ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ-ΚΑΡΠΟΥΖΙ -ΛΟΥΚΟΥΜΑΣ-ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣGreek Spirit 
6-8-2017
Η συνθήκη της Λοζάνης και γενικότερα όλες οι επιμέρους συνθήκες-συμφωνίες οι οποίες διαμορφώνουν το κυριαρχικό καθεστώς της Ελλάδας στο Αιγαίο χαρακτηρίζονται από ασάφειες, αυτή είναι η αλήθεια.
Οι συνθήκες διαμορφώνονται στα διπλωματικά παρασκήνια από τους νικητές των πολέμων οι οποίοι μοιράζουν την ΄΄πίτα΄΄ λαμβάνοντας υπόψιν την στρατιωτική και οικονομική ισχύ των ενδιαφερομένων, τις μελλοντικές προοπτικές τους και κυρίως την διάθεση τους για συνεργασία με τους νικητές στο μέλλον.
Οι επικυρίαρχοι γνωρίζουν και μπορούν να συντάξουν συνθήκες με πλήρη σαφήνεια όπως αυτή του Μοντρέ που διέπει το καθεστώς των Στενών του Βοσπόρου και επίσης γνωρίζουν να αφήνουν πολλές εκκρεμότητες σε άλλες όπως αυτή της Λοζάνη και των Σαικς- Πικώ που αφορά στο μετα-αποικιακο καθεστώς της Μ.Ανατολής.
Με άλλα λόγια εάν δεν έχεις ισχυρό στρατό, ισχυρή οικονομία και ισχυρή διπλωματική παρουσία δεν σε σώζουν οι συνθήκες.Οι συνθήκες είναι σαν τον φράχτη και τα αντιαρματικά εμπόδια στον πόλεμο τα οποία μπορεί μεν να ορίζουν τα σύνορα άλλα από μόνα τους είναι απολύτως διαπερατά εάν δεν υποστηρίζονται και δεν φυλάσσονται από στρατό.
Με άλλα λόγια ενώ οι Έλληνες έχουν πέσει θύματα της ρωσικής προπαγάνδας με την μορφή  προφητειών οι Δυτικοί είναι έτοιμοι να αναγνωρίσουν το αίτημα της Τουρκίας για διαμοιρασμό του Αιγαίου . Το αίτημα της Τουρκίας δεν έχει καμία νομική και νομιμοφανή βάση αλλά θα ικανοποιηθεί στην βάση τη ικανοποίησης του ενάγοντα με το εθιμικό δίκαιο .Οι Τούρκοι ισχυρίζονται ότι δεν είναι δυνατόν μια χώρα των 80 εκατομμυρίων και με έκταση πενταπλάσια της Ελλάδας να στερείται ικανού θαλάσσιου ζωτικού χώρου. Οι Τούρκοι υποστηρίζουν ότι η διευθέτηση ζητημάτων ιδιοκτησίας και ζωτικού χώρου μπορεί μεν να στηρίζεται στην εκπλήρωση και εφαρμογή των συνθηκών αλλά σε καμία περίπτωση το ένα από τα δύο μέρη δεν μπορεί να πλήττεται σε βαθμό δυσανόλογο προς τα ζωτικά του συμφέροντα. Σαν να λέμε δηλαδή ότι ναι μεν ο ιδιόκτητης  έχει το δικαίωμα να διατηρήσει το οικόπεδο του ακέραιο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα απαγορεύσει την έξοδο και πρόσβαση του γείτονα του στον δρόμο και σε οικονομική δραστηριότητα ειδικά εάν αυτός αποδείξει ότι πλήττεται βάναυσα έστω και εάν με το γραμμα του νόμου δεν έχει δικαιώματα .
Οι Τούρκοι χρησιμοποιούν το επιχείρημα ότι η εφαρμογή του νόμου έχει ως στόχο την δικαίωση του πιο εναρμονισμένου με αυτόν αλλά σε καμία περίπτωση δεν έχει ως στόχο την πλήρη απαξίωση και δημιουργία (δήθεν) αφόρητων οικονομικών συνθηκών στην άλλη πλευρά.
Πολλές φορές κατά το παρελθόν η ελληνική πλευρά έχει διακηρύξει την θέληση της για την διευθέτηση του θέματος στο διεθνές δικασ΄τηριο της Χάγης ,αλλά η αλήθεια είναι ότι όποιος έχει καταφύγει σε αυτό έχει έρθει σε κάποιο είδους συμβιβασμό και έχει απολέσει έδαφος ή κυριαρχία και αυτό ακριβώς επειδή το δικαστήριο σκέφτεται με τον τρόπο που περιγράφω παραπάνω, αποδέχεται δηλαδή όχι μόνο τα καθαρά νομικά επιχειρήματα αλλά και τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς η οποία υποστηρίζει ότι πλήττεται σε βαθμό που θέτει σε κίνδυνο την ύπαρξη της.
Η Τουρκία εδώ και σαράντα χρόνια δείχνει επιμονή και υπομονή στην καθημερινή αμφισβήτηση των συνόρων με κάθε τρόπο, απο τις παραβιάσεις του εναέριο χώρου μέχρι και τα Ίμια.Την ίδια στιγμή η Ελλάδα μικραίνει σε οικονομία,πληθυσμό,κυριαρχία και μυαλό. Οι Τούρκοι όταν πλέον θα ζητήσουν απο τους επικυρίαρχους να τους δοθεί το μισό Αιγαίο θα πρέπει να μπορούν να αποδείξουν ότι πράγματι εδώ και σαράντα χρόνια έχουν επιδείξει ενδιαφέρον και όχι μόνο τελευταία.Από την άλλη πλευρά οι επικυρίαρχοι θα ζητήσουν την γνώμη των ελληνικών ηγεσιών και η απάντηση που θα λάβουν θα είναι ανάλογη με αυτή της νύχτας των Ιμιων. 
Δεν είναι καθόλου τυχαίες οι επαναλαμβανόμενες δηλώσεις πολιτικών περί απαξίας των Ενόπλων Δυνάμεων , καλλιεργείται κλίμα ανημπόριας στον αποβλακωμένο ΄΄λαό'' για να αποδεχτούν την απώλεια της κυριαρχίας.
Απο την άλλη πλευρά έχουμε και την προπγάνδα των Ρώσων μεσω των προφητειών ηοποία' αρχισε αμέσως μετά την ενθρόνιση Πούτιν το 2000. Ο Πούτιν αμέσως χρηματοδότησε διάφορους τύπους οι οποίοι ήταν μέχρι τότε παντελώς άγνωστοι και οι οποίοι ανέλαβαν την διάδοση των δήθεν προφητειών οι οποίες παρουσιάζον το ΄΄ξανθό ΄΄ γένος ως τον απελευθερωτής της Πόλης την οποία και θα αποδώσει στην Ελλάδα. Ο στόχος της Ρωσίας είναι η εκμετάλλευση του θρησκευτικού αισθήματος για να αποκοιμίσει την Ελλάδα την ίδια στιγμή που συνεργάζεται στενά με την Τουρκία στον στρατιωτικό και υοικονομικό τομέα. 
Οι Ρώσοι έχουν τον ίδιο καημό για το Αιγαίο με τους Τούρκους βλέπετε. Η Ρωσία εάν δεν αποκτήσει εύκολη πρόσβαση και δίοδο στην Μεσόγειο δεν θα μπορέσει ποτέ να αντιπαρατεθεί στις ΗΠΑ .
Η επιτυχία της προπαγάνδας των Ρώσων φαίνεται όταν την στιγμή που πουλάνε του S400 στην Τουρκία οι Έλληνες περιμένουν την Ρωσία να εισβάλει την Τουρκία για να απελευθερώσει την Πόλη.....
Ακόμα και οι προφητείες που ομιλούν για την εξόντωση του 1/3 των Τούρκων, την διαφυγή του άλλου 1/3 στην Ασία και τον εκχριστιανισμό του υπόλοιπου 1/3 ,ακόμα κι αυτή η προφητεία για ένωση Ελλάδας-Τουρκίας μιλάει, για συνομοσπονδία, για συνεκμετάλλευση, για την δημιουργία ενός νέου ελληνοτουρκικού κράτους .
Το θέμα είναι ποιος θα προλάβει να μας φάει το Αιγαίο.Θα είναι η Τουρκία με τις ευλογίες των ΗΠΑ ή η Ρωσία σε συνεργασία με τους Τούρκους;Οι μεν ΗΠΑ θέλουν να μπλοκάρουν την έξοδο των Ρώσων στηνΜ.Ανατολή καιΜεσογειο όπως και τηνέξοδο των Κιεζων στην Ευρώπη.Οι δε Ρώσοι θέλουν την έξοδο στην Μεσόγειο και τον έλεγχο του νέου ''Δρόμου τουΜεταξιού'' που προσπαθουν να αναβιώσουν οι Κινέζοι.
Κι εμείς εδώ εχουμε καταπιεί αμάσητη την προπαγάνδα των Ρώσων αρνούμενοι τηνίδια στιγμή να καταλάβουμε ότι εάν θέλουμε να συνεχισουμε να κατέχουμε το Αιγαίο στραγγαλίζοντας την Τουρκία θα πρέπει να διατηρουμε ανάλογες Ενοπλες Δυνάμεις και οικονομία.

Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ο γνωστος βρωμοχαρακτηρας γραφει ο ιδιος βιβλια με προφητειες για τον εαυτο του του τυπου /ο γεροντας ταδε ειπε οτι θαρθει ενας νεος πατριωτης πολιτικος οχι απο τζακι που θα κοιταει προς το ξανθον γενος και θα παρει την Πολη και την αγια σοφια!
και τα λεει ο ιδιος χωρις καμια ντροπη στις εκπομπες του κιολας ο αδιστακτος μακιαβελικος απατεωνας που τον διεταξε ο τσιπρας να κανει κομμα για να κοψει ψηφους απο τη χρυσαυγη εκβιαζοντας τον με τα εκατομμυρια που εβγαλε στη γερμανια σαν τον θεμο.....
εδω προχτες ακουσαμε και το εξης καταπληκτικο/ λεει σταματηστε και οι δυο σας και οι στρεητ να βριζετε τους ομοφυλοφυλους και εσεις οι ομοφυλοφιλοι εναντιον της οικογενειας και των στρεητ και ελατε ολοι μαζι στο κομμα μου γιατι θελω να ενωσω ολους τους ελληνες πατριωτες και προδοτες, αδερφες και παλικαρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο χρήστης panpan είπε…
Η Ελληνορωμαϊκή αυτοκρατορία επεκτεινόταν από την Βρετανία βόρεια Ευρώπη με όριο τον Ρήνο για να είναι σε απόσταση τα Γερμανικά φύλα, μέχρι το τωρινό Ιράν, μαζί με την Βόρεια Αφρική. Τότε δεν υπήρχε Τουρκία.
Η αυτοκρατορία επανέρχεται με μεγάλες εκπλήξεις στην συμμετοχή της όπου θα είναι μαζί οι Η.Π.Α μαζί με την Ρωσία δεν ξέρω εάν θα είναι του Πούτιν και φυσικά εκτός οι περιοχές της πρώην Γερμανικής αυτοκρατορίας ή “Αγία Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία” όπως αυτό ονομαζόταν.
Φυσικά αυτό δεν θα γίνει γιατί έπιασε του ιθύνοντες η ρομαντική τους ευαισθησία, αλλά γιατί έρχεται με τα μπούνια η νέα ασταμάτητη υπερδύναμη που ονομάζεται Κίνα.
Την Κίνα ή θα την τιθασεύσουν ή θα την πολεμήσουν, έτσι τουλάχιστον φαίνονται οι έως τώρα ενδείξεις, παρά να συνεργαστούν μαζί της.
Οι Κινέζοι όμως λένε και επιμένουν να προχωρήσουμε όλοι μαζί, έχει κανείς την εντύπωση ότι η Κίνα θα μείνει απέξω από τις παγκόσμιες εξελίξεις εφόσον αυτή τις ξεκίνησε;
Τα πράγματα είναι πολύ απλά όσο και εάν φαίνονται πολύπλοκα, ή η ανθρωπότητα θα συνεχίσει με συνεργασία ή θα καταστραφεί από την αλαζονεία της με τα εξελιγμένα οπλικά συστήματα που διαθέτει, πυρηνικά, ρομποτικά, βιολογικά.
Κατά τα άλλα όχι μόνο λουκουμά με φραπεδιά στην Ελλάδα, αλλά ότι θα τους λένε θα κάνουνε (οι ηγεσίες) και όταν δεν θα τους χρειαστούν πια, θα πάνε στον βωμό της κάθαρσης, γιατί η αυτοκρατορία δεν θα ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές στην επικράτειά της.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΟΙ ΑΙΤΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ Η ΕΛΛΑΔΑ-Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θυμίζει απόλυτα την πτώση του Βυζαντίου και την σταδιακή έλευση των Τούρκων