατέχονται απο το συνδρομο του Μέγκελε, τον διεστραμένο ΄΄ιατρό΄΄ του Αουσβιτς.
Ο Ρίχτερ μηνύθηκε για τις συκοφαντίες και την διαστρέβλωση της ιστορίας,μηνύθηκε απο έναν όμιλο επιφανών Κρητικών, στρατιωτικών και επιστημόνων και παραπέμθηκε σε δίκη το 2015.Το 2016 αθωώθηκε και μάλιστα χωρίς ποτέ να απρουσιαστεί στο δικαστηριο όπου τον εκπροσωπούσε ο δικηγόρος του.Στο παρακάτω εξαιρετικό δοκίμιο του https://belisarius21.wordpress.com μπορείτε να διαβάσετε  επιχειρήματα εναντίον του Ρίχτερ , επιχειρήματα που αποδομούνε την προπαγάνδα του Ρίχτερ.

 

 

Η Μάχη της Κρήτης: Ένας αντίλογος στις αναθεωρητικές θέσεις του Χάιντς Ρίχτερ, Μέρος Α’

Μάχη_Κρήτης
«Η μάχη της Κρήτης, την εποχή που διεξήχθη, υπήρξε μοναδική από πολλές απόψεις. Τίποτα όμοιο με αυτή δεν είχε συμβεί έως τότε.»
 Winston Churchill
γράφει ο Κλεάνθης 

Εισαγωγή

Ως «Μάχη της Κρήτης» είναι γνωστή μια σειρά αεροναυτικών και χερσαίων συγκρούσεων που έλαβαν χώρα τον Μάιο του 1941 στη νήσο Κρήτη μεταξύ των Γερμανών που επεδίωκαν να την καταλάβουν και των δυνάμεων της Βρετανικής Κοινοπολιτείας και της Ελλάδας που την υπεράσπιζαν. Η μάχη ήταν ιστορική και είχε ορισμένα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, μεταξύ αυτών και τη μαζική συμμετοχή του πληθυσμού στις μάχες κατά του εισβολέα.
Το ιστολόγιο «Βελισάριος» τιμά την επέτειο της Μάχης με ένα κείμενο που δεν θα κάνει μία ακόμη ανασκόπηση των γνωστών γεγονότων εκείνων των ημερών, αλλά θα ασχοληθεί με ένα ζήτημα που απασχόλησε πρόσφατα την κοινή γνώμη. Σκοπός του κειμένου που ακολουθεί είναι η διατύπωση ενός αντίλογου στην ατεκμηρίωτη και προκλητική απόπειρα αναθεώρησης των καθιερωμένων που επιχειρεί ο καθηγητής Χάιντς Ρίχτερ στο  πολύκροτο βιβλίο του για τη Μάχη.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΕΔΩ ΕΝΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ!

http://redskywarning.blogspot.gr/2016/05/kai-murros.html

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων