ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΕΜΦΥΛΙΩΝ ΤΟΥ 1943-1944 ΚΑΙ 1946-1949 ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ
ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΛΩΠΗΞ
26-9-2016

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΠΩΣ Η ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΑΡΙΣΤΕΡΑ», ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ 1944 ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΜΗΝΩΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ (ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΠΡΩΤΑ ΕΠΙΤΕΘΗΚΕ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΝΤΑΡΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 1943-1944), ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΗΝ «ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ ΑΤΖΕΝΤΑ» ΤΗΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ΤΟΤΕ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΓΚΟΥΛΑΓΚ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ (ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΗΣ  ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ) ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΕΠΙΡΡΟΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ.
ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝ «ΚΑΛΟΙ», ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΩΣ ΤΟ 1989, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΝΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΥΤΗΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ «ΛΑΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.
ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟΣΟ ΣΤΟΝ ΕΑΜ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΝΤΑΡΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕΛΗ ΑΤΟΜΑ ΤΟΣΟ ΔΕΞΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΘΕΛΑΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ), ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΗΡΘΕ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΤΟΝ ΔΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΚΥΡΗΞΕ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟ 1944 ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΚΟΚΚΙΝΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΩΝ ΜΙΖΑΔΟΡΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ, ΤΑΞΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ, (ΔΙΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΑΔΙΚΩΝ), ΔΙΩΚΟΝΤΑΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ «ΚΕΡΔΙΖΕΙ» ΤΟ ΜΙΣΟΣ, ΤΗΝ ΑΠΕΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ (ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ-ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2015/04/blog-post_16.html). 
ΑΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ (ΕΚΛΟΓΕΣ) Η ΒΙΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΠΕΣΕΙ Η  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;

ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΩΣ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΛΕΥΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ «ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΤΟΥ ΕΑΜ; ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ;
ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΤΙΚΟΥ ΤΡΟΠΩΝ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΞΑΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΤΟΥ 1946-1949, ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΑΛΙΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΗ.

ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΝ ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΠΟΤΕ-ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΟΝΤΩΣ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΕΡΓΟ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ «ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ.
ΚΑΙ ΗΔΗ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΕΘΝΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ.ΟΠΟΤΕ ΕΙΤΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΙΤΕ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΛΑΙΚΗ ΒΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΞΑΥΛΩΘΟΥΝ. ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΙΟ ΑΜΕΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΗΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ (ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ-ΗΔΗ ΝΔ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΠΑΣΟΚ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ). 

ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ» ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΛΥΞΜΠΟΡΓΚ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕ ΠΙΑ ΤΟ 1974, ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΩΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΡΡΟΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΩΘΟΥΝ (ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2016/09/blog-post_22.html).
ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΩΟΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΒΑΣΙΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΟΥ Β’ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟ 1944 (ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΝΟΤΑΝ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΠΟΥ ΟΝΤΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΡΧΙΑ, ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ, ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ).

ΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΘΕΙ Η ΜΟΝΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ (ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ Η ΧΩΡΙΣ), ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΤΥΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΤΕ (ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ).
 
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΠΑΡΑΓΜΟ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΕΣ ΧΩΡΕΣ (ΕΛΛΑΔΑ, ΙΣΠΑΝΙΑ, ΚΛΠ) ΟΙ ΕΜΦΥΛΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΗΛΕΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΗΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΙΚΗΜΕΝΟΥΣ.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
δεν θα ειναι εμφυλιος
εμφυλιος σημαινει ελληνες με ελληνες
απο τη στιγμη που γινεσαι αριστερος αναρχοκομυνιστης παυεις να εισαι πλεον ελληνας,ρωσος ιταλος ολλανδος στη συνηδειση και γινεσαι μελος μιας διεθνους σεκτας της μπολσεβικικης(οπως αντισοιχα και της ισλαμικης,γιαχωβαδικης κ.λ.π.
τα μετωπα θα ειναι τα εξης
απο τη μια οι αριστεροι αναρχοκομουνιστες νεο-εαοβουλγαροι ΜΑΖΙ με τους λαθρο τους, και απο την αλλη ολος ο ελληνικος λαος ο αστικος κοσμος(δεξιοι κεντρωοι μεσαιοι ακραιοι οι ΜΗ αριστεροι τελοσπαντων)υπο την χρυσαυγη μαλλον
οπως εγινε και στον μπολσεβικοπολεμο του 41-49 που οι εαμοβουλγαροι κατορθωσαν το ακατορθωτο/ να ενωσουν βασιλικους και βενιζελικους εναντιον τους με την κτηνωδια τους που κατακρεουργουσαν δεκαδες χιλιαδες ΜΗ αριστερους,ιδιως βενιζελικους δημοκρατες!
και δεν ειναι το ιδιο η κοκκινη τρομοκρατια με την λευκη τρομοκρατια
η κοκκινη εγινε συνηδειτα,αρχισε πρωτη να σφαζει ελληνες,και η λευκη ως μεμομωμενα περιστατικα δικαιης αντεκδικισης
η λευκη τρομοκρατια σκοτωσε μονο 1080 εαμοβουλγαρους φονιαδες,δηλαδη οσους ελληνες σκοτωσαν οι εαμοβουλγαροι μονο στο νομο αργολιδος οπως λενε και οι μαραντζιδης καλυβας!
σφαξτε τα παιδακια των αστων για εναν καλυτερο κοσμο!ουρλιαζαν οι σχιζοφρενεις θρησκοληπτοι μπολσεβικιστες-μεσιανιστες προσπαθωντας να επιβαλλουν την αρωστημενη θρησκεια τους τον μπολσεβικισμο τους δια της βιας και σε μας τους απιστους(οπως κανουν και οι φανατικοι ισλαμιστες)
το 74 ντυθηκαν ανθρωποι φορεσαν και το φωτοστεφανο του αγιου, ξεγελασαν τους πανηλιθιους αστους και πηραν την απολυτη εξουσια σε ιδεολογικο ψυχολογικο φιλοσοφικο κοινωνικο πνευματικο και πλεον και σε οικονομικο και πολτικο επιπεδο...
βεβαια δεν την πηραν μονοι τους αλλα τους την εδωσαν οι πανηλιθιοι αστοι με τονκαραμαλεα το74 που τους εδωσε το σκοινι με το οποιο μας κρεμανε σιγα σιγα...
θεωρουμε τους αναρχοκομουνιστες αριστερους τους μεγαλυτερους και θανασιμους και υπαριθμον ενα εχθρους της πατριδας μας και του λαου μας.μετα οι ισλαμιστες εδω μεσα,τουρκαλμπαν και λοιποι λαθρο.μετα δημογραφικο οικονομικο.μετα η οσμανλια.μετα τουρκαλβανια μπουλγκαρομακεντονσκι γερμανοι αμερικανοι καιλοιπα καθαρματα της οικουμενης
δυστυχως οι αστοι δεν εχουν αντιληφθει ακομα τι εστι μπολσεβικισμος τι εστι κοκκινη πανουκλα παροτι εχουμε υποστει τοσες κατστροφες απαυτους!

για την ταχα μου εθνικη αντισταση τους το παραμυθι που στησαν για να καλυψουν τις εσχατες απεριγραπτες πρωτοφανεις ανειπωτες προδοσιες τους περι αυτονομης μακεδονιας θρακης και παραδωσηςηπειρου στους ομοθρησκους συντροφους τους δειτε ολιγον αγι στινα

Άγις Στίνας, παλαιό στέλεχος ΕΑΜ-ΕΛΑΣ, ΟΠΛΑ και ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ τού ΚΚΕ:

« ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΜΕ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΑΛΛΙΑΣΗ!
Η Γερμανία είναι σύμμαχος τής Ρωσίας, συνεπώς και δική τους...
Το ΚΚΕ τότε, όπως και όλα τα κομμουνιστικά κόμματα του κόσμου, είχαν πάρει στα σοβαρά το σύμφωνο Στάλιν-Χίτλερ, είχαν πιστέψει στη σταθερότητά του και στη μονιμότητά του και δεν κάνουν διάκριση ανάμεσα στο ένα και στο άλλο σκέλος της συμμαχίας...
Βρίσκανε κοινά σημεία και ιδεολογική συγγένεια με το ναζιστικό κόμμα...
Οι σταλινικοί κρατούμενοι ήταν γεμάτοι χαρά και ενθουσιασμό για τις νίκες των δύο συνεταίρων, της Γερμανίας και της Ρωσίας, επειδή θεωρούσαν δικές τους αυτές τις νίκες...».
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
και ο καυμενος σολτζενιτσιν τονιζει με αγωνια οτι αλλο ρωσος και αλλο κομουνιστης και οτι οι κομουνιστες κατεσφαξαν εκατομμυρια παιδακια του ρωσικου λαου και ολων των λαων που κατεκτησαν

«Πρέπει να το καταλάβετε.

Οι ηγέτες των Μπολσεβίκων που κατέλαβαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Υποκινούμενοι από εθνικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσων, δίχως ίχνος ανθρώπινης τύψεως. Η Οκτωβριανή Επανάσταση δεν ήταν αυτό που αποκαλείτε στην Αμερική «Ρωσική Επανάσταση». Ήταν μία εισβολή και κατάκτηση εναντίον του ρωσικού λαού. Οι περισσότεροι από τους συμπατριώτες μου υπέφεραν φρικτά εγκλήματα από τα αιματοβαμμένα χέρια τους απ' όσο οποιοσδήποτε άλλος λαός ή έθνος σε ολόκληρη την ανθρώπινη ιστορία. Δεν μπορεί να υποεκτιμηθεί.

Ο Μπολσεβικισμός υπήρξε η μεγαλύτερη σφαγή ανθρώπων όλων των εποχών.
Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου αγνοεί την πραγματικότητα αυτήν αποτελεί απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα ενημερώσεως βρίσκονται στα χέρια των δραστών αυτών.»

Aleksandr Solzhenitsyn (1918-2008)
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Δηλαδή με λίγες λέξεις:
Αριστεροαναρχοκομμουνισμός εστίν, μία πολιτική σέκτα με παραθρησκευτικό υπόβαθρο στο σκοταδιστικό ιουδαϊσμό/ταλμουδισμό!

θεός τους, ο μαμωνάς!
Ο χρήστης skulos gab είπε…
Σε αυτον τον τοπο μας εμαθαν να σκεφτομαστε με το χερι απλωμενο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων