ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

 Greek Spirit
2-6-2016
Ο Σόιμπλε μας θέλει εκτός ευρώ, το έχει πολλές φορές, εμείς προτιμάμε να μην δίνουμε σημασία.Δεν τον ενδιαφέρει εάν το νέο μνημόνιο Τσίπρα που καταργεί αναδρομικά το ΕΚΑΣ απο τους μικροσυνταξιούχους θα μπορέσει να  εφαρμοσθεί ή όχι .Ο Σόιμπλε απλά εκδικήθηκε το go back madame Merkel και τον τετυμποισμό του Βαρουφάκη, καρφί δεν του καίγεται για την Ελλάδα, την ανάκαμψη της και την παραμονή της στην ευρωζώνη.Έτσι κι αλλιώς τα λεφτά των δόσεων ποτέ δεν φθάνουν στην χώρα αλλά προτού εκταμιευθούν με μια απλή εγγραφοδιαγραφή καταλήγουν στην ίδια την Γερμανία για την αποπληρωμή των δήθεν παλιών χρωστούμενων.Ένα μόνο κλάσμα αυτών πηγαίνει στις τράπεζες οι οποίες έτσι κι αλλιώς λαμβάνουν βοήθεια με πραγματικό χρήμα κάθε μέρα απο τον ELA.Με άλλα λόγια ο Σόιμπλε δεν θα ΄΄χαλασθεί΄΄ εάν ξεμπερδέψει με την Ελλάδα εάν αυτή τεθεί εκτός ευρωζώνης, ίσα ίσα που θα απαλλαχθεί και την υποχρέωση να ΄΄χώνει΄΄ ρευστό κάθε μέρα στις ΄΄ελληνικές'' τράπεζες.Εξάλλου μετά από τόσα χρόνια κρίσης έχει στεγανοποιήσει το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα από μια κατάρρευση του αντίστοιχου ελληνικού.
Ή μήπως όχι;
Το μόνο αδύναμο σημείο στο σχέδιο Σόιμπλε για εκδίκηση του Τσίπρα μέσω επιβολής μέτρων οικονομικής γενοκτονίας είναι το μετρητό των καταθέσεων των Ελλήνων, το οποίο οι τράπεζες δηλώνουν 120 δις ευρώ.Τα λεφτά αυτά ο Σόιμπλε τα θέλει , θέλει να βάλει χέρι, και μέχρι να βρει τρόπο θα διατηρεί τις ελληνικές τράπεζες στην ζωή με τεχνητή αναπνοή. 
Τα κοιτάσματα αερίου, τα νησιά και τις ΔΕΚΟ τις έχει ήδη αρπάξει με το σύμφωνο εκχώρησης των 99 ετών.
Το μόνο που έμεινε είναι οι καταθέσεις.Δεν υπάρχει πλέον κάτι άλλο.Μετά την αρπαγή των καταθέσεων η Ελλάδα θα είναι έτοιμη  για να διαμελισθεί και να παραδοθεί στους Τούρκους και Καταριανών συμμάχων της Γερμανίας.Όπως ακριβώς μια πόρνη η οποία όταν πλέον δεν θα μπορεί με το σώμα της να φέρνει χρήμα στον προαγωγό θα πέσει σε τεχνητό κώμα προκειμένου να γίνει δωρητής οργάνων σε μια ύστατη προσπάθεια εκμετάλλευσης της.
Ο διαμελισμός θα γίνει με τις ΕΟΖ.Τα έχω ξαναγράψει
Η ''κυβέρνηση'' διακατέχεται από μαριααντουανισμό.Οι δικηγόροι είναι εναντίον της, οι δικαστές σε λίγο θα αρχίσοτυν με την σειρά τους τις απεργίες και την σύγκρουση λόγω της κατάργησης των μισθολογικών ωριμάνσεων τους.Η αστυνομία και ο στρατός υφίστανται τα ίδια και θεωρούν τον Τσίπρα προδότη.Ο ιδιωτικός τομέας και η επιχειρηματικότητα διώκεται όπως οι χρισταινοί την εποχή του Δοκλητιανού και αλλοίμονο στουςς τομείς που ανταγωνίζονται είτε απευθείας τους γερμανικούς όπως η ζυθοποιία ή ανταγωνίζονται τους τούρκικους όπως ο ξενοδοχειακός τομέας. Κατά τα άλλα ο Τσίπρας ετοιμάζει μεγάλη στρφή προς την καθημερινότητα των πολιτών, δηλαδή την βελτίωση της εφόσον έχει εξασφαλίσει τηην χρηματοδότηση της χώρας.Οι τύποι είναι εντελώς ΄΄γειά σου'', σίγα μην είναι πράκτορες, απλά όργανα είναι

Οι ΄΄πρόσφυγες΄΄ έχασαν την υπομονή τους εφόσον όσα τους έχουν τάξει οι πράκτορες των Γερμανών, δηλαδή σπίτι-αυτοκίνητο-γκόμενα-επίδομα δεν τους βγαίνει.'
Ναι οι Γερμανοί διηύθυναν εκστρατεία προπαγάνδας στην Συρία και τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στην νότια Τουρκία προκειμένου να τους προσελκύσουν την Ευρώπη.
Ωστόσο το σχέδιο της Γερμανίας προβλέπει και πολλούς να αποκλειστούν στην Ελλάδα για να επανδρώσουν τις βιομηχανίες των ΕΟΖ.
Ο στρατός ασφυκτιά από την έλλειψη βασικών αναλώσιμων, η αστυνομία βλέπει με τρόμο τους ''πρόσφυγες'' να οργανώνουν την αντίδραση τους απαιτώντας εδώ και τώρα πλήρη ενσωμάτωση με ΄΄σπίτι-γκόμενα -επίδομα'' ή την έξοδο στην Γερμανία όπου όσοι πρόλαβαν να πάνε ήδη το έχουν καταφέρει.
Το σχεδιο των Γερμανών που βασίζεται στον άξονα Γερμανίας-Τουρκίας-Κατάρ και προβλέπει την πληθυσμιακή αλλοίωση της νότιας Ευρώπης και την τελική παράδοση σε Τουρκία-Κατάρ αλλά και την εισροή και ενσωμάτωση εκατομμυρίων προσφύγων στην ίδια την Γερμανία ως νέο εργατικό αίμα, όλο αυτό, έχει αποτύχει.Ο λόγος είναι ότι όταν σχεδιάζεις εάν έγκλημα επικαλείσε δυνάμεις και μέσα παράνομα και δόλια τα οποία κανείς δεν μπορεί να σου εγγυηθεί ότι θα συνεργασθούν μέχρι τέλους.
Η Γερμανία από το 1908 με την ανάδειξη του Κεμάλ μέχρι σήμερα εκτρέφει την Τουρκία και την έχει καταστήσει τον ακρογωνιαίο λίθο της εξωτερικής πολίτικης της στην Μ.Ανατολή.
Ο Ερντογάν άρχισε την πολιτική του  καριέρα ως υποχείριο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας αρχικά και του Κατάρ και Σαουδικής Αραβίας κατόπιν. Σήμερα ο μπράβος έχει ξεφύγει και έχει γίνει αφεντικό μετά την χρηματοδότηση τόσο της χώρα τους όσο και του ίδιου από τους πλούσιους Άραβες προστάτες του, και πλέον είναι ανεξέλεγκτος και απειλεί πλέον ανοικτά την Γερμανία με αθέτηση του σχεδίου και πλήρη ανεξαρτοποιήση του .Γιαυτό και στην όλο και αναβαλλόμενη χορήγηση βίζας στους Τούρκους υπηκόους απειλεί με αποστολή επιπλέον προσφύγων.
Η ίδια η Μέρκελ βλέπει να πλήττεται η πολιτική της καριέρα εφόσον οι Γερμανοί τελικά φαίνεται να ξυπνάνε και  να την θεωρούν υπεύθυνη για τον κατακλυσμό προσφύγων που απειλεί την κοινωνική γαλήνη.
 Η Βρετανία θα ψηφίσει υπέρ της εξόδου της από την Ε.Ε και αυτό θα αποτελέσει θανάσιμο χτύπημα στο ευρώ το οποίο πρέπει να στηριχθεί από μετρητά για να διατηρηθεί η σκληρότητα του.Η μόνη πρόσφορη λύση είναι τα 120 δίς των ελληνικών καταθέσεων τα οποία πρέπει να κουρευτούν και να καταλήξουν ως κεφαλαιακό απόθεμα στην ΕΚΤ για να μπορέσει να στηρίξει το ευρώ την επόμενη του BREXIT.
Το κούρεμα των καταθέσεων θα μπορούσε να ακολουθήσει μια γενικευμένη εξέγερση δυσαρεστημένων πολιτών η οποία θα κατασταλεί με αγριότητα για να ξεκινήσει μια εξέγερση των προσφύγων οι οποίοι θα λιμοκτονούν την στιγμή που η Ελλάδα θα οδηγείται εκτός Ευρώπης.
Η παράλληλη έξοδος της Ελλάδας απο την Ε..Ε με αυτή της Βρετανίας θα αποτελέσει μεν τρόπο για την Γερμανία να ΄΄τσιμπησει'' τις καταθέσεις αλλά την ίδια στιγμή θα είναι ένα διπλό πλήγμα για το Δ Ράιχ η απώλεια ελέγχου σε δύο χώρες.
Η Γερμανία θα μπορούσε να δώσει την άδεια στην Τουρκία να δημιουργήσει ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο και μάλιστα όχι μόνο στα νησιά της συνοριακής γραμμής  αλλά και σε περιοχές στις Κυκλάδες.
Με αυτό τον τρόπο θα κατηγορηθεί ένα εξωγενής παράγοντας σε ότι αφορά το χάσιμο της Ελλάδας και όχι η  αποτυχία της οικονομικής πολιτικής και η ένδεια του του Δ΄Ράιχ .
Οι Ευρωπαίοι θα τρομάξουν , ειδικά οι αντιδραστικοί εθνικιστές της Ουγγαρίας και Αυστρίας που δίνουν το κακό παράδειγμα αλλά και οι άτακτοι Γάλλοι, και η Γερμανία θα προβάλει την Ελλάδα ως το παράδειγμα προς αποφυγή για το τι παθαίνει κανείς εάν φύγει απο το ευρωπαϊκό μαντρί, δηλαδή εάν δεν ακολουθεί με πιστότητα τις επιταγές των μνημονίων και την νεοφιλελεύθερη οικονομική πολιτική ,κάτι για το οποίο η Ελλάδα κατηγορείται συστηματικά.
Την λύση στην ελληνοτουρκική κρίση θα δώσουν οι τούρκο-αραβες επενδυτές οι οποίοι θα υποσχεθούν ειρήνη-δουλειά-μπάφο-γκόμενα στις ΕΟΖ (όπως πρεσβεύει ο γνωστός τοπικός ΄΄αρχοντας'' της Θεσσαλονίκης) όπου Έλληνες και μουσουλμάνοι θα ενωθούν σε μια νέα φυλή, ένα αμάγαλμα, στο όνομα της ανάπτυξης και ευημερίας.
Επικεφαλής της διαμελισμένης πλέον χώρας ίσως τεθεί ο τέως βασιλιάς ο οποίος αποτελεί την επιλογή του city δηλαδή του οικονομικού κέντρου της Ευρώπης στο οποίο βρίσκουν καταφύγιο τα κεφάλαια της μαφίας, των εμπόρων ναρκωτικών, των αφορολόγητων εφοπλιστών και άλλων ευαγών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.Κατά σύμπτωση στο city κυρίαρχη οικονομική παρουσία έχει το Κατάρ και οι πρίγκηπες του βασιλικού οίκου των Σαούντ της Σαουδικής Αραβίας αλλά και πολλοί Ελληνες εφοπλιστές.
Τώρα εάν έχουμε επενδύσει τις ελπίδες μας σε εισβολή της τουρκίας στην Συρία και την σύγκρουση της με του Κούρδους που υποστηρίζονται πλεον απο ΗΠΑ και Ρωσία, τότε πρέπει να καταλάβουμε ότι επενδύουμε στο σκάσιμο μιας πυρηνικής βόμβας στην αυλή του γείτονα ελπίζοντας ότι το ωστικό κύμα απλά θα κουρέψει το γκαζόν στον κήπο μας.
Εάν πάλι περιμένουμε την διάλυση της ευρωζώνης, ειδικά μετά το brexit και την νέα Γαλλική επανάσταση τότε ας γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να περιμένουμε πολούς μήνες ακόμα, μήνες αστάθειας και χάους.
Η λύση με το Δ΄Ράιχ θα δοθεί απο την Ρωσία και τον επερχόμενο πόλεμο ο οποίος θα ξεσπάσει τουλάχιστον στα ανατολικά σύνορα της Ευρώπης όταν η Ρωσία θα ολοκληρώσει το εξοπλιστικό της πρόγραμμα.
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση η Ευρώπη να γυρίσει στην εποχή πριν το 2008 χωρίς την επανάληψη του σκηνικού του Β''ΠΠ, αυτό με τους Ρώσους να εισβάλουν στο Βερολίνο και την ανατολική Ευρώπη.
Η Ελλάδα έχασε την ευκαιρία-εάν την είχε ποτέ- να συνταχθεί στο πλευρό της Ρωσίας ως ισότιμος εταίρος, όπως έχασε αι την ανάλογη ευκαιρία για ισότιμος εταίρος της Ε.Ε.
Η Ελλάδα δεν είναι ευρωπαική χώρα, όπως ακριβώς η ανατολική Ρωμαική αυτοκρατορία ή άλλιως Βυζάντιο δεν είχε καμία σχέση με την Δυτική.
Εάν η Ελλάδα είχε συνταχθεί στο πλευρό του μελλοντικού νικητή, την Ρωσία, τότε στο μεταπολεμικό σκηνικό θα είχε την πρωτοκαθεδρία στην αντολική Μεσόγειο και Μ.Ανατολή.
Τώρα όμως είναι αργά και στο μεταπολεμικό σκηνικό, μετά το 2024, θα παίξει το ρόλο του κομπάρσου στο νότιο άκρο της ευρασιατικής ένωσης.
Κατά τα άλλα, καλό καλοκαίρι, και αφήστε τους Γάλλους να κάνουν την βρώμικη δουλειά για σας.Το έκαναν και το 1789, στην γαλλική επανάσταση της οποία τα οφέλη όπως πχ η εδραίωση της δημοκρατίας και ο ουμανισμός διευκόλυναν την ελίτ της Ευρωπης το 1827 να περάσει απο τα κοινοβούλια την αποστολή του στόλου που καταβύθισε αυτόν του Ιμπραήμ στο Ναυαρίνο .Βέβαια η αληθινή αιτία ήταν η εξασφάλιση της ανεξαρτησίας για να αποπληρωθούν τα δάνεια αλλά σε κάθε περίπτωση η Ευρώπη ως απόρροια της γαλλικής επανάστασης ηταν ήδη έτοιμη να αποτάξει την τουρκική βαρβαρότητα.
Απο το 1789 έως το 1827 μεσολάβησαν 38 χρόνια.
Πάτε για μπάνια τώρα, αφήστε τα κορόιδα τους κουτόφραγκους να επαναστατούν  και περιμένετε άλλα 38 ....


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων