ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗΣ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ


Γραφει ο Greek Spirit
11-6-2016
Η ίδρυση του νεοελληνικού κράτους το 1828, ή αλλιώς η Πρώτη Ελληνική Δημοκρατία, πολύ σύντομα επενδύθηκε με την αρχαιοελληνική ιστορία και γρήγορα οι υπήκοοι του νεοϊδρυθέντος κράτους έμαθαν ότι είναι κατευθείαν απόγονοι πρώτα των αρχαίων Ελλήνων και ύστερα των Βυζαντινών. Την άποψη αυτή στήριξαν τόσο εγχώριοι παράγοντες όσο και εξωχώριοι. Η Ελλάδα σε μια πρωτοφανή στα χρονικά νεκρανάσταση άρχισε να δείχνει ότι πράγματι και παρόλο την 500ετή σκλαβιά ήταν και είναι ακόμα ελληνική. Οι όμορες βαλκανικές χώρες καθυστέρησαν την δικιά τους νεκρανάσταση και μάλιστα βασίστηκαν σε ξένη βοήθεια σε μεγαλύτερο βαθμό από ότι η Ελλάδα.
Ο βασιλιάς Όθωνας ανέλαβε την διακυβέρνηση έχοντας στις αποσκευές του την παραδοχή των βορειοευρωπαίων ότι οι υπήκοοι του ήταν γνήσιοι απόγονοι του Περικλή,του Αριστοτέλη, του Πλάτωνα , του Λεωνίδα κτλ κτλ.
Ο λόγος που οι ξένοι αποδέχθηκαν την δημιουργία του Ελληνικού κράτους ήταν η αποπληρωμή των δανείων της επανάστασης αλλά και η αποδυνάμωση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας η οποία καταλάμβανε πολύ ζωτικό χώρο. Μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο του http://hellenicsunrise.blogspot.gr/   Οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους έγινε η ναυμαχία του Ναυαρίνο η οποία έδιωξε τον Ιμπραήμ απο την Πελοπόννησο - Πως οι φόβοι για την μη αποπληρωμή των Αγγλικών δανείων εφέραν την ανάμειξη των ξένων δυνάμεων εναντίον του Ιμπραήμ  
Οι ίδιοι οι Οθωμανοί σε ότι αφορά τις κτήσεις τους σε Μικρά Ασία και Ελλάδα διαχώριζαν τους υπηκόους πρωταρχικά  του σε δύο κατηγορίες, σε  μουσουλμάνους και άπιστους (κυρίως χριστιανούς) και δευτερευόντως σε Τούρκους και αλλόφυλους.
Ο διαχωρισμός ήταν κυρίως θρησκευτικός , γιαυτό και όποιος ''άπιστος'' προσχωρούσε στο Ισλάμ αυτόματα θεωρούνταν και Τούρκος.
Οι ξένοι επικυρίαρχοι που ενσκήψανε μετά την δολοφονία του πρώτου κυβερνήτη Καποδίστρια ( ο οποίος είχε άρρηκτους δεσμούς με την τσαρική Ρωσία),με περίσσευμα ευκολίας αποδέχτηκαν όχι μόνο το Ορθόδοξο δόγμα των Ελλήνων αλλά προχώρησαν ένα βήμα παραπέρα στον διαχωρισμό τους από την Οθωμανική αυτοκρατορία, δηλαδή στην αποκατάσταση της ελληνικότητας της καταγωγής τους και τον διαχωρισμό τους από τους πρώην κατακτητές τους όχι μόνο σε θρησκευτικό επίπεδο αλλά και σε φυλετικό.
Δεν συζητάμε εδώ εάν οι Έλληνες είναι ή όχι γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων και βυζαντινών, αυτό το αποδεχόμαστε αναμφισβήτητα.
Αυτό που εξετάζουμε είναι για πιο λόγο οι ξένοι επικυρίαρχοι με περίσσευμα ευκολίας και ΄΄καλωσύνης'' έδειξαν υπέρμετρο ζήλο για την αποκατάσταση της ταυτότητας των Ελλήνων. Γιατί οι υποστηρικτές του Φαλμεράυερ, του κατ εξοχήν θεωρητικού της μη ελληνικότητας των Ελλήνων αποδέχτηκαν τελικά το ακριβώς αντίθετο δόγμα.Ο Φαλμεράυερ ήταν Αυστριακός ο οποίος αν και ταπεινής καταγωγής κατάφερε να λάβει ευρεία ακαδημαϊκή μόρφωση και αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ζωής του σε ταξίδια στην Μ, Ανατολή και Ελλάδα. Ο Φαλμεράυερ το 1830 στα βιβλία του ''Ιστορία της Πελοποννήσου κατά τους Μεσαιωνικούς Χρόνους''και ΄΄Περί καταγωγής των Ελλήνων '' εξέφρασε την θεωρία του που υποστήριζε πως οι κάτοικοι της τότε Ελλάδας δεν είχαν σχέση με τους αρχαίους και ότι ήταν απόγονοι Σλάβων και Αλβανών.
Ο Φαλμεράυερ παρόλο που ήταν ταπεινή καταγωγής την εποχή που εξέφρασε την θεωρία του ήταν ήδη απόστρατος αξκός του Αυστριακού στρατού, νομικός και φιλόλογος και μέλος της Ακαδημαϊκής κοινότητας της Γερμανίας, συνεπώς οι απόψεις του απηχούσαν σε μεγάλο βαθμό τις απόψεις της πνευματικής και πολιτικής ελίτ της εποχής, μιας εποχής που η ίδια ελίτ έστειλε τον Όθωνα στην Ελλάδα.
Ο Φαλμεράυερ και το ανθελληνικό του έργο εμφανίστηκαν την ίδια χρονική περίοδο με την ενθρόνιση του Όθωνα
Γιατί άραγε η ανθελληνική ελίτ διάλεξε τον δρόμο της αποκατάστασης της ελληνικότητας και δεν υιοθέτησε επίσημα την θεωρία του Φαλμεράυερ;
Η απάντηση είναι ότι έαν οι επικυρίαρχοι έμεναν στον διαχωρισμό των απελεύθερων πλέον πρώην ραγιάδων μόνο με θρησκευτικά κριτήρια θα έμενε η εντύπωση τόσο στους Τούρκους όσο και στους Έλληνες ότι αποτελούν μια φυλή και ότι το μόνο που τους χωρίζει είναι η θρησκεία, μια θεώρηση των πραγμάτων αρκετά επικίνδυνη εφόσον δυνητικά θα άφηνε ανοιχτή πόρτα προς την μελλοντική συμφιλίωση των δύο λαών και την συμβίωση τους εκ νέου με αμοιβαίες υποχωρήσεις σε ότι αφορά τις θρησκευτικές πεποιθήσεις.
Οι επικυρίαρχοι αναγκάσθηκαν δηλαδή να υιοθετήσουν την αλήθεια για την καταγωγή των Ελληνων και μάλιστα να την προάγουν με κάθε τρόπο.
Θα ρωτήσει κάποιος που είναι το κακό ;
Το κακό είναι ότι οι επικυρίαρχοι δεν είχαν   ειλικρινείς προθεσεις.
Το κακό είναι ότι οι ξένοι κατάλαβαν ότι σε περίπτωση που θα θελήσουν στο μέλλον στα πλαίσια της επαναχαράξης των συνόρων θα μπορούσαν να απαλείψουν την έννοια της συνέχειας της καταγωγής των Ελλήνων και να επικεντρωθούν στον διαχωρισμό τους με βάση και μόνο την θρησκεία.Έτσι θα ήταν πολύ πιο εύκολο να αποδεχθούν οι Έλληνες κάποιον Τούρκο ο οποίος προσχώρησε τον Χριστιανισμό.
Τα τελευταία χρόνια είμαστε μάρτυρες του αφελληνισμού της παιδείας αλλά και της καθημερινότητας μας. Μας βομβαρδίζουν με μισά ψέματα και μισές αλήθειες, με προπαγάνδα περί μη ύπαρξης της  συνέχειας στην καταγωγή μας, με προπαγάνδα περί καταγωγής μας από φύλλα Αλβανών, Βλάχων , Βουλγάρων και άλλων, με προσπάθεια αφελληνισμού των νέων τους οποίους έχουμε κάνει ανίκανους να μιλήσουν σωστά ελληνικά και να εκφρασθούν στην γλώσσα τους.
Όση προσπάθεια κατέλαβαν οι ξένοι επικυρίαρχοι  με την ίδρυση του Ελληνικού Κράτους για να αποκαταστήσουν την ελληνικότητα μας, άλλη τόση καταβάλουν τα τελευταία χρόνια για το αντίθετο.
Παράλληλα βρίθει ό τόπος από μαρτυρίες για κρυπτοχριστιανούς στην Τουρκία, από προρρήσεις σχετικές με την διάλυση-διαμελισμό της Τουρκίας κτλ κτλ.
Και δώστου τούρκικα σήριαλ στην τηλεόραση, και δώστου ερμηνείες προρρήσεων των Αγίων Πατέρων μας περί παρσίματος της Πόλης.
Την ίδια στιγμή ανθεί η προπαγάνδα περί της μη ελληνικής καταγωγής των νεοελλήνων.

Για τους ξένους επικυρίαρχους και σε ότι τους αφορά, Έλληνες και Τούρκοι αποτελούν την ίδια φυλή. Η άποψη αυτή είναι δεδομένη τόσο σε επίπεδο των ελίτ των ξένων όσο και σε επίπεδο των πολιτών των χωρών τους.
Αυτό που κατάλαβαν οι ξένοι επικυρίαρχοι , αυτό που νομίζουν σχετικά με την επανάσταση του 1821 είναι κάτι ανάλογο με αυτό που συνέβη με την ανεξαρτοποίηση της Ινδίας το 1947 από τον Βρετανικό ζυγό.
Η Ινδία λίγο πριν ανεξαρτοποιηθεί χωρίσθηκε σε δύο μέρη , το Πακιστάν και την Ινδία , όπου στο μεν πρώτο κατέφυγαν οι μουσουλμάνοι και στο δε δεύτερο οι Ινδουιστές και οι Βουδιστές. Ο διαχωρισμός αυτός έγινε μετά από αιματηρότατες διαμάχες μεταξύ των μουσουλμάνων και των υπολοίπων. 
Ινδία και Πακιστάν ΄σημερα θεωρούνται ξεχωριστά κράτη και ξεχωριστές εθνικές ενότητες, όμως οι ξένοι επικυρίαρχοι γνωρίζουν ότι φυλετικά Ινδοί και Πακιστανοί αποτελούν την ίδια φυλετική ομάδα και ότι το μόνο που τους χωρίζει είναι η θρησκεία.

Δυστυχώς το ίδιο νομίζουν και για μας, θεωρούν δηλαδή ότι Έλληνες και Τούρκοι ανήκουν στην ίδια φυλή και ότι μόνο η θρησκεία μας χωρίζει.

Αυτό νόμιζαν από το 1828 αλλά επέλεξαν να υποκρίνονται το αντίθετο για να αποκλείσουν κάθε ιδέα για επανένωση και συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας, άσχετα εάν εμείς ως Έλληνες δεν θα  θέλαμε ποτέ.
'Ισως μάλιστα η συνθήκη της Λωζανης του 1923 που επέβαλε την ανταλλαγή πληθυσμών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας με βάση το θρήσκευμα και μόνο , να αποτέλεσε το μοντέλο διαχωρισμού της Ινδίας το 1947. Όπως ακριβώς χιλιάδες μουσουλμάνοι που ήταν εγκατεστημένοι στην Ελλάδα γι αιώνες έφυγαν για την Τουρκία και όπως ακριβώς χιλιάδες Ελληνες αιώνες εγκατεστημένοι στην Μικρά Ασία έφυγαν για Ελλάδα, έτσι και εκατομμύρια Ινδοί υπέστησαν το ίδιο ανάλογα με την θρησκεία τους , πολλοί έφυγαν από το Πακιστάν και Ινδία και  άλλοι κατέλαβαν την θέση τους.

Η επανάσταση του 1821 για τους ξένους είχε άλλη ανάγνωση, θεώρηση και μήνυμα. Εφόσον θεωρούσαν ότι δεν υφίσταντο φυλετικός διαχωρισμός αλλά μόνο θρησκευτικός στα πλαίσια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, έβγαλαν το συμπέρασμα ότι η αιτία για τον διαμελισμό μιας αυτοκρατορίας ή κράτους είναι οι θρησκευτικές διαφορές και κατά συνέπεια η ανασύνθεση ή ίδρυση εκ νέου θα μπορούσε να συμβεί με την άμβλυνση αυτών.
Άλλωστε αυτή είναι και η ιστορία της μεσαιωνικής Ευρώπης, οι θρησκευτικές διαμάχες που διαμόρφωσαν τα βασίλεια.
Για τους ξένους επικυρίαρχους η έμφαση στον καλώς εννοούμενο εθνικισμό και εμπέδωση της ελληνικότητας μας είναι ένα μέσον για την εξασφάλιση της μη προσέγγισης των δύο κρατών μέχρι την στιγμή που θα αποφασίσουν το αντίθετο και δεν αποτελεί ειλικρινή αναγνώριση τής ελληνικότητας μας
Θα ρωτήσετε ποιό είναι το κακό;
Το κακό είναι ότι ανα πάσα στιγμή μπορούν να αλλάξουν τακτική και να αποδυθούν σε ανθελληνικό αγώνα εάν νομίσουν ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα τους.

Η συνθήκη της Λωζάνης το 1923, μετά τον πόλεμο που τελείωσε με την Μικρασιατική Καταστροφή και το πρώτο κύμα προσ΄φύγων, υπαγόρευε την ανταλλαγή πληθυσμών μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας μόνο με θρησκευτικά κριτήρια. Παραδόξως οι μουσουλμάνοι της Θράκης και οι χριστιανοί της Πόλης εξαιρέθηκαν απο την αναγκαστική ανταλλαγή . Έτσι δημιουργήθηκε μια περιοχή από την ΄Ξάνθη έως την Κωνσταντινούπολη της οποίας τα δύο άκρα είχαν μουσουλμανικούς και χριστιανικούς πληθυσμούς αντίστοιχα αλλα΄το κέντρο της, Έβρος και Ανατολική Θράκη δεν είχαν μειονότητες.
Η εικόνα αυτή δεν θα σήμαινε τίποτα αν δεν λαμβάναμε υπ όψιν τα σχέδια της σημερινής παγκόσμιας ελίτ των επικυρίαρχων για την αλλαγή συνόρων παγκοσμίως. 
Η περιοχή που περιγράφεται παραπάνω εμπεριέχει δύο πολύ σημαντικά στοιχεία, το πρώτο είναι η ίδια η Πόλη και ο έλεγχος των στενών αλλά και τα εκατομμύρια πληθυσμού της που ανήκουν στο κοσμικό στρατόπεδο και απεχθάνονται το πολιτικό Ισλάμ του Ερντογάν και ο δεύτερος είναι το πλούσιο υπέδαφος της Ανατολικής και Δυτικής Θράκης , υπέδαφος πλούσιο σε αέριο, χρυσό, σπάνιες γαίες και μεταλλεύματα. Η περιοχή έχει επίσης τον Εβρο ποταμό που μπορεί να γίνει πλέυσιμος(οπως ήταν παλαιότερα, επι Οθωμανών) και διαθετει και λιμάνια τα οποία μπορούν να γίνουν είσοδοι εισαγωγων αγαθών και φυσικού αερίου στην Ευρωπη, τα οποία θα μπορούν να διακινούνται δια μέσου του πλεύσιμου Έβρου μέχρι τον Δούναβη και από εκεί στην Γερμανία.

Η Τουρκία σύντομα θα χάσει εδάφη, αυτά του Κουρδιστάν. Ο Ερντογάν θα χάσει την παντοδυναμία του εφόσον θα είναι ο πρώτος ηγέτης του κράτους από το 1916  που θα χάσει εδάφη. Ο Ερντογάν θα χάσει την εξουσία αλλά η Τουρκία θα υποστεί πολιτικές ζυμώσεις που θα οδηγήσουν στον περαιτέρω σταδιακό διαμελισμό της που θα αρχίσει με την ομοσπονδοποίηση της . Οι δυτικές και παράλιες επαρχίες αλλά και η Πόλη θα αποτελέσουν το ένα κομμάτι της ομοσπονδίας με πιθανό ηγέτη τον Ντεμιρτάς και η Ανατολία με πρωτεύουσα την Άγκυρα το άλλο κομμάτι.
Οι διεθνείς επικυρίαρχοι έχουν ήδη συμφωνήσει την ίδρυση του Κουρδικού κράτους και ον διαμελισμό της Τουρκίας .Έχουν ήδη αποφασίσει την μετατροπή της Πόλης ως νέα παγκόσμια πρωτεύουσα Διαβάστε το άρθορο του http://hellenicsunrise.blogspot.gr/  Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ
Βέβαια οι ορθόδοξοι χριστιανοί της Πόλης έχουν αποδεκατισθεί και μόνο οι μουσουλμάνοι της Θράκης πολλαπλασιάζονται. Ωστόσο το σχέδιο της διεθνούς ελίτ -τουλάχιστον μέχρι το 1957 που εκδιώχθηκαν οι ελληνορθόδοξοι απο την Πόλη- ήταν σε μελλοντικό διαμελισμό της Τουρκικής Αυτοκρατορίας, διαδικασία που άρχισε από το 1821, η περιοχή μεταξύ Ξάνθης και Πόλης να αποτελέσει ένα ενιαίο χώρο στον οποίο θα συνυπήρχαν αρμονικά χριστιανοί και μουσουλμάνοι.Ως πρότυπο και παράδειγμα θα χρησιμοποιούνταν οι θρησκευτικές μειονότητες που μέχρι εκείνη την ώρα θα βρίσκονταν στα δύο άκρα της περιοχής Οι μειονότητες αυτές θα αποτελούσαν την ''μαγιά'' για την εμπέδωση της αρμονική συμβίωσης εφόσον κάθε μια θα μιλούσε την γλώσσα της χώρας στην οποία φιλοξενούνταν όπως επίσης και την  μητρική της γλώσσα. Έτσι οι δύο αυτές κοινότητες από τα άκρα της περιοχής θα έμπαιναν στο κέντρο ως σύνδεσμοι .
Στην σύγχρονη Ελλάδα και τα τελευταία δέκα χρόνια υπάρχει μια νέα τάση, την παθητικότητα περιμένοντας την εκπλήρωση των προρρήσεων περί αίσιου τέλους της κρίσης. Σύμφωνα με την ερμηνεία των σχετικά σαφών προρρήσεων η Ρωσία θα εισβάλει  στην Τουρκία και θα μας παραδώσει την Πόλη και μαζί μ αυτή μια ΄΄πρόικα'' 20-25 εκατομμυρίων εκχριστιανισμένων Τούρκων για τους οποίους δεν αποσαφηνίζεται εάν πέρα από χριστιανοί θα αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι ή Έλληνες.
Η ερμηνεία των προφητειών γίνεται με πρόχειρο τρόπο, κατά το δοκούν και με μελλοντολογική χροιά και προσέγγιση η οποία δεν έχει καμία σχέση με το θρησκευτικό συναίσθημα  αλλά με καφεμαντεία.
Ωστόσο αυτή η νέα μόδα εξυπηρετεί απόλυτα τα σχέδια των επικυρίαρχων οι οποίοι έτσι κι αλλιώς είχαν αρχίσει προσπάθεια αφελληνισμού, προσπάθεια που μαζί με την οικονομική καταστροφή της χώρας και της αποσάθρωσης της με τις Ειδικές Οικονομικές Ζώνες και τα εκατομμύρια των μεταναστών θα οδηγούσε στην τελική διάλυση της οποίας  θα ακολουθούσε η ενσωμάτωσή της Θράκης και Έβρου στο ομόσπονδο καντόνι της Τουρκίας με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη .
Το δόλωμα θα ήταν η θρησκεία. Μετά την ίδρυση του Κουρδικού κράτους η Τουρκίας θα μετατρέπονταν σε ένα ηττημένο κράτος, σε ένα κράτος το οποίο ηττήθηκε από τις αστοχίες ενός ισλαμιστικού καθεστώτος. Το κοσμικό κομμάτι της κοινωνίας το οποίο αποστρέφεται το σουνιτικό ισλάμ και τις μαντίλες του και τους φερετζέδες του και το οποίο κατοικεί στα δυτικά παράλια και την Πόλη θα αποζητούσε την έξοδο από την κρίση με την απόσχιση του και την δημιουργία ομόσπονδου καντονιού αλλά και την μεταστροφή προς τον χριστιανισμό όχι λόγω πνευματικών αναζητήσεων αλλά για να τύχει αποδοχής από την Δύση . Διαβάστε το άρθρο του http://hellenicsunrise.blogspot.gr/ Η Τουρκική ελίτ και μαφία προσπαθούν να αποκτήσουν ερείσματα στην Ελλάδα με το χρήμα και την καπήλευση του θρησκευτικού συναισθήματος .
Έτσι οι Έλληνες θα φορτωθούμε 25 εκατομμύρια Τούρκους οι οποίοι θα υποστηρίζουν ότι είναι χριστιανοί.
Η Τουρκία και η Ελλάδα θα ομογενοποιηθούν αλλά και διαμελισθούν σε ομόσπονδα κομμάτια.
Η Περιοχή γύρω από τα στενά και την έξοδο της Ρωσίας στις θερμές θάλασσες θα περικλείεται από μια σούπα πληθυσμών οι οποίο θα αποποιούνται της φυλετικής τους ταυτότητας μεθυσμένοι από μια νέα  μεταφυσική  αίσθηση της εκπλήρωσης των προρρήσεων οι μεν και μια ευφορία για την αποδοχή τους οι δε.
Βέβαια υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια, ή απουσία των Ρώσων των οποίων η παρουσία και παρέμβαση υπαγορεύονται ρητά και σαφέστατα στις προφητείες.Αυτό οι επικυρίαρχοι ελπίζουν ότι δεν θα το προσέξουμε.

Από το τεράστιο πλήθος των προρρήσεων και προφητειών περί του ΄΄ποθουμενου΄΄ και της αναβίωσης της πάλαι ποτέ βυζαντινή αίγλης με την απόδοση της Πόλης στους Έλληνες η πιο σαφής έκφανση και μη αποδεχόμενης αμφισβήτησης ερμηνεία  είναι η έλευση των Ρώσων .
Οι προφητείες είναι σωστές και αξιόπιστες .Οι Ρώσοι θα εισβάλουν στην Τουρκία και θα πάρουν και την Πόλη και θα πολεμήσουν εναντίον του ΝΑΤΟ  για να την κρατήσουν .Οι προφητείες είναι αληθινές. Οι επικυρίαρχοι μας τις έχουν υπ΄όψιν τους αλλά δεν τις πιστεύουν . Ωστόσο είναι διαθετιμένοι να τις χρησιμοποιήσουν για να μας πείσουν να αποδεχθούμε την διάλυση της Ελλάδας και την ομοσπονδοποίηση της με την Τουρκία.
Τελικά θα την πάθουν.
Στο μεταξύ όμως πρέπει εμείς οι Έλληνες να μην αφηνόμαστε αμαχητί και απαθείς να παρακολουθούμε την διάλυση της Ελλάδας.
Διότι ναι μεν το τέλος θα είναι αίσιο όπως περιγράφουν οι προφητείες αλλά το ενδιάμεσο διάστημα ,εάν εντρυφήσουμε σε αυτές, περιγράφεται ως πολύ δύσκολο και εφιαλτικό.
Ας μην το κάνουμε μόνοι μας ευκολότερο για τος επικυρίαρχους να μας διαλύσουν.
Έλληνες και Τούρκοι αποτελούν διαφορετικές φυλές.Το ότι κάποιο Τούρκοι θα αλλαξοπιστήσουν δεν τους κάνει Έλληνες,προσοχή.
Ως απόδειξη του ότι Έλληνες και Τούρκοι αποτελούν διαφορετικές φυλές θα αναφέρω ένα μικρό παράδειγμα.Κατά την διάρκεια του παιδομαζώματος, τακτική που κράτησε για 300 χρόνια, οι Τούρκοι έπαιρναν τα ελληνόπουλα και τα μετέτρεπαν σε γενίτσαρους.Είχαν παρατηρήσει ότι τα ελληνόπουλα ήταν πιο εύρωστα τόσο σωματικά όσο και πνευματικά. Το παιδομάζωμα αποτέλεσε πρακτική τόσο φρικτή που πολλοί Έλληνες αλλαξοπίστησαν για να γλιτώσουν τα παιδιά τους. Ωστόσο όσα παιδιά γίνονταν γενίτσαροι απολάμβαναν πολλά προνόμια και υψηλότατο επίπεδο διαβίωσης Έτσι σε κάποια περίοδο πολλές τουρκικές οικογένειες, φτωχές κι αυτές, έδινα τα παιδιά τους σε ελληνικές οικογένειες με την ελπίδα οι Τούρκοι που εκτελούσαν το παιδομάζωμα θα τα πάρουν για γενίτσαρους και έτσι θα τύχουν καλύτερου μέλλοντος.Πράγματι για κάποιο χρονικό διάστημα πολλά τουρκόπουλα κατέληξαν με αυτό τον λαθραίο τρόπο στα γενιτσάρικα τάγματα. Ώσπου κάποια στιγμή οι ίδιοι οι Τούρκοι διοικητές πρόσεξαν μια κάθετη πτώση τόσο στην ποιότητα της απόδοσης των γενιτσάρων στην μάχη όσο και στην πρόοδο τους σε θέματα γενικότερης μόρφωσης. Διαπίστωσαν μια κάθετη πτώση στην ποιότητα των γενιτσάρων.Ερεύνησαν το θέμα και κατάλαβαν ότι πολλά από τα δήθεν ελληνόπουλα που έπαιρναν με την βία ήταν τελικά τουρκόπουλα.Αν Έλληνες και Τούρκοι ήμασταν το ίδιο τότε γιατί υπήρξε αυτή η ποιοτική διαφορά;
Καλές οι προφητείες, αλλά χρειάζεται προσοχή και σύνεση.
Ο ίδιος ο Θεόςς δεν μας θέλει να παραδώσυμε την Ελλάδα αμαχητί επειδή δήθεν γνωρίζουμε ότι θα μας σώσει στο τέλος.Αυτό είναι ασέβεια .Προσοχή τις σειρήνες συμφιλίωσης και ομογενοποίησης με τους Τούρκους, δεν θα ειναι κάτι το οποίο θα έρθει χωρίς τεράστιο τίμημα.
Σε κάθε περίπτωση ας αποκρουσουμε κάθε ΄δηθεν προσφορά για στμφιλίωση με την Τουρκία, έστω κι αν μαζικά αλλαξοπιστουν, χωρίς την εγγύηση και αιγίδα της Ρωσίας.
Αυτό δεν λένε και οι προφητείες ;Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Διαβαζοντας το παραπανω κειμενο τελικα καταλαβαινουμε οτι θα πραγματοποιηθουν οι προφητειες! Μια απο αυτες ειναι οτι οι ελληνες θα περασουν μια περιοδο δυνατης φτωχειας οπου εκει θα υπαρξουν και απωλειες ανθρωπινων ζωων! Προσωπικα πιστευω οτι η φυλη μας ειναι ικανη για το καλυτερο αλλα και για το χειροτερο! Ας ελπισουμε οτι το ξανθο γενος του βορρα απο το οποιο θα ξεκινησουν τα ΠΑΝΤΑ θα σωσει αυτη τη φυλη η οποια θα σωθει απο την περιρεουσα ατμοσφαιρα οπως εχει γραψει και ο greek spirit σε παλιοτερο αρθρο!!! Δυστυχως ουδεις προφητης στον τοπο του!!!!!!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
τα περι προφητειων τα αφηνω ασχολιαστα...αλλα μου εκαναν εντυπωση καποιες αναφορες στο κειμενο οπως....500ετή σκλαβιά.... δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν προσμετρατε η περιοδο της ρωμαικης αυτοκρατοριας καθως ειναι γνωστο οτι κανενας αυτοκρατορας δεν ονομαζοταν βυζαντινος αλλα ρωμαιος αυτοκρατορας...επισης...Δεν συζητάμε εδώ εάν οι Έλληνες είναι ή όχι γνήσιοι απόγονοι των αρχαίων και βυζαντινών, αυτό το αποδεχόμαστε αναμφισβήτητα.περιεργη ιστορικη τοποθετηση καθως οι περισσοτεροι αυτο κρατορες οπως ιουστινιανοι πλαιολογοι η ακομα κ ο κωνσατντινος ηταν σλαβοι...σαφεστατα υπαρχει αμφισβητηση ευλογη κ αυτονοητη...η ιστορικη αληθεια δεν εχει αναγκη παρεμβασης απο καμια εθνικιστικη προπαγανδα απο καμια χωρα...το μελλον μας κρινεται απο την διαθεση να αποδεχτουμε αληθειες
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Τι να λέμε τώρα, αν νομιζετε ότι είναι έτοιμος ο κόσμος να διαπραγματευτεί εκ του μηδενός ορισμένα ιστορικά θέσφατα καλώς.Εγω πάντως δεν θέλω φασαρίες
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
οπως το τοποθετεις δεν μπορω να διαφωνησω οπως κ να εχει συμφωνει διαφωνει κανεις ειναι ευχαριστο να διαβαζει καποιος το μπλογ σας καλη συνεχεια κ καλο κουραγιο γκρικ σπιριτ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Κι όμως,οι αποκαλούμενοι Έλληνες και οι αποκαλούμενοι Τούρκοι είναι ουσιαστικά Ρωμιοί!Τουτέστιν Έλληνες υπό την έννοια ότι αποτελούμε ένα ανθρώπινο σύνολο που ήταν εδώ,σε αυτό τον ιστορικό χώρο αιώνες.Οι Τούρκοι όταν εισέβαλαν ήταν μειονότητα,το πλήθος ήταν Ρωμιοί συμπεριλαμβανομένων και των Αρμενίων στη μικρασιατική περιοχή.Τούρκος πριν ήταν βρισιά,δεν την αποδέχονταν ούτε οι Οθωμανοί Τούρκοι,την υιοθέτησαν οι κεμαλιστές και μάλιστα την έντυσαν κε της φόρεσαν κοστούμι λαμπρής,με εκείνο το γνωστό που ζητούν να λένε οι ..Τούρκοι πόσο περήφανος αισθάνομαι που είμαι,,Τούρκος.Έτσι ώστε με αυτό το πονηρό τρόπο να κάνουν αυτούς που δεν ένοιωθαν Τούρκοι και απεχθάνονταν αυτό τον ορισμό να τον εμπεδώσουν υπό τον ασφυκτικό κλειό της μαζικής εκπαίδευσης.Όπως το λέγε -λέγε όλο και κάτι θα μείνει στο τέλος.Ακριβώς όπως ένα τραγούδι που παίζεται συνέχεια από τη μέρα ως το βράδυ,κάθε μέρα επί μήνες,το σιγοτραγουδάμε κι ας μη μας αρέσει και στο τέλος γίνεται συνήθεια και εθισμός!Λοιπόν τι θέλω να πω,Ουσιαστικά αποτελούμε ενιαίο χώρο,απλώς οι Έλληνες ή καλύτερα οι Ρωμιοί χωρίστηκαν από τις θεησκευτικές μας επιλογές,όσοι ορθόδοξοι Έλληνες όσοι Μουσουλμάνοι Τούρκοι,μετά πήρε τη σκυτάλη η εκπαίδευση της μαζικής γνώσης ότι αποτελούμε ιδιαιτερότητες και μάλιστα χάσμα απύθμενο.Τουλάχιστον 25 με 30 εκατομμύρια Τούρκων είναι Ελληνογενείς αυτό δε πρέπει να μας διαφεύγει ούτε και να εφυσηχάζουμε.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Ωστόσο αυτή η νέα μόδα εξυπηρετεί απόλυτα τα σχέδια των επικυρίαρχων οι οποίοι έτσι κι αλλιώς είχαν αρχίσει προσπάθεια αφελληνισμού+ μπλα μπλα μπλα....
γκουκλαρε....
Μαρτυρίες για τον Γέροντα Πορφύριο
οοοολοι σςχεδια εξυπηρετούμε ετσι...η ερωτηση που τηθετε ειναι βεβαια ειναι πιανου ο καθενας !
αυτα τα πολυυυυυ λιγα .
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Στο βιβλίο του καθηγητη Ρωμανίδη Ρωμανία θα βρείτε όλες τις απαντήσεις , γιατί οι μεγάλες δυνάμεις επικέντρωσαν στον κλασσικό ελληνισμό και την δημιουργία του ελληνικού κράτους , επίσης θα ερμηνεύσετε την πολιτική κατάσταση των διαφόρων κομμάτων και προσωπικοτήτων που πουλάνε ελληνισμό , αρχαία ελλαδα , αρχαία ελληνικά κτλπ στην ουσία συνεχίζουν να πρακτορεύουν τα συμφέροντα των μεγάλων δυνάμεων όπως και τότε , είναι μεταπράτες των ξένων , ο ελληνισμός ως ιδέα δέν περικλείεται στα όρια ενός ελλαδικού βαυβαρικού τύπου κράτους και δημοσίου αλλά είναι παγκόσμια ιδέα όπως πραγματώθηκε στα όρια της ρωμαικής αυτοκρατορίας , ο όρος βυζαντινός εφευρέθηκε απο τους δυτικούς τον 14ο αιώνα και ήταν άγνωστος στους κατοίκους της Νέας Ρώμης δηλαδή της Κωνσταντινουπόλεως, έτσι οι Ευρωπαίοι πετυχαν δύο στοχους ταυτόχρονα ΄, όπως γνωρίζετε για αυτούς η Ρωμαική αυτοκρατορία συνεχίζεται στην Γερμανία με τον Καρλομάγνο και όχι στο " βυζάντιο " ετσι αποκόπτουν τον ελληνισμό από την Ρωμαικη αυτοκρατορία που στην ουσία είναι συνέχεια και περιορίζουν τον τρόμο τους δηλαδή την ελληνική παγκόσμια ρωμαική αυτοκρατορία και την ανασύσταση αυτής που θα συνέβαινε μέσω της οθωμανικής , δείτε την σημαία της Αλβανίας είναι η πορφυρή πολεμική σημαία μάχης της νέας Ρώμης Κωνσταντινουπόλεως , οι Αλβανοί ήταν και μπορεί να επανέλθουν στην συνειδητοποίηση της ιδέας ότι είναι Ρωμιοί , Ρωμιοι είναι και οι Ισπανοί και οι Γάλλοι , Ιταλοι , Ιρλανδοί , Σκωτσέζοι , δείτε το Εδιμβούργο ονμάζουν τους εαυτούς τους Αθήνα του βορρά , μην ξεχνατε ότι είμαστε η μόνη χώρα στον κόσμο που ονομάζει την Φραγγία France Γαλλία , στην ουσία στον ευρωπαικό χώρο συγκρούονται δύο δυνάμεις ο Πανγερμανισμός με τον Πανελληνισμό , ο Πανσλαβισμός συγκρούστηκε με μάς για τον ίδιο λόγο Ρουμανία Ρωμανία Ιλλυρία , ο τρόμος τους είναι ότι οι λαοί μπορεί να θυμηθούν οτι είναι Ρωμιοί Ρωμαιοι πολίτες δηλαδή του Ρωμαικού κράτους με ελληνική+ ορθοδοξη χριστιανική παιδεία και συνείδηση ανεξαρτήτου φυλής , οι γερμανοί με την κάθοδό τους απέκοψαν την Ευρώπη , ολοι οι πάπες είναι γερμανοι ενω πριν ήταν Ρωμιοι , η απόλυτη καταστροφή δέν είναι η πυρηνική βόμβα αλλά το να χάσει ένας λαος τον ιστορικό του προσανατολισμό , όταν οι Αλβανοί σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αετό της σημαίας τους ασυναίσθητα , γιατί και αυτοί είναι ακρωτηριασμένοι ιστορικά και πνευματικά , βγαίνει απο μέσα τους χωρίς και οι ίδιοι να το γνωρίζουν η δίψα τους να διαδηλώσουν οτι είναι Ρωμιοί σχηματίζοντας τον πορφυρο αετό μάχης του στρατου της Νέας Ρώμης , εγώ προσωπικά δέν προσβάλλομαι καθόλου αλλα τα πρακτορικά μέσα ενημέρωσης προσβάλλονται τα μέγιστα , φροντίζοντας να υπενθυμίζουν στο κοπάδι ότι αυτο να το ξεχασετε συνεχίζοντας την αποβλάκωση του κλασσικού ελληνισμου δηλαδή την απομόνωση και ειδωλοποίηση του απο την ιστορική συνέχεια
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ειμαστε κληρονομοιτουρωμαικουκρατουσςτο1453αλλα μας λειπει η αρχαιαπαιδεια στο μελλον θα βρουμεπαλι τον εσυτο μας
Ο χρήστης Γρηγόριος Τσελεπης είπε…
Τον γλωσσόφαγες τον Ερντογάν ...http://www.kathimerini.gr/915554/article/epikairothta/kosmos/exase-tis-ais8hseis-toy-se-ekdhlwsh-o-erntogan
Ο χρήστης panpan είπε…
Σε κάποιες περιοχές της Ιταλίας λένε “ούνα φάτσα ούνα ράτσα” κάτι θα ξέρουν!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων