Ζουράρις: Θα ψηφίζω προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια

 Greek Spirit 

9-11-2016

 ΤΟ 2015 Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ MEGA OTI ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΖΟΥΡΑΡΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ Η ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΑΠΟΚΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ
Το πρώτο εξάμηνο του 2015 η κυβέρνηση παρίστανε τoν ''αντάρτη'' σε ΗΠΑ και Ε.Ε Τελικά υποτάχθηκε σε αυτούς με τα γνωστά αποτελέσματα (μνημόνιο-δημοψήφισμα παρωδία κτλ)  Την εποχή εκείνη ο Ζουράρις είχε κάνει την εξής  δήλωση στο MEGA : ''Θα ψηφίζω προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και προσάρτηση της Μακεδονίας στα Σκόπια''
Η δήλωση αυτή είχε περάσει απαρατήρητη εφόσον κανείς δεν ήθελε να ασχοληθεί σοβαρά με τον κ Ζουράρι.Σήμερα όμως ο Ζουράρις υπουργοποιήθηκε και οι δηλώσεις του αποκτούν ιδιαίτερη σημασία. 

Την εποχή λοιπόν που η κυβέρνηση παρίστανε τον ΄΄αντάρτη΄΄, δηλαδή το πρώτο εξάμηνο του 2015, εκείνη ακριβώς την εποχή είχε αποφασισθεί η παράδοση της Μακεδονίας στα Σκόπια, ή έστω η ΄΄γκριζοποίηση'' ενός κομματιού της προκειμένου να περάσει ο ρωσικός αγωγός SOUTH STREAM. Από την ίδια περιοχή οι Αμερικάνοι και Γερμανοί σχεδιάζουν να περάσουν το δικό τους αγωγό τον ΤΑΡ.
Το παιχνίδι των αγωγών είναι περίπλοκο αλλά έχει ορισμένες σταθερές. Οι αγωγοί πρέπει να περνάνε από κράτη ή περιοχές οι οποίες είναι απολύτως ελεγχόμενες απο τον ιδιοκτήτη και εκμεταλευτή των αγωγών.
Οι αγωγοί φέρνουν πάντα πόλεμο και χάος, όπως στην Συρία όπου ο πόλεμος ξέσπασε για να αναγκασθεί ο πρόεδρος Άσαντ να δεχθεί τον αγωγό Κατάρ-Ιορδανίας-Τουρκίας-Ευρώπης να περάσει από την Συρία.
Ο Τσίπρας το 2015 έχοντας καταλάβει την πρεμούρα των γερμανοαμερικάνων για να περάσουν τον ΤΑΡ ( που θα διασχίζει Αζερμπαϊτζάν-Γεωργία-Τουρκία-Ελλάδα-Αλβανία-Ιταλία-Αυστρία )από την Μακεδονία προσπαθούσε με την προσέγγιση του με την Ρωσία να απειλήσει τους Αμερικανογερμανούς και μάλιστα δεν θα δίσταζε να δώσει και ένα διάδρομο ελεύθερης διέλευσης στους Ρώσους στην Μακεδονία -Θράκη, κάτι που ο κ.κ. Ζουράρις παραφούσκωσε με την λογοδιάρροια του ως προσάρτηση στα Σκόπια.
Βέβαια όλα αυτά τελικά αποδέχθηκαν φληναφήματα, διότι όχι μόνο δεν απειλήσαμε την δύση αλλά υπογράψαμε και τρίτο μνημόνιο και μάλιστα ρίξαμε το φταίξιμο στον Βαρουφάκη. Όσο για την περίφημη προσέγγιση με την Ρωσία έχει αποδειχθεί πλέον ότι αποτελεί ένα καλά δομημένο παραμύθι-μύθο.Τελικά υποταχθήκαμε στην Γερμανία και ήδη ο ΤΑΡ κατασκευάζεται στην Μακεδονία και Θράκη.
Όμως κάπου θα ακούστηκε και το σενάριο παραχώρησης ελληνικής γης στην Ρωσία μέσω Σκοπίων ( δεν το λέμε εμείς, ο κ.κ. Ζουράρις το ανέφερε πρώτος ως επιλογή, ο σημερινός υπουργός παιδείας )για να περάσει τον δικό της αγωγό , τον SOUTH STREAM που τώρα ονομάζεται TURKISH STREAM, κάπου θα ακούστηκε κάτι και από εκεί το ΄΄έπιασε΄΄ ο κ.κ. Ζουράρις και μάλιστα το διέρρευσε με στομφώδη τρόπο στην τηλεόραση.
Αυτό που πρέπει να μας μείνει είναι ότι οι αγωγοί μόνο φασαρίες και καταστροφή φέρνουν, ειδικά στην Ελλάδα που είναι μια χώρα χωρίς ηγεσία. Διαβάστε παρακάτω μια ανάλυση απο το http://iakovosal.blogspot.gr  το οποίο πρώτο είχε αναλύσει την δήλωση του Ζουράρι το 2015 και κατόπιν μια ανάλυση του https://hellenicsunrise.blogspot.gr σχετικά με τους κινδύνους που φέρνουν οι αγωγοί για την Μακεδονία-Θράκη

 

Σάββατο, 6 Ιουνίου 2015


Κ. Ζουράρης: Θα Ψηφίσω ακόμη και την Παράδοση της Μακεδονίας στα Σκόπια

Λέω συνέχεια για το ενεργειακό παιχνίδι Ρωσίας-Τουρκίας, με την ΕΕ και τις ΗΠΑ να βρίσκονται πίσω από την Τουρκία στο θέμα του Southern Energy Corridor. Έλεγα πριν λίγο καιρό ότι αν όντως θέλει ο Σύριζα να έρθει σε ρήξη με την ΕΕ και το ΝΑΤΟ, είναι δεδομένο ότι η Ελλάδα θα πρέπει να παραχωρήσει κάποιο έδαφος στο βόρειο τμήμα της, ώστε να μην είναι η Ευρώπη και το ΝΑΤΟ εξαρτημένοι ενεργειακά από την Ρωσία.
Γι’αυτό και έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ο χάρτης, γι’αυτό και ο Στάλιν είχε αποδεχτεί την πρόσδεση της Ελλάδας στο πλευρό των Δυτικών μετά το τέλος του Β Παγκοσμίου Πολέμου. Γιατί δεν θα ήταν λογικό να απαιτήσει ο Στάλιν να μην έχουν οι Δυτικοί πρόσβαση στην Κασπία Θάλασσα και την Μέση Ανατολή. Γιατί αυτό θα συνέβαινε αν η Ελλάδα γινόταν ένας σοβιετικός δορυφόρος, αφού όλες οι υπόλοιπες Βαλκανικές χώρες ήταν Ρωσικοί δορυφόροι.
Είναι επομένως δεδομένο ότι αν η Ελλάδα επιλέξει να εγκαταλείψει την Δύση, ο χάρτης θα ξανασχεδιαστεί. Αυτό το γνωρίζει η Δύση, το γνωρίζει η Ρωσία, το γνωρίζουν οι Έλληνες πολιτικοί, το γνωρίζουν οι πάντες. Έλεγα λοιπόν ότι αν η Ελλάδα έρθει σε ρήξη με την Δύση, θα πρέπει να παραχωρήσει μία λωρίδα γης στο βόρειο τμήμα της, ώστε να ενωθεί η Τουρκία με την Αλβανία. Εκτός και αν μπορεί να επιτευχθεί μία σύνδεση μέσω των Σκοπίων. Η Ελλάδα όμως δεν επέτρεψε την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ το 2008, και μπλόκαρε και την είσοδο τους στην ΕΕ, με αποτέλεσμα τα Σκόπια να είναι σήμερα στη σφαίρα επιρροής της Ρωσίας, υπό την ηγεσία του Νίκολας Γκρουέφσι.
Αυτός είναι και ο λόγος που ο Πούτιν είναι πολύ λιγότερο επιθετικός προς την ΕΕ, σε σχέση με τον Τσίπρα και τον Καμμένο. Ο Πούτιν δεν έχει λόγω σήμερα να τα κάνει όλα Κούγκι. Μόλις τον Μάρτιο του 2015 ξεκίνησε ο Τουρκοαζέρικος αγωγός TANAP, που είναι το βασικό τμήμα του Southern Energy Corridor. Υπολογίζεται ότι θα χρειαστούν 3 χρόνια περίπου μέχρι ο αγωγός TANAP να χτυπήσει τα Ελληνοτουρκικά σύνορα. Στο μεταξύ οι Ρώσοι μπορούν να βρουν μία λύση με την ΕΕ και τις ΗΠΑ, όπως πχ να έρχεται από την Τουρκία στην Ευρώπη φυσικό αέριο και της Ρωσίας και της Κασπίας, κάτι που είχαν προτείνει στο παρελθόν και η ΕΕ και οι ΗΠΑ, αλλά είχε απορρίψει η Ρωσία.
Επομένως τον Πούτιν τον εξυπηρετεί να περιφέρει ως τρόπαιο τον Τσίπρα στα κανάλια, κουνώντας το δάχτυλο στους Ευρωπαίους και τους Αμερικανούς, λέγοντας “κοιτάξτε, εκτός από τους προέδρους της Ουγγαρίας, της Σερβίας και των Σκοπίων, έχω και τους Έλληνες, και μπορώ να μπλοκάρω τον αγωγό σας”. Αυτό αυξάνει δραματικά την διαπραγματευτική ισχύ του Πούτιν. Αλλά σε καμία περίπτωση ο Πούτιν δεν θέλει να γίνει Κούγκι η Ελλάδα τρία ολόκληρα χρόνια προτού φτάσει ο TANAP στα Ελληνοτουρκικά σύνορα.
Άλλωστε ο Πούτιν γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν είναι σε θέση η Ελλάδα να αποκόψει ενεργειακά το ΝΑΤΟ από την Κασπία Θάλασσα και την Μέση Ανατολή, και κάτι τέτοιο απλά θα σήμαινε τον διαμελισμό της χώρας, την σύνδεση Τουρκίας-Αλβανίας, και άρα την μείωση της ισχύς της Ρωσίας στα Βαλκάνια. Υπό προϋποθέσεις, αν δεν βρεθεί λύση ανάμεσα στην Ρωσία και την ΕΕ, και ο ΤΑΝΑP φτάσει στην Ελλάδα, την Ρωσία ενδεχομένως και να την συμφέρει να γίνει η Βόρεια Ελλάδα Κούγκι. Αλλά σε καμία περίπτωση ο Πούτιν δεν έχει αυτή τη στιγμή αυτό στο μυαλό του, ούτε και τον εξυπηρετεί κάτι τέτοιο.
Το τζογάρισμα που κάνει ο Τσίπρας με την χώρα είναι καθαρά έμπνευση του Τσίπρα, και καμία σχέση δεν έχει με τον Πούτιν. Αν ήθελε άλλωστε ο Πούτιν θα μπορούσε να δυναμιτίσει πολύ περισσότερο την κατάσταση. Και δεν το έκανε. Στην Κριμαία που έκανε το ντου, έκανε το ντου γιατί ήταν το χωράφι του, και είχε κάθε δικαίωμα να το κάνει. Η Ελλάδα είναι σύμμαχος της Ρωσίας, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση χωράφι της Ρωσίας. Η Ελλάδα ανήκει στο ΝΑΤΟ.
Η ουσία όμως είναι ότι όταν ο μπουρδολόγος Ζουράρης λέει ότι θα ψηφίσω νόμο του Σύριζα ακόμη και αν δίνει την Μαδεδονία στα Σκόπια, δεν το λέει καθόλου τυχαία. Το λέει επειδή γνωρίζει τους κινδύνους, και το λέει θέλοντας να πει θα το ρισκάρουμε μέχρι τέλους. Γιατί αυτοί που αποφασίζουν έχουν να πάρουν μία πολύ δύσκολη απόφαση. Να αποφασίσουν αν τους πονάει περισσότερο να χάσουν τα παραμάγαζα τους στο δημόσιο, ή αν τους πονάει περισσότερο το να χάσει η Ελλάδα κάποια εδάφη. Και αυτή η απόφαση είναι μία απόφαση πολύ δυσκολότερη και πολύ πιο σύνθετη απ’όσο φαίνεται. Και αν κρίνουμε και από το τι έγινε στην Κύπρο το 74, δεν θα πρέπει να είμαστε καθόλου σίγουροι για το ποια θα είναι η κατάληξη.
Και μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος, μα αφού ακόμη και η Ρωσία λέει στην Ελλάδα να τα βρει με τους Ευρωπαίους, πως μπορεί να τζογάρει ο Τσίπρας? Φυσικά και μπορεί. Γιατί δεν είναι καθόλου δεδομένο το τι θα συμβεί αν καταρρεύσει η Ελλάδα. Δεν μπορεί να διασφαλιστεί ότι η Τουρκία δεν θα αναγκαστεί να επέμβει, ή μάλλον ότι δεν θα βρει την ευκαιρία να επέμβει, δήθεν για να προστατεύσει τους Μουσουλμανικούς πληθυσμούς στην Βόρεια Ελλάδα. Αν γίνει κάτι τέτοιο κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα συμβεί, γιατί θα είναι πολύ δύσκολο να μην κινηθούν και οι ΗΠΑ και η Ρωσία.
Η ουσία όμως είναι άλλη. Η ουσία είναι ότι αυτό που λέει ο Ζουράρης το λέει βέβαια καθ’υπερβολήν, αλλά υπάρχει ένα ολόκληρο σκεπτικό από πίσω. Και σε καμία περίπτωση δεν εννοώ ότι οι κομμουνιστές θα παραδώσουν ένα τμήμα της Ελλάδας με συμβολαιογραφική πράξη. Αν γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να γίνει με πολεμική σύρραξη. Αλλά όταν οι εξελίξεις είναι τόσο εύκολα προβλέψιμες, οι πολεμική σύρραξη δεν διαφέρει και πολύ από την συμβολαιογραφική πράξη.

ΓΙΑΤΙ Η ΘΡΑΚΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ - ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ

Greek Spirit
20-10-2016
Η Τουρκία δεν διαθέτει κοιτάσματα αερίου και πετρελαίου (υδρογονάνθρακες), κοιτάσματα τα οποία θα  μπορούσε να εκμεταλλευτεί για εσωτερική΄κατανάλωση ή εξαγωγή.
Η Τουρκία μοιράζεται πολλά κοινά με την Γερμανία όπως τον ανθελληνισμό, την συμμαχία με το Κατάρ (άξονας  Κατάρ- Τουρκίας- Γερμανίας-ΗΠΑ που δημιούργησε τον πόλεμο στην Συρία) , την απο κοινού προσπάθεια εκρίζωσης του ελληνισμού από την Μικρά Ασία και τις γενοκτονίες Ελλήνων-Αρμενίων Ακόμα και τα σχέδια του Ερντογάν για την δημιουργία ομοσπονδιακών κρατιδίων, οχτώ τον αριθμό, στα οποία θα χωριστεί η Τουρκία,ακόμα και αυτό είναι εμπνευσμένο απο την Γερμανία.
Ένα από τα πολλά που μοιράζεται η Τουρκία με την Γερμανία είναι η ενεργειακή της εξάρτηση από την Ρωσία.
Έχω γράψει για τον αγωγό  που φέρνει αέριο απο την νότια Ρωσία στην Τουρκία ο οποίος φιλοδοξεί να επεκταθεί στον turkish stream
Σε αντίθεση με αυτό που πιστεύει η ΄΄πλατιά λαϊκή μάζα'' περί συμμαχιών , τίποτα στην διεθνή σκηνή δεν είναι απολύτως στεγανό, τίποτα δεν εξασφαλίζει την απόλυτη αφοσίωση και τίποτα δεν υποχρεώνει κανένα να μην κινείται με βάση το εθνικό του συμφέρον.Μην κοιτάτε την Ελλάδα...

Η Τουρκία μπορεί λοιπόν να έχει προσφάτως συνάψει συμμαχία με την Ρωσία, μια εξέλιξη σε μια γεωπολιτική και διπλωματική σαπουνόπερα που εκτυλίσσεται ακόμα από τα χρόνια του Λένιν μεταξύ Τουρκίας-Ρωσίας, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως η Τουρκία, ακριβώς όπως και η Γερμανία, δεν προσπαθεί να απεξαρτηθεί από το Ρωσικό αέριο κοιτώντας προς την Μ.Ανατολή και την Αραβική χερσόνησο.Αρωγό και προστάτη έχουν και οι δύο χώρες τις ΗΠΑ, αλλά  η πραγματικότητα δεν είναι και τόσο απλή αναφορικά με την βοήθεια των ΗΠΑ.Η Αμερική επί προεδρίας Ομπάμα έχει επιδείξει μια δυστοκία στην εκπλήρωση της αποστολή που είχαμε τουλάχιστον συνηθίσει να θεωρούμε ως θέσφατο δηλαδή την ανάμειξη την Μ.Ανατολή πότε με πολεμικές ενέργειες όπως στο Ιράκ ,πότε με την διπλωματία όπως την προσπάθεια Κλίντον για την εύρεση οριστικής λύσης στο Παλαιστιανικό πρόβλημα και την οριστική και μόνιμη συνεννόηση Παλαιστίνιων-Εβραίων (προσπάθεια που πολεμήθηκε με λύσσα από ακραίους κύκλους και στις δύο πλευρές ,προσπάθεια που πλήρωσε ο Κλιντον με τον ΄΄λεκέ΄΄ της Μόνικα) 

Οι προσπάθειες Τουρκίας και Γερμανίας για την απεξάρτηση από το ρωσικό αέριο εντάθηκαν από το 2009 και το 2011 οπότε και οι δύο χώρες κατέστρωσαν το σχέδιο του αγωγού Κατάρ-Ιορδανίας-Συρίας-Τουρκίας-Ελλάδας-Αλβανίας -Ιταλίας-Αυστρία-Γερμανίας.

Έχω γράψει δεκάδες φορές γιαυτό τον αγωγό αλλά επιμένω διότι αυτός ακριβός ο αγωγός είναι η αφορμή για τον  Γ΄Παγκόσμιο Πόλεμο.Από αυτό το σχέδιο, διότι ο αγωγός ποτέ δεν υλοποιήθηκε, και από τα τεκταινόμενα γύρω από αυτό θα ξεσπάσει ο Γ΄ΠΠ.
Από την άρνηση της Συρίας για σύμπραξη στο παραπάνω σχέδιο ξέσπασε ο πόλεμος, για να καμφθεί ο Άσαντ, ένας πόλεμος που χρηματοδοτήθηκε και εκτελέσθηκε από τον άξονα Κατάρ-Τουρκίας-Γερμανίας και τελικά των ΗΠΑ.
Η Γερμανία για τρίτη φορά είναι η υπεύθυνη  για παγκόσμιο πόλεμο

Παράλληλα με παραπάνω σχέδιο οι Γερμανοί και Τούρκοι είχαν σκεφθεί και άλλες εναλλακτικές όπως τον αγωγό ΤΑΝΑΡ ή ΤΑΡ σε ότι αφορά το ελληνικό κομμάτι , ο αγωγός που θα φέρνει το αέριο της Κασπίας θάλασσα στην Ευρώπη δια μέσω Αζερμπαϊτζάν-Γεωργίας-Τουρκίας-Ελλάδας-Αλβανίας- Ιταλίας-Αυστρίας-Γερμανίας. Αυτός ο αγωγός στο ευρωπαϊκό κομμάτι του  δεν είναι τίποτα άλλο απο τον αγωγό που έχει σχεδιασθεί να έρθει από το Κατάρ, τον αγωγό για τον οποίο έγινε ο πόλεμος στην Συρία.

Άρα, τόσο ο ΤΑΝΑΡ (Αζερμπαϊτζάν-Ευρώπη) όσο και αγωγός Κατάρ-Ευρώπη θα περνάνε από την Ελλάδα-Αλβανία δηλαδή από την Βόρειο Ήπειρο και Ιταλία-Αυστρία.
Και εδώ είναι το πρόβλημα
Όπως ήδη γνωρίζουμε η Ιταλία βρίσκεται σε κρίση ανάλογη με την ελληνική και μάλιστα με τα σενάρια εξόδου από την ευρωζώνη  και της κατάρρευσης των τραπεζών να είναι ακόμα πιο πιθανά από τα αντίστοιχα σενάρια για την Ελλάδα. Πέρα όμως από αυτό η κρίση στην Ιταλία έχει οδηγήσει στην αναζωπύρωση αποσχιστικών κινημάτων όπως πχ η ανάδειξη της Λίγκας του Βορά που θέλει την απόσχιση της βόρειας Ιταλίας. Η Ιταλία πραγματικά κλυδωνίζεται .

Πάμε τώρα στην Αλβανία , μια ακόμα χώρα από την οποία οι Γερμανοί θέλουν να περάσουν τους αγωγούς τους. Η αλήθεια είναι ότι οι αγωγοί αυτοί θα περάσουν από την βόρειο Ήπειρο, το κομμάτι του Αλβανικού κράτους όπου οι Αλβανοί είναι η μειονότητα.Η Αλβανία σε σχέση με την Ελλάδα και Ιταλία μπορεί να είναι φτωχότερη αλλά βρίσκεται σε φάση ανόδου.Η Γερμανία και οι ΗΠΑ φροντίζουν με αγάπη και στοργή την Αλβανία η οποία λαμβάνει δάνεια από το ΔΝΤ χωρίς μνημόνια, λαμβάνει διπλωματικό know how αμφισβήτησης των χερσαίων και θαλάσσιων συνόρων με την Ελλάδα, λαμβάνει επίσης know how και υποστήριξη γα την ανάδειξη θεμάτων που αφορούν σε δήθεν μειονότητες όπως πχ οι Τσαμηδες. 
Λαμβάνει επίσης στρατιωτική βοήθεια από την Τουρκία και το ΝΑΤΟ Μάλιστα δε, η Τουρκία εδώ και δεκαετίες , αθόρυβα, παρέχει βοήθεια στην Αλβανία που δεν περιορίζεται μόνο σε στρατιωτικά αντικείμενα αλλά επεκτείνεται και στην εκπαίδευση σε ΑΕΙ και σε υποτροφίες Αλβανών φοιτητών σε Τουρκικά πανεπιστήμια στην Τουρκία αλλά και στην κατεχόμενη Κύπρο. Η κατεχόμενη Κύπρος είναι η Κολομβία της Μεσογείου, είναι το κέντρο και ο κόμβος κάθε είδους μαφιόζικης δραστηριότητας από διακίνηση ναρκωτικών μέχρι και παράνομων πυρηνικών όπλων 

Κρατήστε το αυτό διότι έτσι θα καταλάβετε πως και γιατί η Αλβανία αποτελεί την κύρια πηγή τόσο χασίς όσο και σκληρών ναρκωτικών στην Ευρώπη.Αυτό σπουδάζουν οι Αλβανοί με υποτροφία στα κατεχόμενα , οι οποίοι  σπουδαστές κατόπιν καταλαμβάνουν και κυβερνητικές θέσεις και κάνουν πολιτικές καριέρες. Και στην Τουρκία τα έσοδα από την διακίνηση ναρκωτικών από Αφγανιστάν συνεισφέρουν τόσο στον κρατικό προϋπολογισμό αλλά περισσότερο στην εξαγορά συνειδήσεων της τουρκικής πολιτικής σκηνής 
Τι δεν καταλαβαίνετε;

Είναι φανερό ότι η Αλβανία αποτελεί το χαϊδεμένο παιδί των πάντων, ΗΠΑ-Γερμανίας-Τουρκίας, τι άλλο χρειάζεται μια χώρα σήμερα για να πάει μπροστά;
Βέβαια όταν εκχωρείς την ψυχή στον διάβολο χάνεις και κάτι.Η Αλβανία έχει παραδοθεί στο φανατικό-άλλοι το λένε ριζοσπαστικό -Ισλάμ. Μπορεί ακόμα να μην φαίνεται και τόσο καθαρά η επιρροή των φανατικών ισλαμιστών στην Αλβανία οι οποίοι είναι ΄΄φορτωμένοι΄΄ με καταριανά λεφτά, αλλά σύντομα οι Αλβανοί θα το μετανοιώσουν.Αλλά ακόμα έχουν χρόνο.

Η έτερη ευρωπαϊκή χώρα από την οποία θα περάσουν οι αγωγοί είναι η Ελλάδα, ε... τα σχόλια περιττά.Χάος και καταστροφή. 

Αν υποθέταμε ότι οι τρεις χώρες , Ιταλία-Αλβανία-Ελλάδα,είναι οι χώρες οι οποίες έπρεπε να χαίρουν σταθερότητας για να είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν τους αγωγούς τότε θα αναρωτιόμαστε πως στο καλό και οι τρεις αυτές χώρες βρίσκονται μπλεγμένες σε περίεργες καταστάσεις.Η δε Ιταλία και Ελλάδα σε οικονομική καταστροφή και η δε Αλβανία σε μια περίεργη συμμαχία με την γεωπολιτική  μαφία η οποία δεν οδηγεί σε ανάπτυξη αλλά σε μετατροπή της σε κρατίδιο άσυλο της μαφίας τόσο της πολίτικης και της γεωπολιτικής όσο και της θρησκευτικής.

Τι κοινό έχουν αυτές οι χώρες ; μα τι άλλο από το ότι προορίζονται για χώρες που θα φιλοξενήσουν τους αγωγούς γερμαΝικών συμφερόντων.

 Υπάρχει όμως και ένας άλλος αγωγός που θέλει και αυτός να περάσει από τις ίδιες χώρες και δεν είναι άλλος από τον περίφημο turkish stream που παλιότερα λέγονταν south stream και που όπως είπαμε παραπάνω θα αποτελέσει την συνέχεια του ήδη υπάρχοντος αγωγού που δίνει αέριο στην βόρεια Τουρκία από την νότια Ρωσία. Ο αγωγός αυτός αποτελεί ένα σχέδιο των Ρώσων για να παρακαμφθεί η Ουκρανία από την οποία και μέχρι πριν τον πόλεμο πέρναγαν όλοι σχεδόν οι αγωγοί από την Ρωσία προς την Ευρώπη.Όπως όλοι ξέρουμε, η Ουκρανία αυτή την στιγμή δεν είναι και η καταλληλότερη χώρα για  αγωγΟύς και ειδικά ρωσικών συμφερόντων.

Άρα 3 αγωγοί, δύο γερμανοτουρκοαραβικων συμφερόντων και ένα τουρκορωσικών συμφερόντων θέλουν να περάσουν από την Ελλάδα-Αλβανία-Ιταλία ή καλύτερα από Θράκη-Μακεδονία- Βόρειο Ήπειρο και Ιταλία.
Πρέπει ήδη έχετε αρχίσει να καταλαβαίνετε τον κίνδυνο.

 Εδώ πρέπει να σημειώσω ότι τον turkish stream , τον τουρκορωσικό αγωγό ΔΕΝ τον θέλει ούτε η Γερμανία ούτε το Κατάρ,ούτε οι ΗΠΑ αλλά ούτε και η Αυστρία που αποτελεί την προτελευταία χώρα διέλευσης πριν την Γερμανία. Οι λόγοι είναι προφανείς, Γερμανία και ΗΠΑ θέλουν επιτέλους τους Ρώσους έξω από την παράγκα που λέγεται Ευρώπη και οι Καταριανοί επίσης θέλουν να πουλάνε το αέριο τους χωρίς ανταγωνιστές.Εδώ κάποιος οξυδερκής αναγνώστης θα παρατηρήσει εύστοχα ότι η Τουρκία δεν θα έπρεπε να συνάψει συμφωνία για τουρκορωσικό αγωγό την στιγμή που έχει συμφωνήσει με την Γερμανία και Κατάρ για άλλο αγωγό, και θα έχει δίκιο.Όμως όπως είπα και στην αρχή στην εξωτερική πολιτική δεν υπάρχουν θέσφατα και στεγανά,παρά μόνο το εθνικό συμφέρον, μην κοιτάτε την Ελλάδα....
Είναι πολλοί οι οποίοι-ανάμεσα τους και εγώ- υποστηρίζουν ότι ο τουρκορωσικός αγωγός δεν θα υλοποιηθεί ποτέ εφόσον η Γερμανία δεν θα αφήσει την Ρωσία να τον περάσει στην Ευρώπη. Και ποιο θα ήταν το πρώτο σημείο εισόδου στην Ευρώπη ; μα η Θράκη μας. Η Θράκη ανήκει στην Ελλάδα, ε; και η Ελλάδα ανήκει στην Γερμανία, ε; Ωραία , καμία αντίρρηση.
Από την άλλη ο Ερντογάν γνωρίζει ένα βρώμικο μυστικό του γερμανικού αγωγού ΤΑΝΑΡ, αυτού που θα ενώσει Αζερμπαϊτζάν με Ευρώπη και που εμείς τον λέμε ΤΑΡ.Το μυστικό αυτό είναι ότι τα κοιτάσματα της Κασπίας δεν επαρκούν για να καλύψουν τις ανάγκες της Ευρώπης.Ο Ερντογάν επίσης γνωρίζει ότι ο άλλος αγωγός, Κατάρ-Συρία-Τουρκία -Ελλάδα-Ευρώπη, δεν πρόκειται να γίνει, όχι τουλάχιστον πριν σταματήσει ο πόλεμος στην Συρία και φύγουν οι Ρώσοι από αυτήν , κάτι αδύνατον.
Ο Ερντογάν γνωρίζει ότι, ναι, το  αίμα νερό δεν γίνεται, ότι ναι , οι Γερμανοί και οι Καταριανοί είναι φίλοι του, αδέρφια του τόσους Έλληνες και Αρμένιους και Ασσύριους χριστιανούς έχουν εξολοθρεύσει μαζί, αλλά.....οι μπίζνες μπίζνες, και μπίζνες με ξοφλημένα σχέδια αγωγών δεν γίνονται.
Η μόνη προοπτική είναι ο turkish stream , ο αγωγός ρωσοτουρκικών συμφερόντων ο οποίος όμως δεν μπορεί να περάσει στην Ευρώπη ...Αλλά ο Ερντογάν είναι ευέλικτος και ίσως,,,ίσως λέμε ... να έχει την λύση.
Πριν όμως πάμε στην λύση να δούμε πρώτα πως η Τουρκία θα λύσει το ενεργειακό της πρόβλημα εφόσον η ίδια δεν παράγει αέριο και πετρέλαιο και ο αγωγός από το Κατάρ δεν πρόκειται να γίνει .

Οι  λύσεις που είχε βρει μέχρι το 2015 ήταν το λαθρεμπόριο από το Ισλαμικό Κράτος  και από το Ιρακινό Κουρδιστάν, το αυτόνομο Κουρδιστάν του Ιράκ με πρόεδρο τον Κούρδο κολλητό του Ερντογάν, τον Μασούτ Μπαρζανί. Ο Μπαρζανί είναι ηγέτης ενός πραγματικού κράτους με οικονομικούς δείκτες που θα ζήλευαν πολλά ευρωπαϊκά ( και δείκτες διαφθοράς που θα ζήλευαν πολλά λατινοαμερικανικά) το οποίο έχει πλουτίσει από τις εξαγωγές υδρογονανθράκων .Ο Μπαρζανί δεν βλέπει και με πολύ συμπάθεια τις προσπάθειες των Κούρδων της Τουρκίας και Συρίας να ανεξαρτοποιηθουν, δεν είναι ρε παιδί μου.... και πολύ  σίγουρος για όλη αυτή την φασαρία που βάζει σε δοκιμασία τις ισορροπίες στην περιοχή.

Ο Μπαρζανί έχει χρηματοδοτήσει ακόμα και προεκλογική εκστρατεία του Ερντογάν, έχει δηλαδή δώσει το κάτι τις κι αυτός, από την άλλη διατηρεί άριστες σχέσεις με την Ρωσία και το Ιράν, το μαγαζί του είναι γωνία και δεν είναι σίγουρος για την όλη αυτή φασαρία των Κούρδων της Ροζάβα( Βόρεια Συρία) που χαλάει την αγορά σε ημέρες και ώρες εργάσιμες..

Από την άλλη δεν θέλει να τον βγάλουν και προδότη.Το χρήμα μόνο προβλήματα φέρνει.
Από το καλοκαίρι του 2015 ο κ. Πούτιν κυριολεκτικά ανατίναξε τις εισαγωγές πετρελαίου της Τουρκίας από Ισλαμικό Κράτος και δυσκόλεψε αυτές από το Ιρακινό Κουρδιστάν. Ο Ερντογάν και η Τουρκία έχουν ζοριστεί πολύ  διότι ο Πούτιν ταυτόχρονα και αφού εκνευρίστηκε με την κατάρριψη του ρωσικού μαχητικού τον Νοέμβριο του 2015, μείωσε την παροχή αερίου από τον ήδη υπάρχοντα αγωγό Ρωσίας-Τουρκίας, αυτόν που λέμε τόση ώρα ότι θέλουν τώρα να τον αναβαθμίσουν σε turkish stream. Οι ελλείψεις στην Τουρκία σε ενέργεια οδήγησαν ακόμα και σε διακοπές ρεύματος και άλλες παρενέργειες.
Μετά την απόπειρα πραξικοπήματος Τουρκία και Ρωσία τα ξαναβρήκαν αλλά το τοπίο στην Συρία είναι τόσο μπερδεμένο που δεν γίνεται να αποκατασταθεί το λαθρεμπόριο πετρελαίου από το Ισλαμικό Κράτος το οποίο έτσι κι αλλιώς βρίσκεται σε κάμψη.
Για όλα αυτά ο Ερντογάν συναίνεσε στον turkish stream και στην αποκατάσταση τον σχέσεων με την Ρωσία διότι σου λέει : ακόμα και να μην περάσει ποτέ στην Ευρώπη τουλάχιστον οι ρώσοι θα μου δίνουν όσο αέριο θέλω, φίλοι είμαστε τώρα.
Παράλληλα ο Ερντογάν προσανατολίζεται στην εισαγωγή αερίου από το Ιραν το οποίο αφού του άρθηκε το εμπάργκο πουλάει σαν τρελό το αέριο του διψασμένο για ρευστό .Υπαρχει μάλιστα και ένα ξεχασμένος αγωγός Ιράν -Τουρκία ή τέλος πάντων μια υποδομή η οποία με λίγη καλή θέληση θα μπορέσει να τροφοδοτήσει την διψασμένη Τουρκία.Στο κάτω κάτω Ιράν και Ερντογάν πάντα κάνανε μπίζνες , απο την εποχή ακόμα του εμπάργκο όταν οι Ιρανοί αξιωματούχοι και διάφοροι περίεργοι διώχνανε το χρήμα τους στο εξωτερικό μέσω Τουρκίας.Ο Ταγίπ χει βγάλει δις δολάρια από αυτή την δουλειά.

Αλλά οι ευτυχείς συμπτώσεις δεν σταματάνε εδώ, βλέπετε το Ιράν είναι και σύμμαχος της Ρωσίας ( την ίδια στιγμή που ''δουλευει τις ΗΠΑ ψιλό γαζί), τι ωραία,και ο Ερντογάν είναι σύμμαχος της Ρωσίας !!!!! Αρα η Ρωσία του βγαίνει του Ενρτογάν πιο χρήσιμη από την Γερμανία.
Είπαμε όμως ότι ο Ερντογάν ίσως να έχει σκεφθεί κάποιον κόλπο για να περάσει ο αγωγός στην Ευρώπη, δηλαδή στην Θράκη και Μακεδονία .
Αλλά ας πάμε λίγο πίσω.Είπαμε ότι οι τρεις χώρες, Ιταλία-Αλβανία-Ελλάδα είναι αυτές που έχουν ως κοινό παρανομαστή την διέλευση του ΤΑΡ (Αζερμπαϊτζάν-Ευρώπη) και του Κατάρ- Ευρωπη.
Για να περάσει ένα αγωγός από τρίτη χώρα τότε αυτή η χώρα δεν πρέπει απλά να είναι πρότυπο σταθερότητας αλλά και υποτελής και υποχείριο, απλά πράγματα. Η Γερμανία ποτέ δεν θα πέρναγε το αγωγό της από χώρες οι οποίες απλά θα της ΄΄εκαναν την χάρη΄΄ ,όχι, αυτές οι χώρες θα έπρεπε να είναι απολύτως υποταγμένες, αποικίες της.
Ε, η Ελλάδα σήμερα είναι αποικία της Γερμανίας και αυτό έγινε με τον σκληρό τρόπο του Δ΄ οικονομικού Ράιχ. Με ψευδή στοιχεία από την ΕΛΣΤΑΤ μπήκαμε στα μνημόνια και κατόπιν την ιστορία την γνωρίζετε.
Η Ιταλία μια απο τα ίδια.
Ιταλία και Ελλάδα ήταν κορίτσια από  ΄΄καλό σπίτι΄΄ και η εκπόρνευση τους έπρεπε να γίνει με την βία.Η Αλβανία από την άλλη ήταν φτωχή και εθελοντικά έπεσε στα δίχτυα της μαφίας και ανταμείφθηκε γιαυτό και έγινε και αυτή αποικία της Γερμανίας.
Ωραία, τώρα το μόνο που μένει είναι οι αγωγοί. Ενταξει ο ΤΑΡ κατασκευάζεται κουτσά στραβά, ο άλλος, ο Κατάρ-Ευρώπη όχι και αυτό λόγω επέμβασης Πούτιν στην Συρία.Παρόλα αυτά οι Γερμανοί ελπίζουν, ξέρετε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, οι Γερμανοί όμως πρώτοι.
Όπως είπα παραπάνω όταν λέμε ότι ο ΤΑΡ περνάει από Αλβανία εννοούμε από Βόρειο Ήπειρο.Αυτό εξηγεί το μπαράζ προσπαθειών της Αλβανικής  κυβέρνησης τα δύο τελευταία χρόνια εναντίον των βορειοηπειρωτών με διάφορους μεθόδους , από αλλοίωση της πληθυσμιακής κατανομής με εισαγωγή καθαρά Αλβανικών πληθυσμών σε Βορειοηπειρωτικές περιοχές, από συνενώσεις βορειοηπειρωτικών δήμων και διοικητικών διαμερισμάτων με απομακρυσμένα ή όμορα με καθαρά αλβανικούς πληθυσμούς ( έτσι αποτρέπεται η δυνα΄τοτητα να ψηφίζουν οι Βορειοηπειρώτες τοπικούς άρχοντες αλλά βουλευτές) μέχρι και την αρπαγή ακίνητων και τεμαχίων γης των βορειοηπειρωτών αλλά και την δίωξη της Ορθόδοξης εκκλησίας.
Γιατί; μα γιατί οι Γερμανοί δεν θέλουν να ακούνε για Έλληνες , δεν θέλουν να υπάρχει μειονότητα (πλειονότητα είναι αλλά τέλος πάντων) Ελληνική από εκεί που θα περάσουν οι αγωγοί. Τι θα γινει αν η μειονότητα αυτή που είναι πολύ πιο δυναμική-έξυπνη-μορφωμένη αποφασίσει κάποια μέρα να δημιουργήσει θέματα απόσχισης; οι αγωγοί τι θα απογίνουν; θα έχουμε μια νέα Ουκρανία;.Έτσι λοιπόν οι Γερμανοί ως μεθοδικοί αποφάσισαν τον διωγμό εναντίον των Βορειοηπειρωτών .
Και πάμε τώρα στο κόλπο του Ερντογάν για να περάσει τον ρωσοτουρκικό αγωγό απο τα ευρωπαϊκά σύνορα, δηλαδή από την Θράκη και κόντρα στην Γερμανία.Είπαμε, η Θράκη ανήκει στην Ελλάδα, η Ελλάδα ανήκει στην Γερμανία ( ελάτε τώρα δεν θέλω φωνές στο βάθος), ωραία...Τότε η Θράκη θα πρέπει να ανήκει στην Τουρκία, χαχα, απλό δεν ήταν; το ίδιο και η Μακεδονία, ορίστε !!!!!έτοιμη η λύση, αν η βόρεια Ελλάδα ανήκει στην Τουρκία,που είναι σύμμαχος της Ρωσίας, και που θέλουν να περάσουν τον south stream ή turkish stream στην Ευρώπη, έ τότε αυτή είναι η λύση. Και να τα καλά συνεχίζονται, δίπλα αποτην εξισλαμισμενη ημιαυτόνομη βόρεια Ελλάδα ποίς βρίσκεται; μα το προτεκτοράτο της Τουρκίας , η Αλβανία, τι λέγαμε ποιό πάνω για τις σχέσεις τους; Ε, να, πέρασε κούτσα -κούτσα  ο αγωγός στην ευρώπη....

Τι είπατε, η Ρωσία δεν θέλει το κακό της Ελλάδας; Μα αγαπητοί μου , δεν είναι τίποτα το προσωπικό, business as usal , nothing personal.Δηλαδή νομίζεται η Ρωσία ότι μπροστά στην προοπτική να διατηρήσει το ενεργειακό μονοπώλιο στην Ευρώπη θα λυπηθεί την Ελλάδα;Την Ρωσία ποιός θα την λυπηθεί ; 

Εξάλλου, μην τρομάζετε,  είναι λίγο δύσκολο να καταληφθεί η Θράκη και η Μακεδονία με πόλεμο,όχι γιατί δεν μπορεί η Τουρκία, απλά θα πρέπει να εξηγήσει σε όλη την δύση γιατί κατέλαβε μισή επικράτεια ευρωπαϊκής χώρας.
Ωστόσο υπάρχει και άλλη λύση, πιο ειρηνική, πιο απαλή και δεν είναι άλλη από τον προσεταιρισμό των μοσουλμάνων της Θράκης οι οποίοι ούτε καν σουνίτες δεν είναι, είναι σιίτες, τους σιίτες ο Ερντογάν τους έχει σε χειρότερη μοίρα από τους Κούρδους στην Τουρκία, αλλά ας όψεται η ανάγκη, λοιπόν, να προσεταιρισθεί τους Έλληνες μουσουλμάνους της Θράκης με παροχές, χρήμα, διευκολύνσεις,  κατήχηση,  διπλές υπηκοότητες κτλ κτλ ΄.Τι κάνουμε εμείς στην βόρεια Ήπειρο για να βοηθήσουμε τους εκεί Έλληνες; έ, ακριβώς το αντίθετο
Παράλληλα να συνεχίσει να στέλνει χιλιάδες ΄΄πρόσφυγες΄΄ .
Κατόπιν εγείρει θέμα μειονότητας, εγείρει θέμα αυτοδιάθεσης, 

Και να το δημοψήφισμα, και δεν πάτε να απολύσετε είκοσι χιλιάδες ανταποκριτές του ΑΠΕ που δήθεν μεταδίδουν ψέμματα, αυτό είναι το σχέδιο. Ε, μετά θα επέλθει η ημιαυτονομία της βόρειας Ελλάδας και ως επακόλουθο δεν θα ανήκει πλέον στην γερμανική αποικία της Ελλάδας αλλά στην επιδιαιτησία ας πούμε ..ΟΗΕ-Τουρκίας.Εντάξει και οι Έλληνες θα μπορούμε να πάμε για να αγοράσουμε μπακλαβά και ντοντουρμά(παγωτό) 
Τώρα θα μου πείτε γιατί είναι τόσο σημαντικό για την Τουρκία να περάσει ένα αγωγό για να πουλάει αέριο την Ευρώπη. Μα για πείτε μου , ποιος είναι πιο πλούσιος, ο αγρότης που παράγει στον πρωτογενή τομέα ή ο μεταπράτης χονδρέμπορος. Εντάξει , δεν είναι ακριβώς έτσι στην ενέργεια, αλλά θέλω να πω ότι εάν δεν παράγεις υδρογονάνθρακες τότε ο αμέσως επόμενος τρόπος για να βγάλεις χρήμα και ΕΠΙΡΡΟΉ είναι να τους διακινείς.
Η Τουρκία βλέπει μακριά και φιλοδοξεί ότι κάποτε ο πόλεμος στην Συρία θα τελειώσει και ότι παρόλο που αυτή είναι από τις χώρες που τον προκάλεσε ότι στο τέλος η συμμαχία με την Ρωσία θα την εξαγνίσει .Βέβαια ο πόλεμος θα εξελιχθεί σε Γ΄ΠΠ αλλά δεν μπορεί κανείς να σκέφτεται έτσι διότι τότε θα πρέπει να πάει να κλειστεί σε καμιά σπηλιά σε κάποια έρημο.
Η Τουρκία βλέπει ότι μπορεί να γίνει κόμβος που θα διακινεί α. το Ιρανικό αέριο, β. το Κουρδικό (Ιράκ), γ. του Ιρακινού, δ.το Αζερμπαιτζανικό,.ε του Ισραηλινού...ώπα, εδώ τώρα προκύπτει άλλο μεγάλο θέμα..
Το Ισραήλ έχει κοιτάσματα, όμορα με τα κυπριακά, και θέλει να εξάγει στην Ευρώπη.
Ισραήλ και Τουρκία είναι στα ''μαχαίρια'' λόγω παλαιστινιακού, είναι μεγάλη ιστορία. Οι Εβραίοι ε΄χουν δύο εναλλακτικές, η μια είναι ένα υποθαλάσσιος αγωγός που θα συνδέει Ισραήλ-Κύπρο-δυτικά παράλια Πελοποννήσου-Αλβανία-Ιταλία-Ευρώπη.Ο αγωγός αυτό λέγεται EAST MED αλλά επειδή θα είναι υποθαλάσσιος για χιλιάδες χιλιόμετρα θέλει χρήμα,χρήμα, και χρόνο.

Η άλλη λύση είναι το Ισραήλ να ξεχάσει την έχθρα του με την Τουρκία και να κάνει ενα υποθαλάσσιο αγωγό Ισραήλ -νότια Τουρκία, ασύγκριτα ποιο οικονομικό, μόνο μερικές εκατοντάδες μίλια, και κατόπιν το ισραηλινό αέριο μέσω της υπάρχουσας υποδομής στην Τουρκία και μέσω του ΤΑΡ ή turkish stream, να διοχετεύεται στην Ευρώπη.Το πρόβλημα είναι ότι μεγάλο μέρος των ισραηλινών δεν θέλει να ακούσει για συμφιλίωση με την Τουρκία παρόλο που γίνονται γενναίες προσπάθειες προσέγγισης.
Οι Τούρκοι πάλι δεν θέλουν να ακούν για τον east-med, τον ελληνοισαραηλινό υποθαλάσσιο αγωγό διότι΄φοβούνται ότι θα τους ακυρώσει ως ενεργειακό κόμβο.
Εδώ πιστεύω ότι βρίσκει την επαλήθευση της μια προφητεία, νομίζω του π.Ιωσήφ Βατοπεδινού, που λέει ότι οι Εβραίοι θα ερεθίσουν τους Τούρκους και αυτοί θα επιτεθούν στην Ελλάδα.Πρεπει να καταλάβουμε ότι εάν κάποτε γίνει ο east med τότε όλα τα κατεβατά που γράφω παραπάνω παύουν να ισχύουν, τόσο για την Γερμανία όσο και την Τουρκία, και αυτό είναι ικανή αφορμή πολέμου.Επίσης πολλοί λένε ότι οι περιοχές που κατακάηκαν στις φωτιές του 2007 στην Πελοπόνησο συμπίπτουν με το την διαδρομή του EAST-MED αλλά αυτό δεν μπορώ να το συσχετίσω ακόμα, ωστόσο πολλοί μου λένε να το λέω αλλά εγώ δεν θέλω να το λέω αλλά αυτοί επιμένουν να το λέω και ετσι το λέω χωρίς να θέλω να το λέω.
Αυτά για τώρα,ξεκουραστείτε και θα επανέλθω
ΥΓ. Θά ήθελα να ήξερα πως ο γνωστός τηλεκουρκουμάς θα μπορέσει να αντιγράψει το παραπάνω  στρυφνό άρθρο μου και να το ΄΄πει΄΄ στην εκπομπή του. Το διασκεδάζω αφάνταστα χαχαχα, είναι τόσο καλός κατά βάθος που λέει και ο Μαχαιρίτσας.Θα του αφιερώσω το βιβλιο μου που θα γράψω κάποτε στο οποίο θα συνοψίζω όλα όσα σας λεω εδώ και καιρό.


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ο γνωστος αμορφωτος απαισιος βρωμοχαρακτηρας αναφερθηκε μολις τωρα στην γελοια εκπομπη του που πουλαει τρελοχαπακια δια πασαν λουμπαγκικην νοσον και πασαν πνευματικην μαλακιαν σε γεροντακια και γριουλες(που ειναι και το μοναδικο ακροατηριο του και οι αγοραστες των γελοιων κωλοχαρτων του)με υποτιμιτικο και υβριστικο τροπο στο μπλογκ(το οποιο εχει κατακλεψει και καταλεηλατησει) για το αρθρο /γιατι κανουν ολοι κομματα για τα 750.000 ευρω που παιρνουν/που αναπτυξατε χτες
και απο την αλλη λεει ο αμορφωτος κοπανος οτι θελει να ενωσει ολους τους ελληνες ενω συνεχεια δημιουργει μισος και διχασμο με καθε φραση που εκστομιζει με τον χυδαιο τραμπουκικο ψευτομαγκικο τροπο του!!!!!!!!!!!!!!!!!!
και επειδη χρησιμοποιει συνεχεια τη λεξη "συνελληνες", εχω ακουσει αμετρητες φορες τα τελευταια χρονια νεους κυριως να λενε οτι αν αυτος ειναι ελληνας εγω δεν θελω να ειμαι συνελληνας μαυτον τον αγραμματο κωλοχαρακτηρα και προτιμω να παω με τους τουρκους!!!!!!!!!!
ας το λαβει πολυ σοβαρα υποψιν του το βλημα....
καποιες κακες γλωσσες λενε οτι τον διεταξε ο τσιπρας να κανει το γελοιο κομμα του εκβιαζοντας τον με κατι οικονομικες ατασθαλεις(εβγαζε εκατομμυρια στο εξωτερικο σαν τον θεμο) και για να κοψει ψηφους απο τη χρυσαυγη.....
Ο χρήστης Ali al-Yunani είπε…
Οι μουσουλμάνοι της Δυτικής Θράκης είναι σουννίτες κατά 90%. Μόνο ένα 10% είναι μπεκτασίδες/αλεβίδες (σιιτική αίρεση).

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων