ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΝΙΚΑΝΕ ΠΑΝΤΑ-ΠΑΝΤΑ-ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟ


  

 Greek Spirit 
27-2-2017
Τον Ιανουάριο του 2014 μια βάρκα γεμάτη ΄΄παράτυπους'' μετανάστες ή πρόσφυγες βούλιαξε λόγω υπερφόρτωσης και ακαταλήλότητας στο Φαρμακονήσι παρασύροντας στον θάνατο πολλούς από τους πρόσφυγες, ανάμεσα τους και παιδιά. Η λέμβος πριν βυθιστεί είχε αναχαιτιστεί από σκάφος τους Ελληνικού Λιμενικού  Σώματος και σύμφωνα με μαρτυρίες των επιζώντων ναυαγών την στιγμή της βύθισης η λέμβος ρυμουλκούταν από το σκάφος του Λιμενικού και μάλιστα με μεγαλύτερη ταχύτητα απ όσο έπρεπε εν μέσω θαλασσοταραχής κάτι το οποίο επιτάχυνε ή συνέβαλε στο δυστύχημα.
Τότε οι Λιμενικοί είχαν αρνηθεί όλες τς κατηγορίες με όσα πτωχά μέσα διέθεταν απέναντι στις επιθέσεις του τύπου, των ΜΜΕ, των αριστερών και αριστερίστικων κομμάτων και πολιτικών ΄΄σχηματισμών'' ακόμα και απέναντί στον ίδιο τον ΟΗΕ που είχε ζητήσει ενδελεχή έρευνα . 
Οι Λιμενικοί διασύρθηκαν , λοιδωρήθηκαν, έγιναν θύματα του κάθε επιχειρηματία των ΜΜΕ που χρωστάει δις αλλά επιμένει να έχει κανάλι με την κάλυψη του κράτους και τελικά μετά απο διαδικασίες που τους δοκίμασαν ψυχολογικά αποδέιχθηκε η αθωότητα τους.Ακόμα και η ίδια η FRONTEX σε έκθεση της λίγες μέρες μετά το δυστύχημα μίλαγε για πλαστές καταθέσεις και μαρτυρίες των ναυαγών.Ωστόσο οι Λιμενικοί διασύρθηκαν και αμαυρώθηκαν Όταν όμως τελικά η έρευνα απέδειξε ότι καμία ευθύνη δεν έφεραν δεν υπήρχε κανένας να το δημοσιεύσει.


Δύο χρόνια μετα, ένα ντοκιμαντέρ μικρού μήκους, το 4,1 ΜΙΛΙΑ, περιγράφει σε περίπου είκοσι λεπτά της ώρας τον τιτάνιο αγώνα ενός πληρώματος περιπολικού του Λιμενικού που διασώζει καθημερινά ναυαγούς πρόσφυγες. Το ντοκιμαντέρ αυτό είναι υποψήφιο για Όσκαρ και είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει.

Οι καλοί πάντα νικάνε και όποιος πιστεύει το αντίθετο είναι απλά ηλίθιος .Εάν δεν νικούσαν οι  ΄΄καλοί΄΄ , εάν το καλό δεν κυριαρχούσε έστω με καθυστέρηση στον κόσμο μας τότε η ιστορία του ανθρώπινου γένους θα απλά θα είχε διακοπεί πριν από χιλιάδες χρόνια με την εμφάνιση του πρώτου βλάκα, του πρώτου σαπρόφυτου, του πρώτου ανώμαλου. 

Τα εγχώρια σαπρόφυτα λοιδωρήσαν, συκοφάντησαν,ψευδομαρτύρησαν, άσκησαν μαύρη προπαγάνδα αλλά τελικά κρύφτηκαν στις τρύπες τους και αύριο όταν το ντοκιμαντέρ θα προβάλλεται σε όλο τον κόσμο , ανεξάρτητα από το βραβείο, θα κρύβονται όλο και πιο βαθιά στις βοθροκαταβόθρες τους υποφέροντας απο οξεία δυσανεξία στην αλήθεια, στον ανθρωπισμό, στην καλοσύνη.

Αυτό το οποίο βλέπετε στο ντοκιμαντέρ είναι η σύνοψη της Ελληνικής ιστορίας. Πάντα η Ελλάδα βρίσκονταν στο σταυροδρόμι δύσης -ανατολής και παντα υπέφερε απο τις εγκληματικές πρακτικές των δύο πλευρών.Η Ελλάδα έσωσε τον δυτικό κόσμο σταματώντας τους Πέρσες στην αρχαιότητα, τους Τούρκους στα βυζαντινά χρόνια χωρίς όμως ποτέ να εγκλιματίσει εναντίον κανενός. 

Η προσφυγική κρίση οφείλεται στην Γερμανία και το Κατάρ.Η Γερμανία είναι και πάλι από πίσω, η Γερμανία είναι η κατάρα του Θεού προς το ανθρώπινο είδος. Το 2009 η Γερμανία ζήτησε από το Κατάρ την απο κοινού κατασκευή ενός αγωγού αερίου που θα είχε αφετηρία το Κατάρ, θα διέσχιζε Σαουδική Αραβία-Ιορδανία-Συρία-Τουρκία Ελλάδα-βόρειο -Ήπειρο-Ιταλία- Αυστρία και θα κατέληγε στην Γερμανία.Έτσι η Γερμανία θα απεξαρτοποιούταν ενεργειακά απο την Ρωσία.Το Κατάρ και η Σαουδικη΄Αραβία ζήτησαν σε αντάλλαγμα την μετατροπή της νότιας Ευρώπης και βόρειας Αφρικής σε Αραβικό Χαλιφάτο στα πρότυπα τα εδαφικά της προ μεσαιωνικής Αραβικής Αυτοκρατορίας.Για να γίνει αυτό θα έπρεπε να αλλάξει η πληθυσμιακή σύνθεση των περιοχών αυτών.
Έτσι η Γερμανία μέσω της Ε.Ε. θέσπισε όλες τις απαραίτητες συνθήκες και νόμους για να εισέρχονται κατά εκατομμύρια οι μουσουλμάνοι 'προσφγες΄΄Βέβαια η διαδικασία της εισροής παράτυπων μεταναστών είχε αρχίσει από το 1990 αλλά με στόχους που εξυπηρετούσαν ορισμένες ομάδες δουλεμπόρων και διακινητών .Η Γερμανία ήταν η πρώτη που όχι απλά θέσπισε το νομικό πλαίσιο αλλά έκανε και μελέτες με τις οποίες ήθελε να αποδείξει ότι οι ΄΄προσφυγομετανάστες΄΄ θα ήταν η μόνη λύση για την επίλυση του δημογραφικού αλλά και ασφαλιστικού προβλήματος στην Ευρώπη  Διαβάστε τα  ΓΙΑΤΙ  Η ΕΥΡΩΠΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ''ΠΑΡΑΤΥΠΩΝ'' ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ- ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ  ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/05/blog-post_785.html
80 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΝΑ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε. -ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΚΑΤΑΡ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ https://hellenicsunrise.blogspot.gr/2014/03/blog-post_10.html
τα οποία έχω γράψει εδώ και χρόνια και στα οποία περιγράφω το σ΄χεδιο Καταρ-Τουρκίας
Η Ελλάδα θα τα καταφέρει διότι ποτέ δεν εγκληματεί εναντίον των άλλων λαών.Ναι μπορεί οιΕ΄λληνες να φέρονται ανώριμα, να μην έχουνε κοινωνική συνοχή, να δίνουνε την εντύπωση ενος έφηβου που δεν μεγάλωσε ποτέ, αλλά ποτέ δεν προκάλεσαν προσφυγικά κύματα με θύματα βρέφη και παιδιά, αντιθέτως μάλιστα κάνουν τα παντα για να τα διασώσουν.

Ο πόλεμος στην Συρία έγινε διότι ο Άσαντ δεν δέχθηκε το πέρασμα του αγωγού Κατάρ -Γερμανίας από την Συρία και έτσι έπρεπε να φύγει από την μέση.Η Ρωσία αρχικά βοήθησε τον Άσαντ για να μην γίνει ο αγωγός αυτός ο οποίος θα της αφαιρούσε το ενεργειακό μονοπώλιο της Ευρώπης.
Ωστόσο οι πρόσφυγες από την Συρία είναι το μικρότερο κομμάτι .Οι Σύριοι είναι οι μόνοι που είναι πραγματικά πρόσφυγες και οι μόνοι σε αυτό το κύμα ανθρώπων που έχουν λόγο να αποδράσουν από την πατρίδα τους Ωστόσο είναι η μειοψηφία. Οι περισσότεροι είναι άτομα από άλλες μουσουλμανικές χώρες που με ή χωρίς πόλεμο στην Συρία είχαν προγραμματιστεί να εισχωρήσουν στην νότια Ευρώπη έτσι κι αλλιώς και αυτό για να αλλοιώσουν τον πληθυσμό της. Τα άτομα αυτά έρχονται οργανωμένα, εξοπλισμένα με κινητά τηλέφωνα υψηλής τεχνολογίας με τα οποία πιστοποιούν και γνωστοποιούν στον εντολέα τους την θέση τους, ότι τελικά εξετέλεσαν την αποστολή τους και εισήλθαν στην Ευρώπη.Κατόπιν λαμβανουν εντολές απο το ίδιο τηλέφωνο σχετικά με την διαδικασία χορήγησης ασύλου , την κατάλληλη στιγμή για να προωθηθούν κτλ. 

Βέβαια είναι σίγουρο και προφανές δια γυμνού οφθαλμού ότι στα κύματα των ανθρώπων αυτών υπάρχουν και άνθρωποι οι οποίοι πραγματικά έχουν ανάγκη . 

Σε κάθε περίπτωση όλοι αυτοί οι άνθρωποι είναι θύματα του Κατάρ-Σαουδικής Αραβίας και της Γερμανίας που με διάφορα μέσα τους έχουν πείσει να εγκαταλείψουν τις πατρίδες τους, να κινδυνεύσουν αυτοί και τα παιδιά τους στο Αιγαίο, διότι όλοι κινδυνεύουν, με την προσδοκία ότι θα καταλήξουν στην Γερμανία όπου θα τους δοθούν σπίτια, αυτοκίνητα και λεφτά, αυτό πιστέυουν όλοι ανεξαιρέτως , αυτό τους έχουν πει. Η αλήθεια βέβαια είναι άλλη, εγκλωβισμός στην Ελλάδα, εξαθλίωση κτλ.

Η λύση δεν είναι να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας.Η λύση είναι να κάνουμε το σωστό, το ανθρώπινο, αυτό που κάνουν οι λιμενικοί στο ντοκιμαντέρ. Δεν μπορεί να ψηφίζεις τα ίδια και τα ίδια κόμματα που σε χρεοκόπησαν, σου έκαναν το ΄΄ΟΧΙ΄΄ του δημοψηφισματος σε ΄΄ΝΑΙ'' , σου επιβάλλουν μνημόνια και που συνεργάζονται με την Γερμανία , δεν μπορεί να ανέχεσαι αυτούς με κλειστά μάτια και να ξεσπάς στα προσφυγόπουλα. Δεν είναι αυτή η λύση.Η λύση είναι η ειρηνική πολιτική επανάσταση που θα φέρει πολιτικούς που θα μας βγάλουν από την Ε.Ε. και το Ευρώ κάτι που θα καταστήσει την Ελλάδα άχρηστη στους προσφυγες ή ΄΄παρατυπους΄΄ μετανάστες .

Εάν η Ελλάδα δεν ανήκει στην Ε.Ε. τότε θα μπορεί είτε να αφήνει τους πρόσφυγες να προς την Ευρώπη-κάτι που τώρα απαγορεύεται από την συνθήκη ΄΄Σένγκεν΄΄ Μια Ελλάδα εκτός Ε.Ε. δεν θα εξυπηρετεί τον πρόσφυγα ή τον δουλέμπορο διότι πολύ απλά ο πρόσφυγας όταν θα αποβιβάζεται σε Ελληνικό έδαφος δεν θα έχει αποβιβασθεί σε Ευρωπαϊκό και έτσι η Ελλάδα θα παρακάμπτεται. Εάν γυρίσουμε σε εθνικό νόμισμα τότε οι πρόσφυγες δεν πατάνε πόδι διότι τα ευρώ που θα διαθέτουν δεν θα τους είναι χρήσιμα εδώ εφόσον θα πρέπει να τα ανταλλάξουν με δραχμές συναλλαγή που θα ωφελεί μεν την Ελλάδα αλλά όχι τους πρόσφυγες. Με την δραχμή θα φύγουν και πολλοί νόμιμα εργαζόμενοι μετανάστες. Είναι το ίδιο πχ να είσαι μετανάστης στην Αμερική και να στέλνεις δολάρια στο σπίτι με το να είσαι μετανάστης στο Πουέρτο Ρίκο και να στέλνεις Πέσος ; 
 
Η λύση δεν είναι το μίσος και το έγκλημα εναντίον των προσφύγων και των παιδιών τους, να μην λερώσουμε τα χέρια μας, δεν είμαστε Γερμανοί, είμαστε άνθρωποι.Η λύση βρίσκεται στην κοινή πολιτική μας δράση ενάντια στην σάπια μεταπολίτευση και τα τζάκια και εάν δεν σας αρέσει ο όρος ΄΄πολιτική'' τότε ας πούμε  ΄΄κοινωνική συνοχή'' μας και την συνειδητοποίηση μας.
Πρόσφυγες σωζουν και οι Ιταλοί λιμενικοί και οι Ισπανοί. Και αυτοί λυπούνται, και αυτοί νοιώθουν να συντρίβονται. Σε ένα πόλεμο ο μέσος στρατιώτηςμπορεί να δει λιγότερη δυστυχία σε ένα μήνα απο όση βλέπουν οι  λιμενικοί της Μεσογείου στο ίδιο διάστημα
Όλοι σώζουν κόσμο, σε όλοι την Μεσόγειο.
Δεν ειμαστε οι Μεσόγειοι λαοί οι PIGS που λένε οι Γερμανοί.
Αλλά όταν βλέπεις αυτό το ελληνικό πλήρωμα να σώζει πρόσφυγες είσαι απόλυτα σίγουρος ότι όταν τα φωτα της κάμερας σβήσουν θα συνεχίσουν να το κανουν με τον ίδιο ζήλο. Έχουν κάτι οι Έλληνες που σε κάνει να είσαι σίγουρος για την τιμιότητα τους στα δύσκολα. Στα εύκολα μπερδευόμαστε..
Είμαστε οκ, είμαστε οι καλοί
Γιαυτό και θα νικήσουμε.
Οι Καλοί Νικάν Πάντα


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων