ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ


Greek Spirit
6-8-2016
Μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία και το κατ ουσίαν αντιπραξικόπημα Ερντογάν, η  Ευρώπη την μόνη διαμαρτυρία που μπόρεσε να αρθρώσει στην κατάφωρη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ήταν η προειδοποίηση για το τέλος της ενταξιακής διαπραγμάτευσης της Τουρκίας εάν εφαρμοσθεί η θανατική ποινή.
Το παιχνίδι είναι στημένο, η Τουρκία θα ενταχθεί στην Ε.Ε ή σε κάθε περίπτωση θα ενταχθεί με τέτοιο ειδικό καθεστώς το οποίο θα επιτρέπει την ελεύθερη μετακίνηση και εγκατάσταση των τουρκων υπηκόων στην Ε.Ε.
Απ όλα τα εγκλήματα του Ερντογάν πριν το πραξικόπημα όπως η γενοκτονία των Κούρδων της Τουρκίας, η υποστήριξη του Ισλαμικού Κράτους, τα οικονομικά σκάνδαλα ύψους δις δολαρίων της οικογένειας Ερντογάν και από αυτά μετά την απόπειρα πραξικοπήματος όπως η απεμπόληση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων των κρατουμένων, η διωγμοί του τύπου και των δικαστών, απ΄όλ αυτά η Ε.Ε. ενοχλήθηκε μόνο από την προοπτική επαναφοράς της θανατικής καταδίκης.


Η προσπάθεια για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. με  πλάγια μέσα και ειδικούς όρους άρχισε το 2013 μετά την άσκηση βέτο του Νικολά Σαρκοζί για την πλήρη ένταξη της στην Ε.Ε. και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να περάσει απαρατήρητη από τους Έλληνες.
Το 2014 υπεγράφη σύμφωνο Ε.Ε. (δηλαδή Γερμανίας) και Τουρκία σύμφωνα με το οποίο όλοι οι Τούρκοι υπήκοοι, όσοι διαθέτουν τουρκικό διαβατήριο,δηλαδή ακόμα και οι Κούρδοι, θα μπορούνε από το 2016 να μετακινούνται χωρίς βίζα στην Ε.Ε.Η συμφωνία αυτή δεν προέβλεπε και την δυνατότητα οι Τούρκοι υπήκοοι να εργάζονται εντός της Ε.Ε. αλλά αυτό είναι μια λεπτομέρεια η οποία μπορεί να διευθετηθεί μονομερώς από την Γερμανία με μια νέα τροπολογία, εξάλλου η όλη προσπάθεια για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. μετά το 2013 είναι μια μονομερής ενέργεια των Γερμανών.
Η εφαρμογή της παραπάνω συμφωνίας τελικά πήρε αναβολή για το 2017 χωρίς να είναι βέβαιη ούτε αυτή η προθεσμία.
Περισσότερα γράφω στο 80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. -ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΚΑΤΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/03/blog-post_10.html
Παρακαλώ διαβάστε το διότι χωρίς να διαβάσετε δεν θα μάθετε και μέχρι να γράψω cd τα οποία θα ακούτε κάθε βράδυ πριν κοιμηθείτε θα πρέπει να κάνετε το κόπο να  διαβάζετε.
Πέρα απ όσο γράφω στο παραπάνω κείμενο και που αφορούν σε ένα μακροπρόθεσμο πλάνο, υπάρχει και μια άλλη διάσταση στην πρεμούρα Ε.Ε (Γερμανίας) και Τουρκίας σχετικά με την ελεύθερη διακίνηση και εγκατάσταση των Τούρκων υπηκόων στην Ε.Ε.
Η Τουρκία με αυτό τον τρόπο θα μπορέσει να ξεφορτωθεί τους Κούρδους οι οποίοι κυνηγημένοι και απελπισμένοι από την γενοκτονία που υφίστανται θα κινηθούν προς την Ευρώπη όπως ακριβώς και οι Σύροι πρόσφυγες.
Υπάρχει όμως και μια άλλη προοπτική, εξίσου ενδιαφέρουσα. Ο Ερντογάν θα μπορέσει να ξεφορτωθεί και τους Τούρκους πολίτες των δυτικών και παραλιακών επαρχιών οι οποίοι αποτελούν τον κοσμικό πυρήνα της χώρας, την λεγόμενη αστική τάξη, η οποία βλέπει με τρόμο την μετατροπή της Τουρκίας σε θεοκρατία.
Οι Τούρκοι των δυτικών επαρχιών είναι μορφωμένοι, με σχετική οικονομική επιφάνεια και ενώ πράγματι αποτελούν την  ραχοκοκαλιά της υποδομής του τουρκικού κράτους ως επιστήμονες και δημόσιοι λειτουργοί είναι ανεπιθύμητοι απο τον Ερντογάν ο οποίος τους θεωρεί εχθρούς του αφού μάλιστα έχουν φθάσει σε σημείο να ψηφισζουν το κόμμα του Κούρδου Ντεμιρτάς το οποίο έχει συγκεντρώσει πολλούς ψήφους απο όλους τους δυτικόφρονες τούρκους ανεξαρτήτου φυλής.

Οι Τούρκοι αυτοί θα μπορούσαν άνετα να μετoικήσoυν στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου και αφού θα έχουν απαλλάξει τον Ενρτογάν από την παρουσία τους στην Τουρκία θα αποτελέσουν το καλύτερο σύνδεσμο των τουρκικών επενδύσεων στην Ελλάδα. Δηλαδή ο Ερντογαν δεν θα έρθει σε απόλυτη ρήξη μαζί τους, απλά θα τους κλείσει το μάτι δείχνοντας προς την Ελλάδα όπου θα εγκατασταθούν ως οι σύνδεσμοι και τοποτηρητές των τουρκικών επενδύσεων στην χώρα. Όσοι έχετε συγκλονισθεί είτε γελάτε ειρωνικά με στόμα σας γεμάτο πιτογυρο και τα δόντια σας λεκιασμένα απο φρέντο τότε ας πληροφορηθείτε ότι Τούρκοι επενδυτές έχουν αγοράσει τον Αστέρα Βουλιαγμένης, το Χίλτον,την μαρίνα της Μυτιλήνης και γενικά προχωρούν ακάθεκτοι στην εξαγορά των ελληνικών επιχειρηματικών υποδομών μεγάλου μεγέθους.
Πίσω από τους Τούρκους βρίσκονται οι Καταριανοί οι οποίοι χρηματοδοτούν την Τουρκία εδώ και χρόνια.Εάν διαβάσετε το 80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. -ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΚΑΤΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/03/blog-post_10.html θα καταλάβετε .Εάν δεν το διαβάσετε τζάμπα μιλάμε, καλύτερα σερφάρετε να δείτε κανά οπίσθιο τηλεπερσόνας.
Κάτι ακόμα που πρέπει να διαβάσετε είναι το -Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ-ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ --ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΟΣ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΙΑΥΤΟΝΟΜΗ ΕΙΔΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΩΝΗ- https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/03/h-e.html

 Ο Ερντογάν αποδεδειγμένα έχει υποστηρίξει το Ισλαμικό Κρατος, συνεχίζει την γενοκτονία των Κούρδων της Τουρκίας με την ισοπέδωση κατοικημένων περιοχών , σφαγή και διωγμό αμάχων και χρήση όπλων που έχουν απαγορευθεί, φυλακίζει και βασανίζει όποιον θεωρεί αντικαθεστωτικό, χειραγωγεί τον τύπο, την δικαιοσύνη, κτλ κτλ, και απ΄όλα αυτά η Ευρώπη βρίσκει ως μόνη αιτία για την μη ένταξη την επαναφορά της θανατικής ποινής.Λες και η ενταξιακή διαδικασία και τα προαπαιτούμενα της έχουν εκπληρωθεί και το μόνο ψεγάδι είναι η πιθανότητα της επαναφοράς των εκτελέσεων.Μας κοροιδεύουν.
Περιμένετε να καταλαγιάσει ο κουρνιαχτός του πραξικοπήματος και θα δείτε.Θα δείτε τον Ερντογάν να αποφυλακίζει μαζικά  τους δήθεν πραξικοπηματίες, να υπαναχωρεί στις δήθεν πιέσεις και να μην εφαρμόζει την θανατική ποινή, θα δείτε τότε την ευρώπη να τον εκθειάζει ως τον ηγέτη που επιβίωσε απο ενα πραξικόπημα και τελικά αποδείχθηκε μεγαλόψυχος και δώστου πάλι την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων και φυσικά την επιβολή της ελεύθερης μετοίκησης των τουρκων στην Ελλάδα. Όμως ο φόβος θα έχει γίνει μόνιμος σύντροφος των κοσμικών Τούρκων, της μορφωμένης αστικής τάξης η οποία θα ψάχνει διέξοδο στο εξωτερικό

Τι σας κάνει να νομίζετε απο τα μέχρι τώρα γεγονότα ότι η Γερμανία και η Ε.Ε. επιθυμούν την Ελλάδα αδιαίρετηκαι ενιαία;  Κοροιδευόμαστε;

Οι μορφωμένοι και κατά περιπτωση πλούσιοι Τούρκοι, θα εγκατασταθούν στα νησιά μας όπου σε λίγα χρόνια, ουτε μια δεκαετία, θα αποτελέσουν την πλειοψηφία εφόσον δεν θα υπόκεινται στον οικονομικό διωγμό των Ελλήνων. Παράλληλα η Τουρκία είτε με το καλό είτε με το κακό θα επιβάλλει την συνεκμετάλευση, αν και η λέξη  ''επιβάλλει'' δεν είναι ακριβής όταν υπάρχει ήδη παρασκηνιακή συνεννόηση με την πέμπτη φάλαγγα στην Ελλάδα. 
Εάν το πράγμα δεν προχωρά με ταχύτητα δεν αποκλείεται και ένα θερμό επεισόδιο με ναυτικό αποκλεισμό κάποιου κατοικημένου νησιού, επεισόδιο το οποίο θα δώσει την δικαιολογία τόσο στην συνείδηση των Ελλήνων όσο και στα σχέδια των ηγετών τους για την πλήρη παράδοση του Αιγαίου σε συνεκμετάλευση στ όνομα της ειρήνης, που να τρέχουμε τώρα για πόλεμο, έχουμε να πληρώσουμε και ΕΝΦΙΑ....Στο κάτω κάτω γιατί ο ταβερνιάρης του ''χ'' νησιού να πολεμήσει για το φαύλο Αθηναικό κράτος του 25% ΦΠΑ, ε; φτάνει πια η σκλαβιά, ας πάει το παλιάμπελο, δουλειά να έχουμε μωρέ και καλή καρδιά..........500 χρόνια τι πάθαμε μωρέ, η οικογένεια μου να είναι καλα΄........
Κάτσε εσυ ρε Έλληνα να σε απειλούν με έξοδο από την Ε.Ε. έαν δεν κόψεις απόδειξη για 50 λεπτά του ευρώ φυστίκια και βλέπε την Τουρκία να παίρνει εισητήριο ένταξης με την κατάλυση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων , την γενοκτονία και την ισλαμοφασισμό . Και πιστεύεις ακόμα ότι εγώ γράφω θεωρίες συνωμοσίας...
Καλά μπάνια....

Σχόλια

Ο χρήστης Χριστίνα είπε…
Εντελώς τυχαία βρήκα το blog σου
Βλέπεις μ αρεσει να σερφάρω και διαβάζω μόνο ότι δεν μου μυρίζει μαντρί.
Με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνη σε ότι λές με την μόνη διαφορά ότι αυτό που ζούμε τώρα ειναι το GLADIO II συνέχεια του ένα το οποίο ξεκίνησε λίγο πριν το τελος του 2 ΠΠ.
Ο σκοπός τους είναι η Ελλάδα να γινει καντόνια. Ηδη απο το 1971 και μετά έχουν δημιουργηθεί τα πρώτα πιλοτικά αν μπορεί κάποιος να πει micronations τα οποία σε αριθμό ήδη ειναι πάνω απο 140 αν δεν κάνω λάθος και τα οποία αν κάποιος μπει στο κόπο να ελέγξει αυτά που θα συμπεράνει , έχοντας ως δεδομένο ο΄τι δεν έχει λοβοτομημένη σκέψη , είναι εφιαλτικά. Βέβαια μπορεί κάποιος να πει ότι ειμαι συνωμοσιολόγα αλλά η ιστορία και ότι μέχρι τώρα είδα μάλλον στο αντίθετο οδηγούν
Ο χρήστης GREEK SPIRIT είπε…
Ναι σε γενικες γραμμες συμφωνώ, η πλάκα είναι ότι η Ρωσία επιθυμεί το ίδιο έντονα με την δύση την καντονοποίηση,παρόλο που μπορεί το ιστολόγιο να χαρακτηρησθεί φιλορωσικό Ωστόσο το σχέδιο Γκλάντιο εχει να αντιμετωπίσει πολλλές μαπρόβλεπτες μεταβλητές και τελικά πιστεύω οτι έχουν γίνει πολλοι συμβιβασμοί απο τους σχεδιαστές του Στον παρακάτωσύνδεσμο και με αρκετη υπομονή μπρείτε να δείτε τα κείμενα μου
https://hellenicsunrise.blogspot.gr/search/label/Greek%20Spirit
Ο χρήστης Χριστίνα είπε…
Να είσαι σίγουρος πως θα το ψάξω αν και για το gladio στο δικο μου blog έχω ανεβάσει παρα πολλά όπως και για πολλά θεματα απο αυτά που λες που δεν άπτονται πάντα της καθημερινότητα ή αν θες των ειδήσεων αλλα πιο πολύ σε editorial. Στο σαιτ μόνο ανεβάζω της καθημερινότητας που και πάλι ειναι επιλεγμένα καθότι έχουμε πήξει στο junk food
Ο χρήστης Διηνέκης είπε…
Κάνε καμιά βόλτα κι από εδώ: http://esxatianasxesi.blogspot.gr/2016/08/blog-post_73.html
Ο χρήστης Χριστίνα είπε…
Καλησπέρα Διηνέκη
Είσαι ο γνωστός που ήξερα ; ή κάποιος άλλος ;
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ο χρήστης Διηνέκης είπε…
Από το 2007, ο ίδιος «Διηνέκης» έχει το «Εσχάτη Γραμμή Ανασχέσεως».
Ο χρήστης ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΌΠΟΥΛΟΣ είπε…
Δεν υπαρχει σωτηρια στο ελλαδισταν
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
από τον Έβρο επί ΄΄εθνάρχη΄΄ έφυγαν σχεδόν όλοι μετανάστες Γερμανία
κανένα έργο και καμιά υποδομή από τότε έως τώρα από κανέναν
μπα...απλή σύμπτωση μάλλον!

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων