Αυτό είναι το πρόβλημα μας, ότι δεν θέλουμε να ασχοληθούμε σοβαρά με τα προβλήματα μας.

Γράφει ο Greek Spirt
1-6-2016
Πριν από τρεις μέρες δημοσίευσα ένα κείμενο μου το ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ;, στο οποίο θίγω το θέμα της απάθειας των Ελλήνων μπροστά στην υποδούλωση τους και την απόθεση όλων των ελπίδων τους στην εκπλήρωση προρρήσεων και προφητειών αλλά και στην πεποίθηση ότι η Ρωσία θα μας βγάλει απο το αδιέξοδο.
Το κείμενο διαβάστηκε μερικές χιλιάδες φορές εφόσον κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού μιας και αναφέρεται σχεδόν χωρίς περιστροφές στην ΄΄αφασία'' και την απραξία ενός ιστορικού έθνους το οποίο προτιμά να διαμελίσει το κράτος του και  να χάσει τα παιδιά του από την πείνα και την μετανάστευση, περιμένοντας την εκπλήρωση των προφητειών περί αίσιου τέλους.Μάλιστα δε όσο πιο δύσκολη βαίνει η κατάσταση τόσο πιο πολύ προσκολλούνται οι Έλληνες στις προφητείες
.
Εχθές δημοσίευσα ένα άλλο άρθρο το Καστανίδης : ας απέσυραν τον νόμο για τις off shore, Ισχύει για μία ημέρα και αμνηστεύει όσους μετείχαν στο οποίο μπορεί κανείς να μάθει ότι ακόμα και εάν η κυβέρνηση κάνει πως πήρε πίσω το νομοσχέδιο για τον έλεγχο των εξωχώριων εταιριών στις οποίες μετέχουν πολιτικά πρόσωπα, ακόμα και έτσι αυτοί αμνηστεύονται.Το άρθρο αυτό δεν μιλάει ούτε για προφητείες ούτε και αποτελεί πόνημα μου στο οποίο εκθέτω κάποιες απόψεις μου οι οποίες είναι στο κάτω κάτω υποκειμενικές, το άρθρο αυτό είναι ένα τεχνικό άρθρο το οποίο αποδεικνύει με αντικειμενικότητα ότι οι εθνοπατέρες μας  κλέβουν. Παρόλα αυτά το άρθρο αυτό δεν έτυχε και τόσο μεγάλης προσοχής και όλος σχεδόν ο όγκος των επισκεπτών του hellenic sunrise κατευθύνθηκε στο ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ;.
Ο λόγος είναι ότι η προφητολαγνεία είναι τόσο εδραιωμένη που ακόμα και ένα άρθρο που την αμφισβητεί προκαλεί μέγιστο ενδιαφέρον.Ο ''κόσμος'' στην χώρα μας προτιμά να διαβάσει ένα κείμενο γεμάτο υποκειμενικές κρίσεις για ένα εξίσου έωλο και υποκειμενικό θέμα όπως οι προφητείες παρά να κάτσει να συγκεντρωθεί σε ένα κείμενο όπως τοΚαστανίδης : ας απέσυραν τον νόμο για τις off shore, Ισχύει για μία ημέρα και αμνηστεύει όσους μετείχαν το οποίο παρέχει αποδείξεις , στοιχεία, αντικειμενική θεώρηση και αξιοπιστία, προσφέρει αληθινές πληροφορίες για αληθινά εγκλήματα.
Αυτό είναι το πρόβλημα μας, ότι δεν θέλουμε να ασχοληθούμε σοβαρά με τα προβλήματα μας, δεν θέλουμε να εντρυφήσουμε, να αναλύσουμε και να τιμήσουμε την ορθή πληροφορία και συνδρομή.Δεν θέλουμε να κουράσουμε το μυαλό μας.Προτιμάμε να να βρισκόμαστε ανάσκελα και να περιμένουμε απο τον ουρανό να πέσει η λύση ,όπως ακριβώς λένε και οι προφητείες.
Η μήπως δεν λένε έτσι;
Οι προρρήσεις των Άγιων Πατέρων μας μιλάνε μεν για αίσιο τέλος αλλά με μια δεύτερη ανάγνωση θα δείτε ότι μιλάνε και για την απόλυτη καταστροφή που θα προηγηθεί.
Ας ξυπνήσουμε  και ας πιάσουμε τουλάχιστον τα σωσίβια στο ήδη βυθισμένο πλοίο.Ας μην μιμηθούμε τους κατοίκους της Κωνσταντινούπολης που κατά την άλωση της 29 Μαίου 1453 ενω οι στρατιώτες πολεμούσαν στα τείχη αυτοί είχαν κλεισθεί στις εκκλησιές και προσεύχονταν.Η Υπέρμαχος Στρατηγός βοηθά αυτούς που βοηθάνε τον εαυτό τους.
Μήπως περιμένετε οι Γάλλοι να καθαρίσουν για πάρτη μας; Αστείο.....

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Το να ασχοληθουμε σοβαρα με τα προβληματα μας σημαινει ξεβολεμα και αυτο γα τον ελληνα ειναι κατι τρομερο κατι αξεπεραστο κατι ανυπερβλητο!!!! Ο ελληνας συνηθισε πια και δεν μπορει να ζησει χωρις φεισμπουκ χωρις κινητο touch screen χωρις πλασμα τηλεοραση!!!! Γιατι να ασχοληθει με κατι σοβαρο αφου περναει την μερα του μιλωντας ολη την ωρα για την κριση τους πολιτικους και το τι εκανε ο διπλανος του!!! Ειναι αξιος της μοιρας του και θα παρει αυτο που του αξιζει!!!!!!
Ο χρήστης θανος θανοπουλος είπε…
ΠΟΣΟ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΣΩΣΤΟΣ ΕΙΣΑΙ!!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων