ΚΙΝΑ-ΔΡΑΚΟΙ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ

 Greek Spirit
31-5-2017
Είναι άραγε σύμπτωση μόλις ανακοινώνεται η διαπίστωση τεραστίων κοιτασμάτων φυσικού αερίου στις ελληνικές θάλασσες αμέσως μετά να ΄΄σκάνε΄΄ δήθεν προφητείες και δήθεν προρήσεις άγνωστων ΄΄γερόντων'' οι οποίοι προφητεύουν το τέλος της Ελλάδας λέγοντας ότι τον ορυκτό πλούτο θα τον υφαρπάξουν οι ΄΄ξένοι'' και ότι ΄΄θα πέσει πείνα΄΄ ;
Ποιοι είναι αυτοί οι ανώνυμοι ΄΄γέροντες΄΄ που έχουν καταφέρει να πείσουν πολλούς αφελής ότι τελικά θα χρεοκοπήσουμε, θα πεινάσουμε και ότι θα πουληθούμε ως σκλάβοι στους Γερμανούς;
Βέβαια όποιος σας λέει ότι ΄΄θα πεινάσουμε'' είναι από τους βολεμένους οι οποίοι ακόμα τρώνε την ώρα που χιλιάδες άλλοι  στήνονται στα συσσίτια και συνεπώς η προφητεία περί ΄΄πείνας΄΄ δεν έχει εκπληρωθεί ακόμα γι αυτόν...
Γιατί τόση λύσσα εναντίον των αισιόδοξων προοπτικών για τον ορυκτό πλούτο;
Και γιατί καραδοκούν να καταβαραθρώσουν το ηθικό μας;
Από το 2000 άρχισε αυτή η δουλειά, η προφητολαγνεία μέσω τηλεοπτικών εκπομπών και επεκτάθηκε στο διαδίκτυο.
Το φυσικό αέριο της Ελλάδας θα εξορυχθεί και οι ποσότητες του είναι μεγαλύτερες από αυτές του Κατάρ και του Ιράν μαζί. Ωστόσο η εξόρυξη είναι διαδικασία που απαιτεί κεφάλαια και τεχνολογία που ξεπερνάνε τις δυνατότητες της Ελλάδας γιαυτό και αναγκαστικά θα παραχωρήσουμε πολλά απο τα δικαιώματα και κέρδη στις εταιρίες που θα αναλάβουν την εξόρυξη.Ακόμα και οι Ρωσοι που έχουν τεράστια εμπειρία στην εξόρυξη αερίου στην Σιβηρία, ακόμα κι αυτοί δουλεύουν απο κοινού στην εξόρυξη  είτε με την γαλλική ΤΟTAL είτε τελευταία με το Κατάρ.
Μην ακούτε κανένα ανώνυμο ΄΄γεροντα΄΄ και μην τρώτε το δόλωμα.
Πέρα όμως από το αέριο η Ελλάδα και ειδικά η Μακεδονία και Θράκη διαθέτει σπάνια μέταλλα και πετρώματα τα οποία χρησιμοποιούνται στην κατασκευή συσκευών υψηλής τεχνολογία και μπαταριών και μέσω αποθήκευσης ηλεκτρισμού. Η τελευταία τάση στον δυτικό κόσμο είναι τα ενεργειακά αυτόνομα σπίτια τα οποία παράγουν μόνα τους την ενέργεια τους με ηλιακή αιολική ενέργεια και που αποθηκεύουν την ενέργεια σε μπαταρίες .Επιπλέον των παραπάνω προβλέπεται και η σταθερή αύξηση των καθαρά ηλεκτρικών αυτοκινήτων κάθε είδους τα οποία θα έχουν ανάγκη κι αυτά από μπαταρίες.
Έτσι η ανάγκη για την εκμετάλλευση των σπάνιων γαιών και μετάλλων γίνεται επιτακτικότερη κάτι που έχει αναγκάσει την Κίνα εδώ και τέσσερα χρόνια να έχει βολιδοσκοπήσει το ελληνικό υπέδαφος και να έχει εντοπίσει που ακριβώς υπάρχουν επαρκή κοιτάσματα .Μάλιστα δε οι Κινέζοι από το 2013 έχουν διοργανώσει ολόκληρα συνέδρια στην Αθήνα σχετικές με τις προοπτικές εκμετάλλευσης των ελληνικών κοιτασμάτων σπάνιων γαιών και μετάλλων.Σχετικά  μπορείτε να δείτε στο http://www.protothema.gr/greece/article/408778/ti-eidan-oi-kinezoi-sto-upedafos-tis-ellada/  Τι είδαν οι Κινέζοι στο υπέδαφος της Ελλάδας


Παράλληλα η Κίνα προωθεί ένα κολοσσιαίο σχέδιο για την δημιουργία ένος χερσαίου διαδρόμου μεταφορών απο την Κίνα έως και την Ευρώπη που θα ενώνει οδικώς και σιδηροδρομικώς όλη την Ασία.Για το θέμα το  hellenic snrsise είχε γράψει απο το 2013 στο Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ 
Το κράτος του Κουρδιστάν που θέλουν οι ΗΠΑ θα είναι ένα ανάχωμα, ένα εμπόδιο στον νέο ΄΄δρόμο του μεταξιού΄΄
Λαμβάνοντας υπ όψιν ότι η Γερμανία και η Κίνα από εταίροι έχουν μετατραπεί σε εχθρούς είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί ο εμπορικός τους πόλεμος στο κουφάρι της Ελλάδας.
Η Γερμανία  οδήγησε την Ευρώπη σε κρίση ακριβώς επειδή φοβόταν ότι η Κίνα με το φθηνό εργασιακό κόστος θα κυριαρχούσε οικονομικά έναντι της Ευρώπης και έτσι αποφάσισαν να μετατρέψουν την ίδια την Ευρώπη σε ομοίωμα της Κίνας με τον αποπληθωρισμό, την μείωση του βιοτικού επιπέδου ακι του κράτους πρόνοιας .Ωστόσο οι Γερμανοί έκαναν το λάθος να μην επενδύσουν στην εξέλιξη της υψηλής  τεχνολογίας και των βιομηχανιών αγαθών υψηλής τεχνολογίας όπως ιατρικά μηχανήματα , αεροσκάφη κ.α.Ο λόγος είναι ότι η έρευνα και η εξέλιξη προϊόντων υψηλής τεχνολογίας απαιτεί και την κρατική επιδότηση και δημόσιες επενδύσεις οι οποίες όμως απαγορεύθηκαν απο τους ανόητους Γερμανούς ως η αιτία για την πρόκληση ελλειμμάτων στους κρατικούς προϋπολογισμούς.
Αλλά και η πρακτική των Γερμανών για την μείωση του εργασιακού κόστους και της κατάργησης του κράτους πρόνοιας αποδείχθηκε μια ηλιθιότητα εφόσον οι Κινέζοι (οι οποίοι σε πολλούς τομείς έχουν γίνει πιο ακριβοί σε εργασιακό κόστος απο την Ευρώπη μετά απο δυό δεκαετίες συνεχούς ανόδου),τελικά έχουν αρχίσει την παραγωγή βιομηχανικών προϊόντων υψηλής τεχνολογίας απειλώντας ευθέως πλέον τον μόνο εξαγωγικό τομέα της Ευρώπης .
Βέβαια το κινεζικό κράτος επιδοτεί την ιδιωτική βιομηχανία και εμπόριο και παρεμβαίνει δυναμικά με κρατικό χρήμα για την στήριξη τους.
Κίνα και Γερμανία διαγκωνίζονται για την Ελλάδα και εμείς ακόμα πιστεύουμε σε αξιώματα καφενειακού επιπέδου του τύπου ΄΄ η Αμερική διατάζει και η Γερμανία δεν κάνει βήμα χωρίς τη έγκριση των ΗΠΑ'' τα οποία αποτελούν θεωρίες και θέσφατα της δεκαετίας του 70 
Το τελευταίο ''φρούτο΄΄ είναι οι ΄΄γέροντες΄΄ και οι δήθεν προφητείες που έχουν ως στόχο να παραπλανήσουν τους αφελείς που απο την μια πιστεύουν τις επίσημες προρήσεις που θέλουν να ΄΄πάρουμε την Πόλη΄΄ και απο την άλλη πιστεύουν την κάθε ανώνυμη δημοσίευση του κάθε ανώνυμου ΄΄γέροντα΄΄ που υπαγορεύει την υποταγή μας .Μιλάμε για σχιζοφρένεια. 
Είναι προφανές ότι κάποιοι ελέγχουν την κοινή γνώμη για να κάθεται ήσυχα και να μην διεκδικεί .


Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Μάλλον ζεις σε άλλη χωρα!

https://www.youtube.com/watch?v=ftGyhfPUQBk
Ο χρήστης Κώστας είπε…
Το να βολεύεται κάποιος με τις προφητείες αποτελεί ύψιστη πνευματικη τεμπελιά ταυτόχρονα με μια κυνική πολιτική τοποθέτηση χωρίς όραμα. Εάν πραγματικά ενδιαφέρεται κάποιος για την ορθοδοξία θα γνωρίζει ότι οι γέροντες στο άγιο όρος όταν ερωτούνται απαντούν: '' Μην ασχολείσαι παιδάκι μου με αυτά, εσύ ακολούθα το δρόμο του Χριστού και κάνε μετάνοια''. Η πραγματική επανάσταση είναι εσωτερική, απαιτεί δουλειά και είναι αυτή που θα φέρει τις αλλαγές. Οι πραγματικοί γέροντες συνεχίζουν και λένε ακόμα και για τις πραγματικές προφητείες: '' Εντάξει τα είπε αυτά ο κύριος μέσα από το στόμα το τάδε αγίου για να αλλάξουν ρότα οι άνθρωποι. Όταν οι άνθρωποι ζήσουν την κατά Χριστόν ζωή δεν θα χρειαστεί να υποφέρουν''. Το λέει και ο λαός μας πολύ απλά : ότι σπείρεις θα θερίσεις. Φτάνει το ιντερνετ και η καταστροφολογία, ας σηκωθούμε απ τον καναπέ και με αγάπη για τον συνάνθωπο να γίνουμε απλοί και φυσιολογικοί. Αυτό από μόνο του αξίζει όσο όλα τα κοιτάσματα του κόσμου.
Ο χρήστης Γρηγόριος Τσελεπης είπε…
Εμένα δε με ενδιαφέρει να πάρουμε την Πόλη, με ενδιαφέρει να πάρουμε την κωμόπολη...
Ο χρήστης panpan είπε…
Η Ελλάδα είναι το μήλον της έριδος όχι γιατί είναι το λίκνο του δυτικού πολιτισμού, αλλά γιατί βρίσκεται στον ομφαλό της Γης στο σημείο που δένονται οι τρεις Ήπειροι Ευρωπαϊκή, Ασιατική, Αφρικανική.
Και ως μήλον της έριδος θα υπάρξουν οι αντίστοιχες εντάσεις έως ότου η ισορροπία επανέλθει σε αυτό το σημείο της Γης.
Οι Έλληνες στην ευρύτερη περιοχή της Μεσογείου για αιώνες είχαν καταφέρει να διατηρήσουν σε σταθερότητα και ευημερία την περιοχή μέχρι να εμφανιστούν τα Γερμανο-Μογγολικά φύλα για να αλλάξουν αυτήν την ισορροπία. Από τον Αττίλα, τους Φράγκους, μέχρι τους Οθωμανούς.
Αυτή η κατάσταση πρόκειται να αλλάξει και οι Έλληνες που ξέρουν από κόλπα, βλέπε το άλογο της Τροίας έχουν πάρει τα μέτρα τους.
Μπήκαν στο Ευρωπαϊκό – Γερμανικό μαγαζάκι το κάνανε μπάχαλο, είχαν πιάσει τα πόστα, τους προηγούμενους αιώνες και τώρα ήρθε η ώρα της επανεκκίνησης του Ελληνισμού. Τους 300ους και τους Λεωνίδες πάντα τους είχανε εάν ήταν να πετύχουν τον σκοπό τους και να κερδίσουν τον πόλεμο.
Οι προφητείες δεν είναι τίποτα άλλο από αυτό που πρόκειται να συμβεί. Έχετε την εντύπωση όταν το 1453 πήρανε τελικά την Πόλη και η αυτοκρατορία έπεσε ότι θα το άφηναν έτσι;
Φυσικά και όχι δουλεύεις σκληρά και μεθοδικά απελευθερώνεις πρώτα την Μητέρα Ελλάδα το 1821, έρχεται ο πρώτος παγκόσμιος πόλεμος και κατατροπώνεις τους κύριους αντιπάλους σου, Γερμανούς και Οθωμανούς, έρχεται ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος που τους εξαθλιώνεις και τους ελέγχεις και θα έρθει και ο τρίτος παγκόσμιος, όπου αφού τους έχεις ναρκώσει με τον καταναλωτισμό και την ψευτοευημερία δίνεις το τελειωτικό χτύπημα στον οχθρό σου.
Μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, σας πληροφορώ όμως ότι δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Έτσι και αλλιώς τα σημάδια αυτό δείχνουν.
Υπάρχει φυσικά και το άλλο σενάριο της αμοιβαίας, ειρηνικής συνεργασίας μεταξύ των κρατών, δυστυχώς η ανθρώπινη ιστορία δεν εγγυάται κάτι τέτοιο.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συγκλονιστικος ο pan pan , με απλα λογια δηλαδη ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να νικανε και ολοι οι αλλοι να πανε να .....!!! Ειμαστε σοβαροι? Τετελεσταιιιιιιιιιι
Ο χρήστης Γρηγόριος Τσελεπης είπε…
Οι νεοέλληνες δε πάσχουμε από καταναλωτισμό και την ψευτοευημερία ;
Ο χρήστης panpan είπε…
Ο ιδανικός κόσμος είναι ο Χριστιανικός όπου οι άνθρωποι ζουν με αγάπη, αλληλεγγύη, ελεύθεροι και ειρηνικά.
Ούτε όλοι οι άνθρωποι είναι χριστιανοί, ούτε αυτοί που λένε ότι είναι χριστιανοί ζούνε με τις αξίες του Χριστιανισμού.
Επίσης ούτε οι Έλληνες και ούτε οι υπόλοιποι άνθρωποι αυτού πλανήτη δείχνουν αγάπη και αλληλεγγύη για τους άλλους συνανθρώπους τους. Πάντα αναφέρω την πλειοψηφία που τελικά καθορίζει και τις εξελίξεις.
Στο Φυσικό κόσμο όπως και τον ανθρώπινο ειδικά στη πρωτόγονη κατάσταση που ακόμα βρισκόμαστε, επικρατεί πάντα το δίκαιο του ισχυροτέρου.

Η διαφορά είναι ότι τώρα βρισκόμαστε ακόμα με τα πρωτόγονα ένστικτα αλλά με εξελιγμένα οπλικά συστήματα. Αυτός ο συνδυασμός είναι εκρηκτικά επικίνδυνος γιατί με τα πυρηνικά και σύντομα τα Γενετικά όπλα δεν θα μείνει άνθρωπος σε αυτόν τον πλανήτη.
Η κάθε μεγάλη ανακάλυψη πάντα πρώτα χρησιμοποιείται για την κατασκευή εξελιγμένων οπλικών συστημάτων που θα δώσουν πλεονέκτημα στον κάτοχό τους εναντίον των εχθρών του.
Εσείς τι λέτε που θα στραφεί, εάν δεν έχει ήδη στραφεί η ανακάλυψη του DNA του γενετικού κώδικα του ανθρώπου;

Η μόνη ελπίδα είναι να κατέχουν αυτά τα όπλα περισσότεροι του ενός όπως τώρα έχει γίνει με τα πυρηνικά, έτσι ώστε ποτέ να μην τα χρησιμοποιήσουν φοβούμενοι ο ένας τον άλλον.
Έτσι θα φτάσουμε να έχουμε αναγκαστική ειρήνη κάτι που θα είναι ωφέλιμο για την ανθρωπότητα, τα υπόλοιπα πλάσματα, το φυσικό μας περιβάλλον και τον Πλανήτη μας.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων