ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΙ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε.!!! ΟΛΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΑΔΟΣ .. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΧΑΛΙΑ!!! Η ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑ ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΙ ΕΣΩΘΕΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ!


Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016
6500 ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ:
ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ - ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ (ΔΙΑΒΑΖΕ: ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΙΚΕΣ) ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΦΡΙΞΤΕ!!!  ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ , ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ, ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΠΛΑ , ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΟΣΑΞΟΝΩΝ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ . ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΙΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΔΛΔ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ , ΩΣΤΕ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΜΠΟΡΔΕΛΟ, ΣΥΓΝΩΜΗ, ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΡΔΕΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΚΟ ΑΜΠΕΛΙ. 
ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 6500 ΕΤΑΙΡΙΕΣ :
Mercedes-Benz
ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ 185.000 ΝΤΑΛΙΚΕΣ !!!!!
Bosch Siemens Hausgeräte (BSH)
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ 5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ , ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ, ΨΥΓΕΙΑ , ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΠΙΑΤΩΝ , ΚΛΠ ΚΛΠ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΕ ΤΡΕΝΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ (ΔΙΑΒΑΖΕ : ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑ) .
ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΟΥΝ 6 (!!!) ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΛΟ 4500 ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ!!!
HeidelbergCement
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΣΙΜΕΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 
Borusan Mannesmann
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΣΩΛΗΝΕΣ ΑΓΩΓΟΥΣ - PIPELINES
Bosch Termoteknik
ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ Bosch 
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΝΤΙΖΕΛ ΣΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!  ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ 15.000 ΕΡΓΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ !!!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ Bosch ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΤΖΙΡΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 ΔΙΣ ΕΥΡΩ. 
HENKEL
ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ
ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ 3 (!!!) ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΜΕ ΣΥΝΟΛΟ 1500 ΕΡΓΑΤΕΣ
Betek Boya ve Kimya Sanayi ΤΗΣ Caparol-Gruppe
ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΓΙΕΣ 
MAN Truck & Bus
ΘΙΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ VW. ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΟΦΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ "NEOPLAN".
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ 1936 ΕΡΓΑΤΕΣ
HUGO BOSS
ΡΑΒΟΥΝ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ , ΠΟΥΚΑΜΙΣΑ ΚΛΠ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ !!!
ΠΗΓΕΣ:

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων