Η ΠΟΛΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ Δ ΡΑΙΧ

Greek Spirit
14-6-2016
Το hellenic sunrise είχε γράψει στο Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και από τον Μάιο του 2014, ότι η Ελλάδα τελικά θα σωθεί απο την χούντα του Δ' Ράιχ -υπό την μορφή της Ε..Ε- από τις ζυμώσεις και εξελίξεις στην υπόλοιπη Ευρώπη, θα σωθεί απο την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και όχι απο τις δικές της δυνάμεις.
Η έξοδος της Βρετανίας απο την Ε.Ε. αποτελεί αναμφίβολα την έναρξη του ξηλώματος της ''παράγκας'' του Σόιμπλε και των αλκοολικών και ανώμαλων κολαούζων του , αλλά και όλων των ναζιστών ιδρυτών της Ε.Ε.
Ωστόσο όπως ακριβώς μια χούντα  που καταρρέει  και προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία με κάθε αθέμιτο και ανήθικο τρόπο έτσι και η Γερμανία έχει ακόμα μερικά όπλα στην διάθεση της για να μας ταλαιπωρήσει.

Το hellenic sunrise στο ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΔΡΙΜΥΤΕΡΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ , ένα άρθρο του Ιουλίου του 2015  είχε προβλέψει έξι μήνες πριν τις κινητοποιήσεις των αγροτών στις αρχές του 2016, κινητοποιήσεις οι οποίες τελικά αφου ταλαιπώρησαν ένα ολόκληρο κράτος για μήνες εκφυλίσθηκαν λήγοντας σε φεστιβάλ φασολάδας στο Σύνταγμα.
Η κυβέρνηση της οποίας τα στελέχη έρχονται απο τον αστικό χώρο, απο τις μεγάλες πόλεις, στελέχη που ουδέποτε είχαν σχέση με την επαρχία, στελέχη που στο προσκέφαλο τους ως 15χρονοι είχαν ΄΄τον οδηγό του αντάρτικου πόλεως'', αυτοί λοιοπόν οι τύποι θέωρησαν ότι ξεγέλασαν τους αγαθούς και γραφικούς  ''χωριάτες''.
Αυτό που συνέβη στ αλήθεια ήταν να τεθούν βάσεις για την μελλοντική αντιπαράθεση και διάσπαση της ελληνικής κοινωνίας σε σύγκρουση η οποία δεν θα αποτελέσει εμφύλιο, όχι, αλλά θα έχει πολλά χαρακτηριστικά αυτού.
Οι αγρότες σε αντίθεση με τους αστικούς πληθυσμούς απολαμβάνουν απρόσκοπτα την επιδοματική πολιτκή της Ε.Ε. Είναι κοινό μυστικό ότι οι αγρότες δηλώνουν τα στρέμματα τους, τα καλιεργούν αλλά σε πάρα πολλές περιπτώσεις ουδέποτε κάνουν την συγκομιδή εφόσον η απλή δήλωση και η καλλιέργεια η οποία ελέγχεται δειγματοληπτικά απο δορυφόρο, αρκούν για να τσεπώσει κανείς ένα ετήσιο  εισόδημα το οποίο πολλές φορές ξεπερνά αυτό του ιδιωτικού υπάλληλου στα αστικά κέντρα. Σε αρκετές μάλιστα περιπτώσεις οι αγρότες απολαμβάνουν εισοδήματα μεγαλύτερα και από αυτά επιχειρηματιών και ελευθέρων επαγγελαμτιών σε αστικές περιοχές.
Κατά καιρούς έχουν υπάρξει φήμες σχετικά με την κατάργηση των επιδοτήσεων αλλά η αλήθεια είναι ότι συνεχώς αυτή αναβάλλεται και ότι εκατοντάδες χιλιάδες αγρότες στην ουσία επιβιώνουν με την βοήθεια τους.
Οι επιδοτήσεις δίνονται απο την Ε.Ε.
Οι επιδοτήσεις δίδονται απο την Ε.Ε. που καταρρέει, από την Ε.Ε. που οι αστικοί πληθυσμοί, οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, οι κρατικοί λειτουργοί, οι ιδιωτικοί υπάλληλοι, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματές βλέπουν και αναμένουν με ικανοποίηση της κατάρρευση της. 
Οι πληθυσμοί της επαρχίας βλέπουν την προοπτική της διάλυσης της Ε.Ε. με τρόμο. Πέρα απο τις αντιδράσεις τυς και το κλέισιμο των δρόμων για μήνες στις αρχές του 2016 οι αγρότες μπαίνουν κανονικά στην σειρά στα γκισέ των τραπεζών για να λάβουν τις επιδοτήσεις της ίδιας της Ε.Ε που την  πολιτκή της ίσως κατηγορούσαν στα μπλόκα τους.
Η επερχόμενη διάλυση της Ε.Ε θα επιφέρει τεράστιο πλήγμα στην αγροτική οικονομία. Οι επιδοτήσεις κινούν την οικονομία της επαρχίας.Τι θα γίνει όταν αυτές απειληθούν; Ποιούς θα θεωρήσουν υπέυθυνους οι αγρότες; Είναι πιθανόν να θεωρήσουν υπέυθυνους την κυβέρνηση στην οποία θα καταλογίσουν μια παρασκηνιακή αντιρευωπαική πολιτική; Διότι μπορεί η κυβέρνηση να κατέληξε βασιλικότερη του βασιλέως αλλά στους κόλπους της παντοτε φιλοξενεί θεωρητικά στελέχη τα οποία αντιτίθενται στον ''οικονομικό ιμπεριαλισμό της Ε.Ε''.;
Ειναι γνωστή η καχυποψία των αγροτικών πληθυσμών απέναντι στα ''15μελή'' που τελικά έγιναν κυβέρνηση.
Αντε να εξηγήσεις στο καφενείο του χωριού ότι το κόψιμο της επιδότησης έγινε λόγω BREXIT το οποίο προκάλεσε πτώση του ΕΥΡΩ και το οποίο έπρεπε οι Γερμανοί να στηρίξουν στις διεθνείς αγορές με κεφάλαια τα οποία δεν είχαν και έτσι αφαίρεσαν απο τις επιδοτήσεις . 'Αντε να εξηγήσεις στο καφενείο ότι η οικονομική συγκυρία δεν έχει άλλο υπεύθυνο από τους ίδιους τους Γερμανούς και ότι οι επιδοτήσεις που ανέθρεψαν δύο γενιές αγροτών και μεταμόρφωσαν τα χωριά και την επαρχία από το 1981 και μετά, ότι τελειώνουν.
Ταυτόχρονα η επαρχία σηκώνει όλο το βάρος των hot spots , του κύματος των ''προσφύγων''. 
Ακόμα είναι σχετικά νωρίς,αλλά όλα τα παραπάνω θα αποτελέσουν τα κύρια ποιοτικά χαρακτηριστικά της ενδεχόμενης προσπάθειας του Δ΄Ράιχ να προκαλέσει χάος πριν αποχωρήσει απο την χώρα.
Επιδοτήσεις λαμβάνουν όλοι οι αγρότες της Ε.Ε. Συνεπώς οι επιδοτήσεις μπορούν να αποτελέσουν εργαλείο εκβιασμού των Γερμανών προς όλη την Ε.Ε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων